Zaloguj się

View Full Version : dzielenie konta

szalony kowboj
10-11-2008, 20:47
Czy moglby mi ktos wyjasnic o co chodzi w banie za Dzielenie konta?? To znaczy ze niemozna grac na innych IP jednym kontem? A co jesli pojde np do kolegi i sie u niego zaloguje?? Dostane bana? A co jesli pomoge koledze zrobic konto?

Naiczer
10-11-2008, 20:56
Nie. Chodzi o to ze 2 osoby nie moga krac na 1 koncie, na jednej postaci.
Trzeba bylo spytac w grze a nie na 4um

Hogart 2.0
10-11-2008, 23:50
Mozna dostac za dzielnie konta jezeli

Powiedzmy sa 2 rozna ip co nie i logujesz sie w nich w malym odstepie czasowmy powiedzmy 3 min i tak z 5 x z rzedu to wtedy jest jedno znaczne

Silkroad
11-11-2008, 10:30
Bana za dzielenie konta nie dostajesz za inne ip. Tylko ze jak grasz od 6 do 14 a potem od 14 do 6 i ip się zmienia to wtedy się to liczy. Ale nie wiem jak można to wykryć jeżeli kto¶ się loguje w hacie i idzie do kafejki?? Albo jak się loguje gra w czasie resetu resetuje kompa i ma inne ip?? Mortiis pewnie ma jaki¶ program czy co¶ ;o

szalony kowboj
11-11-2008, 10:34
Bana za dzielenie konta nie dostajesz za inne ip. Tylko ze jak grasz od 6 do 14 a potem od 14 do 6 i ip się zmienia to wtedy się to liczy. Ale nie wiem jak można to wykryć jeżeli kto¶ się loguje w hacie i idzie do kafejki?? Albo jak się loguje gra w czasie resetu resetuje kompa i ma inne ip?? Mortiis pewnie ma jaki¶ program czy co¶ ;o

on ma dostep do kazdego konta. Zaloguj sie na stronce APO i kliknij wyszukiwanie. Wpisz swoj nick i na samym dole masz podane od kiedy do kiedy jakie ip, ile expa itp:P Dziex all:D

Lord Nightwish
20-11-2008, 16:16
tak, ale nigdy nie jest na 100% pewny czy ktos dzieli konto tylko po samym ip i po czasie grania, bo sa różni ludzie, którzy graj± po 15h np. w wakacje i nie maj± do¶ć, znam takich..