Dinne
11-11-2008, 14:39
Elo mam pewną propozycję co to Rooka.
Tak więc chciałbym napisać że Powinniście zwiększyć lvl na bramkach gdyż są ona małe :/
Nie opłaca się expienie na rooku bo 75 lvl idzie na bk i już ma items :/ Tak samo z Dark Lordami czy Dl'ami / Dragami.
Moje propozycje są następujące :
Bramka na Bk z 75 lvl na 100 lvl
Dark Lord z 100 lvl na 120 lvl - Poprawi to cenę Steel Bootsów i loota z Draków :)
Dragi z 55 lvl na 75 lvl
Dl'e z 65 lvl na 80 lvl
Aol Qest z 120 lvl na 140 lvl
F axe Qest z 85 lvl na 95 lvl
G armor Qest z 150 lvl na 165 lvl
Bs / Gs Qest jest dobrze bo 125 lvl raczej tego sam nie zrobi :D
C Armor Qest jak już daliście to mogliście dać większy lvl :/ z 66 lvl np na 90 lvl
Dsm / Sl qest jak dla mnie to wystarczające bo 200 lvl i tak nie zrobi Qesta :)
Wypowiadajcie się :) Możecie krytykować wali mnie to :D Osoby z maina jak nie mają charra na rooku to niech się nie wypowiadają bo nie wiecie nic :)
H lvl z takimi bramkami jak są teraz nie ma po co expić bo małe lvl już mają Eq :/
Tak więc chciałbym napisać że Powinniście zwiększyć lvl na bramkach gdyż są ona małe :/
Nie opłaca się expienie na rooku bo 75 lvl idzie na bk i już ma items :/ Tak samo z Dark Lordami czy Dl'ami / Dragami.
Moje propozycje są następujące :
Bramka na Bk z 75 lvl na 100 lvl
Dark Lord z 100 lvl na 120 lvl - Poprawi to cenę Steel Bootsów i loota z Draków :)
Dragi z 55 lvl na 75 lvl
Dl'e z 65 lvl na 80 lvl
Aol Qest z 120 lvl na 140 lvl
F axe Qest z 85 lvl na 95 lvl
G armor Qest z 150 lvl na 165 lvl
Bs / Gs Qest jest dobrze bo 125 lvl raczej tego sam nie zrobi :D
C Armor Qest jak już daliście to mogliście dać większy lvl :/ z 66 lvl np na 90 lvl
Dsm / Sl qest jak dla mnie to wystarczające bo 200 lvl i tak nie zrobi Qesta :)
Wypowiadajcie się :) Możecie krytykować wali mnie to :D Osoby z maina jak nie mają charra na rooku to niech się nie wypowiadają bo nie wiecie nic :)
H lvl z takimi bramkami jak są teraz nie ma po co expić bo małe lvl już mają Eq :/