View Full Version : [armia7.6] manaski
The best palladin
11-11-2008, 15:04
proponuje zrobic nowy rodzaj manasków które daja więcej many bo na wyzszym lvlu zanim naladujesz cala mane to tracisz duzo czasu
dlatego proponuje zrobic nowe manaski które by dawaly gdzies od 1k do 1.2k many i oczywiscie bede drozsze
LOL? to bylo by tylko manas>>>>ue>>>>manas>>>>ue
Dopiero byly by lagi. Jestem na:
NIE
The best palladin
11-11-2008, 15:36
lol jak masz lagi to znaczy ze masz za wolnego neta sciagasz cos albo masz zawalonego kompa ja nigdy nie mam lagów
Silkroad
11-11-2008, 16:05
Nie mniało by to sensu bo walisz manasa ue manas ue i by były bugi bo by był za duży spam.
Człowieku kur*** Ogarni się i wejdź w opcje szukaj. Jestem na nie no chyba że by był 1 manas za 1k cc to wtedy może...
Ale napewno nie tak jak ty mówisz. Jestem na nie.
The best pall wejdz na jakis serv gdzie nie ma exusheda zobaczysz jakie sa lagi tym spamowaniem. A reszte czytaj moj 1 post
Było już dużo takich tematów... I nigdy to nie przeszło i nie przejdzie gra i tak już jest łatwa :). Też bym tak chciał ale tego nie będzie.
Pozdro.
Temat wogóle bez SENSU!! nie podoba ci się jak jest to idź na noob ots z exp 10000 + hotkeye i manarune.
Nie, a to dlaczego ? Teraz na apo jest era botów.. nikt nie ma problemów z ładowaniem many.. Scar darmowy, gotowe skrypty na forum [Nie podaje adresu, only pw].. Czego wymagać można jeszcze, hę ?
Nie i tyle.. nie ma po co prowadzić dalszej rozmowy między nami, bo 'dni' tego pomysłu są policzone, a raczej ich nie było :D
Pzdr, WIlik.
Po pierwsze jestes poj***ny
Po drugie to jest głupi pomysł
Po trzecie jaką profe wybrałes taką masz, więc jak masz ms/ed to musisz zapi***alac z manasami
Po czwarte ms/ed był by najlepszą profą bo wiekszosc osób nie bierze tej profy poniewaz maja duzo many a jak wiesz manas daje +/- 400 many wiec?
Po piąte jak sie nie podoba patrz 4 pkty up.
Toushirou
11-11-2008, 17:59
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=38077
Punkt #1 przeczytaj i pomyśl.
Po pierwsze jestes poj***ny
Po drugie to jest głupi pomysł
Po trzecie jaką profe wybrałes taką masz, więc jak masz ms/ed to musisz zapi***alac z manasami
Po czwarte ms/ed był by najlepszą profą bo wiekszosc osób nie bierze tej profy poniewaz maja duzo many a jak wiesz manas daje +/- 400 many wiec?
Po piąte jak sie nie podoba patrz 4 pkty up.
Po pierwsze Ty też.
Po drugie uzasadnij.
Po trzecie patrz pkt. 1.
Po czwarte nawet nie chciałem czytać Twojego głupiego postu.
Krytyke zostaw sobie na kumpli.
@Topic
Mam 10k many i póki co wcale mi to nie przeszkadza ładuję mane w jakąś minute nie jest to na tyle nieporęczne by wprowadzać zmiany na dzień dzisiejszy potrzebna jest zmiana dla Knightów jakies HP etc.
Pozdro
Daaron
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.