Zaloguj się

View Full Version : Odchodze 3 raz, tym razem ostatni. : d

Sepaczus <3
12-11-2008, 14:33
A więc, wasz Sepacz <3 odchodzi z gry, z jakiego powodu.?
hacked ;p

No to tak, grałem postaciami:
moja pierwsza postac, Cineczek 1-138 hacked.
2. Marcinekes 1-158
Były tez inne noob chary ktore osiągneły max 50 lvl ;p
3. Sepacz czy, na rooku 1-56
4. Assil 1-479, w tym czasie Szymuś ja ma. xdd
5. Alfir Mazir 261-315
6. Grass 556-649 hacked.

myśle ze osiągnelem nawet wysokie lvl'e xd ofc Grass qpiony za k cc, kasa uzyskana z expienia, zadnego allegro ;p

a więc chciałem pozdrowic.:
1. Szymuś ( Feryneq ) :D - kul koleś : p
2. Łukasz ( Thaur ) - tez kul xdd znam go od poczatku grania na APO ;p
3. Bankotsu - Polubiłem go. xd nie pamietam jak sie poznaliśmy ale zapewne razem jechaliśmy po NLN xd
4. Kulawy Pally ( Sir Rahl ) - :) xd polubiłem Cie od pewnego czasu =p
5. Lordziks - wosso pizdo XDD ty za all : X
6. Chójrak - Rox koleś xd najpierw sie lalismy potem qmpel itp, pomagał mi odzyskac chara ale nie wyszło xd ty za all xd
7. 2 Łukasz xd ( cold ) - hip'hopowcu xdd rox koles : p
8. Kasz - taki pro, Xd gogo 1k lvl Libryxie xd
9. Drokosz ( lady dmon ) - kiedy kaszlec Ci sie chce zamknij szybko usta swe! XDDD pozdro. ; D
10. Dustrios - 90 lvl miał, ma 400 : x brawo wymiany, Tobie sie udalo, mi nie :|
11. Mag Magikk - ;) dzieki za chara, tyle ze hacked ;p pozdro dla Ciebie
12. Label - Tobie tez sie nie udala wymiana, mielismy robic klapy w poniedziałek ale nie wyszlo ; / pozdro. :)
13. Qal Amhal Queen - plywak XDDD pro plywaj dalej xd
14. Devilek Pall - :) lubie Cie
15. Styler - XD good koleś xdd
16. Mosuke Sorc - :)
17. Joogolas - :x retired xd szkoda, ;p pozdro ; D
18. Duffenzho - tez jakos tak dziwnie sie poznalismy ; D
19. Elon pallek - jakbys nie byl w NLN bardziej bym Cie lubil xd
20. Mortalix - Dzieki za ostatnią akcje, respa itp xd 2 dni i juz Cie polubilem ;d

A teraz, serdeczne spierdalaj:
Lorenz - nie bulwesuj sie tak : |
Arni Pogromca - aż mi Cie szkoda, za kazdym razem jak padłeś to musiałeś Debuga zlapac ;o
Madorax - 14 lat masz, mama Cie jeszcze nie wychowała na czlowieka? w przyszlosci bedziesz tez taki? : |
Xardin - nawet z botem padasz. xd
Arcusia - myslisz ze pomoze Ci ekipa z nln ? ostatnia akcja padlem 1x, wy razem około 10x
Combo Palleq good transik ; ] niby Kasia OEHSOAEH gz : <
Miskov Knight Nie placz ; /
ogólnie prawie cale NLN niech spierdala bo jak to powiedział Lorenz: kiedyś było lepiej, ma racje! nie było nln >.<
Mowią ze to good guild, szuflada to było coś, a nie takie leszcze jak wy.

btw. bota uzywałem only na expie ; ] pvp=hand

Pozdro
Sepacz

GG kontaktowe : 12655096

Mo$uke
12-11-2008, 14:36
Dzienx za pozdro...
Szkoda ze miales haka , szkoda ze odchodzisz...no ale trudno
Powodzenia w rl...

Aversus
12-11-2008, 14:42
Sądzilem ze chociaz mnie pozdrowic. Jakoże sie mylilem, nie rozpisze.

Zegnan.

Cięzko gdy sie nie pamięta o Serafinqu :<

Enchox
12-11-2008, 14:46
to sie ekipa sypieeeeeeeee :/ nikt juz nie gra prawie loordzix tez ojebany kilka razy :/ mecz mortiisa az odda chara XD

i tak na gg bedzie beka zawsze XD

Pa :<

BroxiQ
12-11-2008, 15:01
Gówno nas to obchodzi że odchodzisz... Nabijasz posty i innym dajesz nabijać robiąc swoje tematy... Nic tu nie osiągnełeś a robisz taką aferę ze swojego "odejścia" których będzie jeszcze wiele :0. Nie przejmuj się kupisz sobie jeszcze jakąś postać :> i napiszesz temat "Fielki pofrud legenty"

Sepaczus <3
12-11-2008, 15:09
@up
OEHOASHEOHAS, ty jestes 0 leszczu, właśnie Ty nic tu nie osiągnełeś OHEOSAHEOAS, swieżo co z allegro : |
btw. i tak Ci nie dam skrypta zerowcu :\

http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=307670&postcount=11

Open ; ]

http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=308964&postcount=18

A tak lizaleś dupe frajerze, nigdy skryptów nie dostaniesz musisz sie z tym pogodzic, i nie placz tyle ; /

btw. sam nabijasz posty smieciu : |

Undead Pall
12-11-2008, 16:00
omg znow>??!!! tobie sie to nie nudzi...?? bye po raz 3... jak nie 4...

Assil Dfa
12-11-2008, 16:22
óndead ty sam od chodziłeś z 3 razy xD.
Thx za pozdro ;>.
@Brox Buhahahaha ty mówisz o osiąganiu ?
Kopiłeś chara na allegro jak miał 1100 lvl albo 1073 Gz KoX wbiłeś w 1 miesiąc 27 lvl Yeee chyba musiałeś 24/7 siedzieć żeby ci się o udało w zasadzie jestes niczym bo twoje pvp = 0
Kupiłeś chara na allegro bo sam chu*a umiesz zrobić pewnie grałeś tu wbiłeś max 100 lvl i chciałeś być Haj lefel i musiałeś wejść na allegro.

@Sepacz
Graj Plebsie ;>. Moge ci dac kase na poczatek i do sylwestra bedziesz mna grac ;] potem skonczymy z tym xD

Muflon
13-11-2008, 17:58
Bye bye ale i tak pewnie wrócisz :> ten OTS to zaje**ny nałóg, którego nie mozna sie pozbyc.

BroxiQ
13-11-2008, 19:48
@ Assil Dfa...
Tak się składa że możesz mnie pocałować w dupę broxem grałem 20 dni i wbiłem około 60 lvli :*.
A moje osiągnięcia były większe niż twoje bo jestem 1 ownerem Yorgy jak go sprzedałem był w top 40 :) Ty byś nawet takiego chara kupić nie umiał :*. Grałem też dość długi czas postacią lwie serce :0 O której zapewne nic nie wiesz ale zapytaj kolegów którzy grają tu dłużej :* (lwie serce sharowałem i się tego nie wstydzę, bana i tak za to nie dostane).

Mortalix
13-11-2008, 19:59
oj ;|
Szkoda, że tak szybko się musimy pożegnać ; (

\/ To mówi samo za siebie : D \/
18:13 Lorenz: Kiedys bylo lepiej
18:13 Lorenz: mozna bylo wchodzic i schodzic
18:13 Grass: i nie bylo nln :<

Co mi pozostaje...? Powodzenia w realu 'bocie' :}
Myślę, że i tak wrócisz, a tym czasem 3maj się ;x

Sepaczus <3
13-11-2008, 20:19
@up
Thx xd

@2x up
I co nabijaczu postów, wielka mi legendo! Myslisz ze Jestes najlepszy, masz racje. Tylko myślisz. ; ] Nikt Cie tu nie lubi, przykre leszczu, odp na mojego posta. Jak lizales mi dupe smieciu :) zalocha : \

BroxiQ
14-11-2008, 07:43
Ja ci lizałem dupę śmiałem z twojego śmiesznego skrypta do wosso którego rzekomo zrobiłeś AHSuahsuaHsuAHsuAHS :>. 90% osób cię zjechało w tym temacie nawet jak byś miał takiego skrypta to wosso wykrywają n00bie nawet nie musisz z depo wychodzić żeby bana dostać :>. Pozdrów mamę a co do mnie to akurat mam na apo więcej znajomości niż ty :* Pozdro&Poćwicz.

Sepaczus <3
14-11-2008, 14:40
Ja ci lizałem dupę

przyznales sie.
I co smieciu, myslisz ze Twoja liryka mnie ruszy?
nie umiesz uzywac wosso smieciu wiec ryj
pewnie wbijasz auto uh i auto manas razem to gz
jak grales niedawno, to moze pameitasz loordzixa?
wosso uzywal i bana 2x zlapal przy 480 wiec umie uzywac
Ty pewnie ms'em uzywales uhow hesoahe

LabeleQ
14-11-2008, 14:49
;*oh maj got :< mói kotek :< :(:(:( ide sie poćonć ;* gg Mamy jest Ok :D dziekuje za pozrowienia :)

BroxiQ
14-11-2008, 17:25
@Sepczus...
Ile kto wytrzyma na wosso zależy tylko od szczęścia bo gm umie to wykryć bo wszystkie boty emitują sygnały do servera a anty chaet je wyłapuje jak tylko cię gm zacznie skanować :> nie musisz nic włączać mój kumpel dostał siedząc w depo :>. Około rok temu 2 miesiące z wosso expiłem i jakoś mi nic nie zrobili ale teraz czasy się zmieniły gm nie musi widzieć że jedziesz z botem tylko to wie :O Możesz nawet na afk bana złapać dzieciaku... Uwaga bo będę lizać dupę 400 lvlowi...

Fraelek <3
16-11-2008, 15:03
Mnie to juz nie pozdrowiles ? : <

Zapamietam to sobie....

Zapraszam do Lbn na Natural Dread Killaz...

Feryn
17-11-2008, 16:38
narka :( powodzenia na rl :D botq, akcje zawsze byly wyjebane :D

poz!om
17-11-2008, 17:07
#broxiq

Powiem jedno to ty nabijasz posty wejdz w każdym dziale w każdym temacie masz napisanego posta więc się noobie nie udzielaj bo możesz się osrać xDxD

@Topic

Pozdro nie znam ciebie bym tutaj nie wszedł ale jak tego Nooba zoobaczyłem to odrazu weszlem i krytyka poleciała

P.S BroxiQ nigdy nie mów że ktoś posty nabija bo to ty. Naprzykład teraz mogłeś dać edita ale ty wolales posta zarobić i napisałeś nowego żal mi ciebie

pogromcaszczurow II
17-11-2008, 17:09
Też cię kocham =*
Powrócisz ;D Mam nadzieję :o
Pozdro & Poćwicz :cool:

Assil Dfa
19-11-2008, 18:19
Oj
@Brox
Mam płakać bo znam mało ludzi ? HAHAHAH znam ludzi jak
Joogolas, Marcin Szymon i wielu innych to prawda nie znam all Haj Level bo nie kupiłem nic na allegro :). A co do znajomych to moim mnie nie okradna a ciebie ojebali na wejsciu ;)
Zajebisci Kumple :).

PS. Jesteś Naabem i wiecej o tobie nie napisze bo poprostu żal mi klawitury
Lwie Serce o.0 Czy mi sie wydaje czy on był takim skurwysynem że go połowa apo chciała zrookowac i to zrobili ?!

@Edite
Mówisz o osiągnięciach ?! Buhahaha w grze wiele nie osiągnąłem ale w real bardzo dużo :)

Is'KiSii
19-11-2008, 19:21
up@ Po co piszesz jak już nikt tu nie zagląda :| ?

z okazji skorzystam ;d byłeś mi winny 2kcc psie i nie oddałes -.- wiem, że tu zaglądasz , jak nie oddasz to będziesz psem do końca życia dla mnie....Eh..

Sepaczus <3
19-11-2008, 19:48
@up
Niby za co ;s?
w tej bajce byly smoki?
rotfl, pies ;o

Kate a.k.a Kisse
19-11-2008, 21:07
kazdy wie ze i tak wrocisz idioto : ( jesets uzaleznionym dzieciakiem ktory nie widzi swiata poza tibia/forum zegnam i naprawde nie wracaj

Sepaczus <3
19-11-2008, 21:10
@up
wiecej myslenia, mniej pisania
miej troche szacunku.
nie chce pisac kto tu jest uzaleznionym dzieciakiem, bo to tylko ty.
siedzisz na forum non stop ; ]
mam rl zycie nie to co ty, wyzalaj sie na forum smieciu : /

Kate a.k.a Kisse
20-11-2008, 20:55
popatrz kotq moj kiedy pisze posty wieczorami czemu?xd bo w pracy jestem pa : * odejdz i nie wracaj

Sepaczus <3
20-11-2008, 22:20
@up
no i masz racje, przynajmiej cos robisz ze soba.
zamknijcie temat,
bo tu sie kacik nabjiania postow robi xd

Adzik
20-11-2008, 22:39
Żegnaj :<

Powodzenia w RL

To kolejny gracz, który odchodzi przez hacka :< Ale trzeba umieć się przed nimi zabezpieczać :)

Pawel Siocher Wraca
21-11-2008, 00:10
ale poczkeaj ja ci moge posiochac za shapire legi na rotwormach moge na 5x dobry jestem pockzeaj ee dasz ocs

Sepaczus <3
21-11-2008, 07:18
@up
nie nie nie, ostatnio umawialismy sie na raty za 10k cc
xddd

Osecik
21-11-2008, 11:59
Szkoda ze odchodzisz : (
Na kazdego przyjdzie czas ale mysle ze bd w kontakcie :D

Ober Caster
21-11-2008, 14:59
buahuahau
Odchodze 3 raz, tym razem ostatni. : d
je*ne!!

Żegnaj! Nie znałem Cie ale szkoda, że odchodzisz... forum sie powoli zatacza z braku użyszkodników... BB