Zaloguj się

View Full Version : GlaceK SoLo 790 ek XARDIN!

Tylko Nie Bandzioch
11-11-2008, 12:54
Oto jak solnelem glacka bez wiekszych problemow ;) :):):D:D:D
http://i37.tinypic.com/2wc0kzd.jpg

Jak masz mnie wyzywac od botow to sie lepiej nie wypowiadaj bo solnelem go bez bota !

Is'KiSii
11-11-2008, 12:58
100% Bot i sam o tym wiesz :< Nje ? ;d
Po pierwsze wątpie abyś napisał Gz bo tam takie kombo idzie ze szok no ale dobra nie gram od 0.5 roku na aPo i niewiem ale takie są moje pozory :)
Jesli bez bota to:

GiezEt.. :>:D

*Tanuki*
11-11-2008, 13:01
Noo :p Ładnie xdd Ino teraz na BHQ i gites nie ? xd No to pozdro :D

Tylko Nie Bandzioch
11-11-2008, 13:01
Bylo bez bota nie chcecie nie wiezcie ale ja wiem swoje! ja nie bot jak 2/3 apo ! :mad::mad:

:D:D:D:D:D

Jorgu$
11-11-2008, 13:04
gratki Przenmu$$$ wiem ze bez bota ^^ ^^ ^^ ^^

Nemiksiol
11-11-2008, 13:21
Tak ty solo glacek chyba glacek vs bocik wes niebyc nobem ... ZAL MI CIE

Orson_Pall
11-11-2008, 13:23
masz bota, albo inną rzecz której sie wstydzisz. Uciełeś pasek, i nie mów że to uosu, bo nawet nie umiesz okna w paincie zmiejszyć -.-'

Ernim
11-11-2008, 13:48
to po co ucieles pasek?????????????????????????

Enchox
11-11-2008, 14:17
Masz lh, wosso ma też lh x) nie zmiejszyles nawet okna :/.

pro.
i nie mwo ze nie masz bota bo wczoraj 1.2 k ed i 700 rp cie na spama nie mogli dziwne ;o

Tylko Nie Bandzioch
11-11-2008, 14:50
nie mam bota po prostu mam dobre pvp i nikt mi tego nie bedzie mowil a jak jestem online to prosze napiszcie do GM zeby mnie sprawdzil czy nie mam bota!~a pasek jest ucięty bo paint mi sie cos popsuł!~jesli cos wam nie pasuje powtarzam pisac do GM cya ;D :D:D:D:D:D:D:D

A tak wogole to pewnie mi zazdroscicie!

Is'KiSii
11-11-2008, 14:54
nie mam bota po prostu mam dobre pvp i nikt mi tego nie bedzie mowil a jak jestem online to prosze napiszcie do GM zeby mnie sprawdzil czy nie mam bota!~a pasek jest ucięty bo paint mi sie cos popsuł!~jesli cos wam nie pasuje powtarzam pisac do GM cya ;D :D:D:D:D:D:D:D

A tak wogole to pewnie mi zazdroscicie!

UHhusuhASUHauhsuhASUHa Ile masz lat 10? pewnie napiszesz ze 16 albo 20 nie ? ahaha takich psób jebanych w dupe powinni jechać w zadek psie.. gorszej wymówki nie umiesz opowiedzieć ?"Paint się zapsuł" ahshahahaha Rotfl kupiłeś postać za kase starej bo wykupiła 2 latarnie i teraz noobisz hara tak ? ten temat leci do tygrysa :)

Aversus
11-11-2008, 14:54
Wziolem solo na 650. Gz :rolleyes:

Bierz apo to spadne z dywanu.

Kornas Pall
11-11-2008, 14:55
a pasek jest ucięty bo paint mi sie cos popsuł!

Jeszcze nie słyszałem o takim zepsuciu Painta , żeby paski zadań ucinał , ale OK.

Jak bez bota to GZ.

Only Szyderca .
11-11-2008, 14:56
Przemek Powiem 1 Bylem Przy Tym jak Solowales Glacka i niemiales bota. Co do Napisania GZ? Poprostu ilesz to miec nacisniete GZ i ENTER MOZE GO Z SAMEGO MLSA CISNOL?/Magic Mace Wiec Powiem 1

Napewno Nie Botowal

i Jescze 1 Naprawde Wyczyn.

POZDRAWIAM ZIOMEK!

Only Szyderca .
11-11-2008, 14:58
1x @UP

Oj Ja Slyszalem Paint Nieraz Trzeba Aktualizowac W Systetmie Home Premium Dlaczego? Bo Paint Ma SkrypT Na viste do Aktualizowania A co Do paska Moze Przestawil Mu sie Zeby Nie Lapal Paska Tylko Głowny Obiekt Zdjecia pozdrawiam

LoRd GreEG!! :D

Only Szyderca .
11-11-2008, 14:59
EEE! Is Kisi Powiem 1

POZDRAWIAM CIE SERDECZNYM SPIERDALAJ:> CO DO 16 LAT TO TYLE MA POZDRO 0PVP
OWCU :)

Wrobel
11-11-2008, 15:02
Kurw/a ja was do huja nie rozumiem, jeżeli nawet ma tego bota to huj was to obchodzi co?! Jego konto, dostanie bana? - TY ZA NIEGO NIE ODPOWIADASZ. Masz Swoją dupe? To kurw/a chroń ją a nie wyzywasz od botów... Ja pierdole, czy tu naprawde są takie dzieci. Zapewne zaraz będzie "@Up, Wrobel Ty jesteś dzieciuch" No ale cóż...

@topic Brawo :] Mój kumpel na 800 nie może solo :D Wyczyn, ziom ;]

@Only Szyderca . Kochany, to wasze "pvp" to jest sztuka władaniem myszką, i szybkie klikanie w jeden z "Fxx", więc nie mów ze ktoś ma 0.

Tylko Nie Bandzioch
11-11-2008, 15:07
Zal mi ***** pojebusow jebanych nara cos wam nie pasuje ? bo zazdroscicie aa i hara nie kupilem nara!

*Myssqa*
11-11-2008, 16:49
100% Bot i sam o tym wiesz :< Nje ? ;d
Po pierwsze wątpie abyś napisał Gz bo tam takie kombo idzie ze szok no ale dobra nie gram od 0.5 roku na aPo i niewiem ale takie są moje pozory :)
Jesli bez bota to:

GiezEt.. :>:D

Nawet jesli sie bije APOcalypto to da sie napisac druga reka cos a jedna np. uhac.

@Topic
Czego oni ci niby zazdroszcza?pisza tak bo uciales pasek na dole akranu,pytanie tylko WHY ? bez powodu sie tego nie robi.
@I wcale to nie wyczyn :)

Kapi21
11-11-2008, 16:59
Jesteś botem taka prawda , dziś sam widziałem jak sie uhasz.

Większość osób mówi , że BOCISZ

Uważaj abyś przypadkiem bana niedługo nie dostał NOOBIE

BroxiQ
11-11-2008, 18:12
AHUshaushA wreszcie go doceniliście każdy wie że ten cwel na wosso jedzie bo sam mu go dałem a pasek mu ucięło automatycznie... Na pvp jak z nim idę to go wosso uha :). Kiedyś był w cafe padł 2x solo to mówił że myszka się zacinała ( bo wosso nie było). @Topic.
Idź spać nabq...

Mortarius
11-11-2008, 18:17
Powalenie glacka to jest coś no ale mówiąc szczerze... Na arenie to ja Quenna powaliłem na 310 lvlu =| I jak wstawiałem ssa był razem z paskiem zadań,nie zamazanym itp. Tak czy inaczej gz.Bocie.

nie mam bota po prostu mam dobre pvp i nikt mi tego nie bedzie mowil a jak jestem online to prosze napiszcie do GM zeby mnie sprawdzil czy nie mam bota!~a pasek jest ucięty bo paint mi sie cos popsuł!~jesli cos wam nie pasuje powtarzam pisac do GM cya ;D

A tak wogole to pewnie mi zazdroscicie! Nie no stary leże i kwicze !! UHAUAhuhauahAH Paint mi się popsuł xd No faktycznie musisz z 10 lat mieć ale nie dziwie się... 1/3 apo to dzieci i zwykle z większymi lvlami :)

Hjubert
11-11-2008, 21:04
Nom, gz:P
Nie chce sie chwalic, ale wczoraj na 576 lvlu RP zsolowalem na arenie Prefectora:D Mam ss'a!:D

Nitrojebel
11-11-2008, 22:56
Gratz Solowki i nie martw sie kazdego wyzywaja od botow takie jest apo jeszcze raz giezet ;D

Maks
11-11-2008, 23:17
BOCIK, nic takiego ...

@Wróbel
OK, niech se boci mam to w dupie, nie gram, ale jak taki wieśniak pokazuje takie gówno na forum niech się liczy z wbitą skoro dał bez paska (świadomie) więc, jak dla Mnie 100% bot, pozdro, udanego BH a 5 min potem banana :)

Only Szyderca .
12-11-2008, 14:27
Dobra Pierdole Ja wiem swoje Solnol Sam Pozdrawiam :) Xardina ; ).

Sepaczus <3
12-11-2008, 14:35
@up
jebaka Xardina, myslisz ze da Ci frji items?
gz ort,

@topic
gz, z potworami Ci wychodzi
lecz nawet z tym Twoim scarem masz chujowe pvp, suwam = 100 chmurek w pol sekundy : /

Dobre hłopaki
12-11-2008, 14:41
Wielkie gratz.
A wy co się go czepiacie że ma bota jak ma to ma ch.. z tym.
Gm go sprawdzi i bedzie mial bana.Jego problem.
Pozdro Xardin.Dasz coś?:D

Kielek Zabujca
12-11-2008, 17:42
Jak All piszą ze z botem to zaden wyczyn jak bot to pewnie scar albo cos w tym stylu ;d ale jesli ja i inni niemaja racji to Ok wpożątku Gz szacunek odemnie masz jak bez botaaa ;d

Ozi Ek
12-11-2008, 21:02
Pekuje na magic kingi z botem i jest zaje.... i tak padles jak pies!!!!!!
zobaczymy jak od grudnia przyexpie to sie zmiezymy kozaku na pvp !!!
Pozdro Bocie