View Full Version : Telefon-Jaki kupi??
Witam wszystkich. Mam problem, ponieważ chcę kupić telefon do około 800-850zł (coś w tych granicach) i zastanawiam się jaki. Myślałem nad sony ericsson c902 ale słyszałem złe opinie o sony ericssonach. Myślałem też o nokii jakiejś ale n95 n96 itp. są jak "cegły". Więc proszę o Waszą radę ;)
@Down
nie mam na imie Tomek. ;]
Witaj Tomku
Se nie ciesza sie dobra opinia kumple maja to czesto sie wieszaja lub wchodza same w neta... Moj kumpel z klasy ma N95 czarna to powiem ceegłaaa polecam Nokie moze nie najnowsza ale dobra znajomi sa bardzo zadowoleni chodzi tu mi o Nokie N73 ;] a btw nie kupuj takiego syfu jak Iphonee ... moze jest ladny itd ale w zimie nie napiszesz esa na przystanku bo przyciski sa pod temp jesli chcesz miec telefon wez N73 jesli zabawke dla picu to Iphona
Hmmm N73 wiesza sie jak hiltlerowcy po wojnie , polecam jakiegos sony ericssona z serii walkman osobiscie mi sie podobaja ze wzgledu na umuzycznienie ale nie kazdy na to zwraca uwage
szalony kowboj
14-11-2008, 17:24
Ja osobiscie Nokii nielubie bo maja te glupie klapki(te od baterii i karty). Mam SE c902 i boska komorka;) SE rzadza:P Jak bym ja wybieral to patrzalbym tylko i wylacznie na soniaki bo to najlepsze "maszynki";P pozdro;d
Ja Ci polecam Samsung OMNIE, z tym że toroszkę droższa, niż Ty wymieniłeś, kosztuje ona 1k zł, ale telfon wart ceny, sam mam i nie narzekam.
Ja podobnie jak ktos napisal polecam Se z serii walkman....
Bardzo dobra jakos dzwieku itp....
Se C902....tylko troche droga...
Stacjonarny.
A tak na serio to hmm kup sobie nokie n73 nawet dobra;).
Kapitan Alkohol
14-11-2008, 19:17
SE K550i - wg mnie naprawde spoko fon. Cena nie taka wygorowana, a aparat kozacki, karta pamieci itp :)
Wiele Miałem Kont
14-11-2008, 19:19
Ja Ci polecam Samsung OMNIE, z tym że toroszkę droższa, niż Ty wymieniłeś, kosztuje ona 1k zł, ale telfon wart ceny, sam mam i nie narzekam.
Chyba sobie kpisz!! Samsung Omnia to największy badziew!!
Jeśli chcesz kupić telefon z dotykowym to tylko iphone, ponieważ w innych ekranik się wgniata i musisz używać rysika, a w iphone jest twardy i możesz się bezproblemowo posługiwać palcem.
Jak coś możesz nie wierzyć, ale Omnia na prawdę nie dorównuje iphone.
@up
Iphone 3G to jest gówno ;<
Gdybyś miał okazję się nim pobawić np. 3 dni jak ja u wujka to byś zmienił zdanie :)
Jeśli chcesz wydać na fona 800-900zł to z pewnością na nokię n96 nie wystarczy, a jeżeli w ogóle wystarczy na n95 to tą starszą i to dość zoraną.
Ja polecił bym Ci SE W910i, ponieważ jest on najwytrzymalszym z SE i do tego bardzo dobrym.:D
zobacz sobie ten telefon na http://mobile.inspiracja.pl
Ja ci proponuje Iphone 3G sam mam i nie narzekam :>. Bardzo fajny telefon dużo ciekawych funkcji tylko aparat trochę kiepski ale ma dużo pamięci. I co najważniejsze bardzo szybki internet 3G.
Pozdrawiam :>.
*Poziomek*
14-11-2008, 20:10
@up
Reklamę telefonu zobaczyłeś i już się chwalisz, że takie coś masz? Iphone 3G to jest gówno ;<
@topic
SE k550i, tania (około 350 zł nowa), i praktyczna! ;O
Jeśli nie zależy czy na jakiś wyjebanych w kosmos fonach to właśnie ją polecam.
@Malkin
Omnia 1k zł? Omnia nówka przecież około 1800zł kosztuje. Coś ci się pomyliło
Nokia 6650
Nokia 6288
SE w910i
SE w980i
Ober Caster
14-11-2008, 20:53
Sony Ericsson k800i, ew k810. Polecam tefo telefona masz tam radio mp3 joysticzek bluetooth, irDA, Java full wypasik jest to cybershot z aparatem 3,2 mega pikselami i masz zoom :cool:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.