PDA

View Full Version : Bloker reklam

Ober Caster
10-11-2008, 15:28
Witam. Mam pewien problem, w takiej jednej witrynie www nie pokazuje mi grafiki ani buttonów, bannerów reklamowych, itp. Poszedłem z problemem do administratora stronki, a on mi powiedział że tak sie dzieje, ponieważ mam ustawionego jakiegoś blokera reklam [??]. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak bym mógł tego blokera wyłączyć??

Posiadam Internet Explorera (najnowsza wersja) ale w Mozilli i Operze dzieje sie tak samo. I pragne dodać, że tylko ja posiadam ten problem, pytałem sie kolegów i wszystkim działa tak jak powinno.

Proszę o pomoc!

Ober Caster
10-11-2008, 23:18
pomoże mi ktoś wkońcu?? ?? odświeżam temat o widze nikt nie raczył do niego zajrzeć

Wiele Miałem Kont
11-11-2008, 10:29
Nie do końca czaje po co chcesz go wyłączać, w edycji lub narzędziach będzie to więc sobie poszperaj. Ja osobiście mam że reklamy nie wyskakują, ale nie mam zamiaru wyłączać:)

Ober Caster
11-11-2008, 14:33
Nie do końca czaje po co chcesz go wyłączać, w edycji lub narzędziach będzie to więc sobie poszperaj. Ja osobiście mam że reklamy nie wyskakują, ale nie mam zamiaru wyłączać:)

nie chodzi o to. Przed tego blokera mi większość grafik na stronach nie pokazuje. Np. Button, odsyłaczy graficznych do potrson, etc.

Wyjaśni mi ktoś dokładnie jak to odblokuje??