View Full Version : Ze strony Mortiis'a jest 0 pomocy dla graczy.
GrulixBaned
10-11-2008, 22:37
Witajcie.
Przedstawię swój problem. Kiedyś (na wakacje) shakowano mi postać "Elite Grulix" myślę, że dużo osób mnie pamięta z gildi "Kazadum" przez połowę wakacji aż do dzisiaj wysyłałem e-mail do Mortiisa, opisując swój problem. Z czego nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Znam numer konta, mam 2 x kwitki przelewu pieniędzy na konto Mortiisa. Mogę dołączyć skan tych kwitków. Starałem się i starałem, ale Mortiis ma to gdzieś co tu się dzieje tylko o 12 patrzy czy ma pieniądze i z wielkim bólem serca daje nam te 45 dni pacc. Dziwnym sposobem w 1 dzień został zmieniony e-mail na postaci na jakiś inny. Na konto tylko raz się ktoś zalogował. Nikt nią nie padł. Gdy postać "Elite Grulix" była już shakowana to jeszcze do końca bana było 8 dni. Gdy zobaczyłem, że straciłem postać już na postaci bana nie było. Czyli zamieszany był w to jakiś gm. Proszę chcę odzyskać postać nawet wyśle te 20zł na pacc. Proszę mortiis odzyskaj postać i napisz tutaj coś. Albo na gg 3503065
Racja Mortiis coraz mniej przejmuję się serwerem :( Sieka czasami daje bany za nic ... Atmosfera na APO się bardzo zmieniła. To nic nie da, że piszesz do Mortiisa e-maile, on i tak ma twój hack w d**** . "Twój char twój problem" - tak teraz jest . Kiedyś następnego dnia Mortiis by odzyskał chara :p
Pozdro & życzę odzyskania chara :)
szczerze? Jeżeli ktoś się trzyma regulaminu to nie złamie go! A to co Ty miałeś na celu zrobić w jakiś sposób miało na celu złamać regulamin więc się nie dziwie mortiisowi ;] Poćwicz..
Orson_Pall
10-11-2008, 22:49
jedyne co sie mogło stać to delete za boty. W tedy gdy sie to działo, mortiis mówił, że za 3 bany delete. Albo z jakiegoś innego powodu dostałeś delete. Mortiis na 100% nie sprzedałby komuś postaci, zwłaszcza że ktoś nią gra. Że miałeś Grulixa wiem, ale gwarantuje Ci że all kazadum to moi koledzy, i poprosze ich serdecznie aby o tym zapomniali. I wiesz czemu. A tłumaczenia że nie masz kasy, tego samego dnia licytująć saphire seta za 55kcc, są niedorzeczne.
Witajcie.
Przedstawię swój problem. Kiedyś (na wakacje) shakowano mi postać "Elite Grulix" myślę, że dużo osób mnie pamięta z gildi "Kazadum" przez połowę wakacji aż do dzisiaj wysyłałem e-mail do Mortiisa, opisując swój problem. Z czego nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Znam numer konta, mam 2 x kwitki przelewu pieniędzy na konto Mortiisa. Mogę dołączyć skan tych kwitków. Starałem się i starałem, ale Mortiis ma to gdzieś co tu się dzieje tylko o 12 patrzy czy ma pieniądze i z wielkim bólem serca daje nam te 45 dni pacc. Dziwnym sposobem w 1 dzień został zmieniony e-mail na postaci na jakiś inny. Na konto tylko raz się ktoś zalogował. Nikt nią nie padł. Gdy postać "Elite Grulix" była już shakowana to jeszcze do końca bana było 8 dni. Gdy zobaczyłem, że straciłem postać już na postaci bana nie było. Czyli zamieszany był w to jakiś gm. Proszę chcę odzyskać postać nawet wyśle te 20zł na pacc. Proszę mortiis odzyskaj postać i napisz tutaj coś. Albo na gg 3503065
XD to łaske robisz ze wyslesz kase na pacc? chcesz pacc - wyslesz kase nie chcesz to nie bb ;d
topic
dobrze ze ci zajjebali chara tak samo bylo z malym walecznym ( przynajmniej sie za niego podawales ) hackniety przez twoja glupote
trudno
zycze niepowiedzenia
Ober Caster
10-11-2008, 23:01
jak sie wymieniace postaciami i ludzie was w CH*JA robią to dziwne nie trąbka, że Mortiis ma was gdzieś... ja dzisiaj miałem problem z założeniem konta i wyciągnął do mnie pomocną dłoń. Skasujcie ten temat bo takich tematów na forum jest 1000 a i tak w każdym gówno prawda...
Freddie Mercury
10-11-2008, 23:33
Trzeba bylo nie dzielic konta :< ani nie dawac nikomu passów.
4 - Każdy gracz jest odpowiedzialny za numer i hasło swojego konta. Ekipa APO nie ponosi żadnej odpowiedzialności za konsekwencje ewentualnej ich utraty.
3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.
a teraz juz wypierdalaj.:)
Is'KiSii
11-11-2008, 00:09
OMG i Kij ci w oko postaci i tak nie odzyskasz i powinieneś o tym wiedzieć Mortiisa nie lubie ale Ciebie też nie ... ;d:)
Guildmage
11-11-2008, 00:50
Kwitki ?.. sweet.
Nie odzyskasz..-,-
jedni za mortiisem inni przeciwko
jakbyście go spotkali w realu to byście go obsrali albo zagadali do Niego jak cywilizowany człowiek
tak szczerze mówiąc to gówno z tego będzie, skoro sam uważasz że mortiis nie pomaga to uważasz że teraz otworzy pocztę żeby się upewnić że mu spamowałeś? :P
pozdro dla Ciebie i Ciebie i mojej babci
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.