PDA

View Full Version : [ARMIA 7.6] Kilka poprawek na Armi ...

Morfeusz
10-11-2008, 17:57
PRZECZYTAJ WSZYSTKO

ZAPOMNIAŁEM DODAĆ TAGA

Moją propozycją jest wprowadzenie kilku poprwek, oto one;

1 W City koło świątyni na rynku zmienić wejście do 8 domków w podziemi, bo jest ono na dzień dzisiejszy troszkę kiczowate,troszke ściekowe. Oryginalniejsze na pewno były by chociażby schody.
:)
2 Zwiększenie miejsca do chodzenia NPC obi i może nawet sklepu OBI na ev (Evul).

3. Zmiana potworów i troszke terenu na ev od statku /\ w gorę i prawo na jakieś bardziej konkretne np: Walrocki, Beheldiory ( takie do 150lvla max) bo sporo jest tych noob exspowisk na któryych nikt nie przebywa. Później to niech sobie pacca kupią.
4. W city od świątyni, temple (tam gdzie się rodzisz) jest taki blok z domkami, a jego dach jest pusty. Moją propozycją byłoby umieszczenie tam kolesia który za opłatą 100cc (osoby z pacc) przenosiłby na płatne stworzone exspowiska;
- podwojych mistic scrabow (70cc wejście)
- poczwórne monster skieletory (70cc wejście)
- podwójne ball (50cc wejście)
5. Uniemożliwienie wchodzenia świniom do domków (pig)
6. Dodanie coś na wzór księdza który by mógł udzielać ślubów w kaplicy czy tam kościele neiwieim co to jest:P ale znajduje się koło przejścia z City na Evul.

7. Zwiększenie długości czaru( do 1min) który leci :Utevo Res Ina.
8. Stworzenie Loterii która by była otwarta cały czas, wyniki byłyby ogłaszane raz na miesiąc, a było by można kupić max 10 losów (1 los za 200cc tylko gracze z 200+ bo dla małych lvli to za duża kasa). nagrodą dla wygranego było by 20% pieniędzy które zostały zużyte przez graczy na tą loterię. Zwycięzca był by tyklko 1.

Jeżeli macie jeszcze jakieś pomysły to podajcie ale byle miały jakiś sens. A nie "dodać resp draculi na facc".
"dodać quest na 10kcc"<<< bo to to przesada.

Jak komuś się jakieś moje pomysł nie spodobają,(przynajmniej 5 osób przeciw) to go usunę bądź poprawie- jeżeli dacie jakąś propozycje . Jeżeli ktoś poda jakiś ciekawy pomysł to go zapisze. Później spróbuje skontaktować się z Mortiisem żeby to przeanalizował.

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):)

BroxiQ
10-11-2008, 18:15
Tylko ze świniami i loteria by się przydało xD. Przynajmniej było by mniej kasy jak by ktoś te losy kupował...

Hrater
10-11-2008, 18:18
Pomysł dobry. Chociaż z tymi płatnymi respami to przesadziłeś, znów byłaby rzeźnia, że ludzie sobie poexpić nie mogą bo wszystkie respy zajęte.

Czar Illusion nie wymaga wydlużenia, to zbędny bajer.

Co do zmiany wygladu expowisk ev sie zgodze ;]

A moja osobista propozycja, to quest coś na wzór desert questa z globala, nagrodą byloby np. 5 sc.

Morfeusz
10-11-2008, 18:24
Hrater nagrodami nie mogą być raczej pieniądze bo to zwiększy kaske na serwie o jakiś mały %. A jeżeli jeszcze kilkaosób nie zgodzi się z tym co ty to to usune.
Osobiście twierdze że pomysł z losami jest najbardziej udany.

Silkroad
11-11-2008, 10:17
Zgadzam się z wszystkimi :eek: Ale niektóre beznsensu wymagają poprawki ale na ogól to dobre tylko z tą loterią bez sensu Nie lepiej pierwszy 50% Drugi 30% i trzeci 20% ? I więcej troche na to kasy. A z tymi świniami w domku to o co ci chodziło? Może odrazu żeby monstery nie wchodzły? ropniesz glacka do domku xD? I z tymi respami troche namieszałeś. Ale dobrze jest.

True
11-11-2008, 10:37
Ja jestem za 1, 5, 8 :)

Reszta zbędzna ale widać że się napracowałeś ;)

Pozdro

Muflon
11-11-2008, 11:23
Co do utevo res iny to ona moze byc cały czas bez czarowania a jak?
Wie o tym tylko pare osób na APO w tym ja : > dlatego pomysł z utevo jest ch***wy a co do reszty to takie sobie.

True
11-11-2008, 13:46
^Up!

Tbi GG rlz? Jeżeli chodzi o TBI GG to ten outfit widzisz tylko ty.. inni gracze go nie widzą

Ktoś
11-11-2008, 14:35
Są to zbędne propozycje...
Przecież jest dobrze ;|
U Obiego nigdy nie ma mnóstwa osób i miejsca wystarcza.
Po dwa msc i 70cc? Rotfl... Chyba chciałeś napisać 200cc.
Świnie, zgadzam się :D
Ksiądz w Tibii? ROTFL!
Wejście do domków w podziemiach jest jak najbardziej na miejscu.
Z pomysłem trzecim się zgodzę.
Z siódmym także się zgodzę.
Loteria? Po co? Przecież i tak są za często.

Dodam swój pomysł.
Mam propozycję, aby dodać możliwość ściągania fragów. Byłaby ona dodana do możliwości Punishera.

Muflon
11-11-2008, 17:50
^Up!

Tbi GG rlz? Jeżeli chodzi o TBI GG to ten outfit widzisz tylko ty.. inni gracze go nie widzą

Nie to nie tibii gg, jest czar i outfity widzą wszyscy :> nie tylko ja. Nie zauwazyles jak po city skocio lata z necromancerem tras lowe tez ja akurat mam orc shamana :D mozna miec slime i co tylko tam chcesz.

Koczuczek
12-11-2008, 12:48
Nom fajny poradnik jesem za 1,8
<zanki><zanki><zanki><zanki>