PDA

View Full Version : [Armia 7.6] Questy moje pomys?y

Koczuczek
12-11-2008, 13:08
Jak wszyscy wiemy na naszej kochanej armi jest bardzo duzo questow pewnie kączą sie pomysły dla twurców.
+ jeszcze dodam zanim zaczne misac o co chodzi duzo ludzi nazeka ze skille nic nie daja a teraz sie cos zmnieni.
ok jedziemy

1. Czemu wszystkie questy maja byc na itemki lub dojscia na expowiska Questy na zaklencia :) Np: Solo quest z Pampkin Bestem <=Jego sile sami ustalicie. Nagroda Exevo Pampkin Max <- wyglond czaru to dynie po prowstu.

2. Dam teraz na przykladzie Pallka doswiaczony palladyn nie tylko z lvl ale i z skilam 120 moze sie podjonc wyzwania na nowym quescie na zaklenice Exevo Arrow Hur wszystkie potwory w poblizu dostajol obrazenia od arrows<- zaklencie wyglonda jak zwykla strzala.

3. Dla maga lub knighta tez mozna zrobic taki quest z tym ze wyglond zaklencie to pocisk leconcy z sprite wanda a u knighta wielki glaz taki jak puszcza behemot.

4. A to pomysl dodatkowy czemu wszystkie zaklenica są masowe chcialbym zeby bylo jak sie zaznaczy potwora i wypowie sie zaklancie typu Exevo Spear to leci szot w potwora o mocy wienkszej od ue lub slapszej.

Prosze o nie zbyt mocnol krytyke dla moich pomyslow i błędów ortograficznych...

Ludzi wy mnie zle zrozumieliscie mi głównie chodziło o to żeby zrobic questy na czary i od skilla i dla NóóBóW Sork Ćwiczy Magic LVL to nie musci wlazic do trainerów!!!!!
ADT4. A to zaklencie może byc typu exura sio "NICK <- tylko nie leczy ale zadaje obrażenia.

Arigori IksDe
12-11-2008, 13:59
i tak nic z tego nie zostanie wprowadzone ;< 99% laduje w smieciach

nesta12
12-11-2008, 14:12
Gupe te pomysły ;p!!!! Exevo pamkin max? Proszę cie,nie żartuj sobie głupio!

Naiczer
12-11-2008, 14:13
Tak jak mowi @up nic nie zostanie wprowadzone
Ale dam 1 rade. Zedytuj posta i napisz to wyraznie bo pewnie wiekszosc nie zrozumie.
Ja to wrzucilem do notatnika poprawilem bledy i dopiero zrozumialem

@down
Szkoda ze nie widziales jakie bledy robie jak pisze jeszcze szybciej -_-

Patrol
12-11-2008, 14:32
wiekszasc
I ty śmiesz kogoś poprawiać...
Pomysły kijowe. Jedyne co mogło by zostać wprowadzone to ten czar w stylu visa. Dla rycerza mógłby to być kamień, dla maga ognisty pocisk, dla druida pocisk "sprite wandowy", a dla paladyna pocisk energii. Siła zbliżona do najlepszych czarów dla danych profesji. Wymagania? Zapewne troche mniej many, oraz mniejszy mlvl.

Tico
12-11-2008, 16:33
Trochę w tym prawdy jest no bo przecież wszystkie czary ofensywne na APO są równocześnie czarami obszarowymi... i on dał wg. mnie bardzo fajny pomysł (tylko 4. punkt reszta to już została opisana wyżej) lepiej zrobić jakiś 1 czar który był by silniejszy od zwykłych czarów ale jego cel ogranicza się do 1 potwora... wg. świetny pomysł dla małych lvl'i które zdobywają poziomy walczą z 1 potworem jest to idealne rozwiązanie, a dla dużych którym to by się nie opłacało służyło by do pvp... w końcu powstanie jakaś granica pomiędzy (np. pomiędzy 80 ek'iem a 1000 ek'iem)

Sepaczus <3
12-11-2008, 16:45
4. A to pomysl dodatkowy czemu wszystkie zaklenica są masowe chcialbym zeby bylo jak sie zaznaczy potwora i wypowie sie zaklancie typu Exevo Spear to leci szot w potwora o mocy wienkszej od ue lub slapszej.

tego nie da sie odtworzyc w skryptach bo tylko pod klient 8+ to działa :pp

Silkroad
12-11-2008, 19:28
ej a może exevo pink res i żeby każdy stał się różowy ? XDDD
z tymi skilami to też żałobny pomysł. A Sorc? Sorc ma wejść do trainera? Chyba czołem... xD rotfL xD Pocisk lepszy od ue za zero many? Powodzenia. Jestem na nie z wszystkimi prop. :P)

BroxiQ
12-11-2008, 19:45
1. Piszesz jak niedorozwinięty...
2. Pomysły nigdy nie zostaną wprowadzone :>.
3. Idź i już tu nie wracaj :<?.

Koczuczek
12-11-2008, 20:22
ej a może exevo pink res i żeby każdy stał się różowy ? XDDD
z tymi skilami to też żałobny pomysł. A Sorc? Sorc ma wejść do trainera? Chyba czołem... xD rotfL xD Pocisk lepszy od ue za zero many? Powodzenia. Jestem na nie z wszystkimi prop. :P)

Sorka atutem jest mLvL
Palka Distanse
Knighta Club, Axe, Sword

1. Piszesz jak niedorozwinięty...
2. Pomysły nigdy nie zostaną wprowadzone :>.
3. Idź i już tu nie wracaj :<?.

Tylko w ten sposób nabijasz posty nawet nie wyraziłes swojego zdania.

Nakomi takahata
12-11-2008, 20:27
nie, no fajne pomysly,ale jak tu zajrzy jeden z Gm to bedzie Swieto.A tak to pozdro ;D

Koczuczek
12-11-2008, 21:14
Ludzie mnie w sumie zle zrozumieli chodziło mi o to zeby zrobic questy na zaklencia i od skilla.
Tego nawet niema w rl tibia to była by rewolucjia tibijskiego swiata

Heniu Szybka Myszka
12-11-2008, 21:19
pampkin max? xD cos chyba nie;p Niewejdzie to napewno w zycie.. ortografia tez srednio:P Sorc po co ma wchodzic do trainera? zeby sworda cwiczyc? lol;p

Kazzumi
12-11-2008, 21:22
Bez sensu! Poza tym jeszcze mam jeden pomysł. Quest na słownik ortograficzy! Przyda ci się!

Selrien
12-11-2008, 21:26
Bardzo i to bardzo podoba mi sie pkt.4 przynajmniej kazda profa by miala cos ciekawegi i mocnego ;) i na 1 sqm;)

Koczuczek
14-11-2008, 14:43
pampkin max? xD cos chyba nie;p Niewejdzie to napewno w zycie.. ortografia tez srednio:P Sorc po co ma wchodzic do trainera? zeby sworda cwiczyc? lol;p

omg ... mag nie musi jego atrybut to mlvl... a pampkin max dałem tylko przykład żeby robic questy na czary :L

Wiele Miałem Kont
14-11-2008, 20:11
Jakoś Twoje propozycję mnie nie wzruszyły...
Ja bym wprowadził że np. czar jest powiększany( ale minimalnie) i quest jest bardzo ciężki i długi! :D