PDA

View Full Version : [ARMIA 7.6] Domek

Ernim
11-11-2008, 11:19
Ostatnio spedzam duzo czasu w domki i wpadlem na pomysl. Za odpowiednia oplata mogl bys ze skullem chowac sie w domku ale tylko w swoim (owner)
No i zeby bylo wiecej domkow na facc.

Naiczer
11-11-2008, 12:25
Nie bo to jez bez sensu. Wbijasz pk ubijasz kogos i sie za np. 5k cc chowasz do swojego domku? Bezsensu.

Jestem na:
NIE

Wiele Miałem Kont
11-11-2008, 12:31
Ostatnio spedzam duzo czasu w domki
To mówisz że nie spędzasz dużo czasu w domkach, tylko spedzasz duzo czasu w domki hmm... ciekawe jednak ja nie wiem jak to się robi...

@topic
pomysł bez sensu! niedługo może w ogóle apo będzie no-pvp?!...:D

[Mc Maciek] APO kiedyś było no-pvp ;)

Silkroad
11-11-2008, 16:12
Nie. To nie jest pk jak możesz się schować w domku chyba że za 100k cc jednorazowy. W takim razie to tak ale jeżeli inaczej to Cya. A z tymi domkami na facc to się nie zgadzam. Masz na nowej wyspie w city miliardy hatek. Tylko trzeba mnieć kase żeby je kupić :) Jestem na nie z obydowama propozycjami.

Koczuczek
12-11-2008, 12:52
Hmmm dobry pomysl ze owner z pk moze wchodzic do domku przeciesz jak kogos zabijesz to mozes isc do domu :) Bez Zadnej oplaty domek to domek jest twoj i powinienies wchodzic tam nawet jak zabijesz kogos sek wczesniej przed wejsciem. Była by Inflacja domków :)

Moja propozycja co do sprzedazy domkow zeby gm stworzyl wymiane sie domkami np: mam domek na cod 30sqm i chcem sie wymienic za domek 23sqm senja za pomocol specjanego aktu :) lub npc.