PDA

View Full Version : [ARMIA 7.6] Sto?y w Pz

Silkroad
11-11-2008, 19:59
Wpadłem na pomysł aby nie można byłoby otwierać stołów w pz. A teraz przedstawie o co chodzi :
Stoisz w depo ktoś cię zatrapuje stołami i możesz stać aż do Restartu ( Clean nie kasuje ), Źle jest też dlatego że nie można gdy ktoś położy taki stół go przesunąć. I jest taka rzecz. Bo można zniszczyć stół poprzez rózge ale gdy ktoś stoji na stole to tego nie zniszczysz. Więc propozycja polega na tym aby nie można byłoby otwierać stołów itp. w PZ! Co wy na to?

Omg to w domku by to było wyłączone. Albo że tylko w Depo.

Naiczer
11-11-2008, 20:10
A pomyslales co bys zrobil jak bys chcial dac stoly w domku? Nie bylo by takiej mozliwosci. Jestem na nie. Pomysl nie przemyslany.

Koczuczek
12-11-2008, 12:44
Hmmm ja tez chyba na nie ponieważ jeszcze nie widziałem w DP zeby kogoś strapowali stołami

Max'iu
13-11-2008, 07:26
Wystarczy poczekać te 15 minut na anty-kicka, i pójść na dwór :)

Duffenzho_bżdonc
13-11-2008, 18:55
Od kiedy stołu nieda się zniszczyć swordem, tylko rózgą ? =o

Gpiotras
14-11-2008, 13:07
Hmmm ja tez chyba na nie ponieważ jeszcze nie widziałem w DP zeby kogoś strapowali stołami
Ja zamknołem chyba Exoda jak byl GM'em i mialem bana:D

Od kiedy stołu nieda się zniszczyć swordem, tylko rózgą ? =o
Da sie niszczyc wszytkim(sword,hamer.wankd itp) ale zniszcz sobie stojacy jeden an drugim ;/

Popieram ja bym tak zrobil bo to troche denerwujace i bym jeszcze wylaczyl zeby WW niemozna bylo stawiac w dp bo wpada taki skocio i mysli ze rzadzi;/

GrulixBaned
14-11-2008, 13:56
Nie można zrobić czegoś takiego, że w domku będzie można otwierać a w dp nie. Co do pomysłu jest kiepski. Można relognąć na innego chara. Jeśli go nie masz zrób sobie.

Lord Nightwish
22-11-2008, 09:01
Pomysł masz do dupy.. Jakby tak zrobili to w domkach też by sie nie dało, bo w domku też jest pz.. nastepnym razem pomyśl 2 razy zanim coś napiszesz
{pozdro}

Muflon
22-11-2008, 11:22
Wystarczy zrobic aby można było przesówac stoły lub żeby clean je kasował i po sprawie, bo jak by nie było można w pz otwierac stołów to pomyśl w domku tez bys nie otworzyl a kazdy pawie układa stoły/krzesła itp. itd.

Ktoś
22-11-2008, 16:25
Omg

Naciskasz ctrl+g i stołów nie ma... Gdyby stoły nie mogły być w pz, to w domkach też nie dałoby się ich ustawiać.
Niech zostanie tak jak jest.

Kuosa
22-11-2008, 19:46
Zal stoly mozna rowalic bronio!!!Albo ctr-g

Kate a.k.a Kisse
22-11-2008, 22:16
hmm nie wiem jak to mozna zrobic poniewaz w domq pz...wiec byloby duzo komplikacji ale pomysl naprawde dobry . wkurzaja mnie takie nooby wlasnie : / i robia kazdemu na zlosc .