Zaloguj się

View Full Version : Czy przeszkadzaj? ci metalowcy?

Tetti
12-11-2008, 15:45
Kontynuacja tematu, kiedyś założonego przez naszego kochanego wuja metalikoffca. Nowa społeczność, nowe głosy. :s Nie wiem czy nie zapomniałem jak się sondę robi, zaraz dołączę. Mi osobiście nie przeszkadzają. Chciałbym jeszcze powiedzieć - nie kłócić się tutaj. Można pierdzielnąć pare superowych ripost (głównie ^Crayona się tyczy), ale wolałbym posłuchać tego dłużej. (ah ci nowi moderatorzy. nie zamykajcie tematu, może za wykroczenia warny~bany~usunięcia postów, tylko nie close XD)

Toushirou
12-11-2008, 15:48
Mi nie przeszkadzają metalowcy, bo każdy ma swój styl bycia. No chyba, że jakoś nienormalnie zachowują.

Undead Pall
12-11-2008, 16:01
A co mi do tego ze ktos czegos slucha i jakos sie ubiera w ogole mi to nie przeszkadza ;x a jak komus przeszkadza to jest rasista pzdr ... ;|

SiemaJestemKodex
12-11-2008, 16:03
Jak słucha tego swojego gówna we własnym zakresie to niech sobie żyje...

xxXTibiomanxxX
12-11-2008, 16:11
Kazdy moze byc kim chce dlatego nie przeszkadzaja mi metalowcy.
Tylko zeby przypadkiem oni mi nie przeszkadzali...:rolleyes:

Verrier 2.0
12-11-2008, 16:16
Nie, nie przeszkadzają mi metalowcy. Nawet mam jednego metala w klasie ^^ Zawsze jak się z nim witam to mówie "Ave Satan" :D

Is'KiSii
12-11-2008, 16:17
A niech se będą i psami i Chuj wie kim :-) ale jedno mi się nie podoba ich styl ubioru itd. ;/ Mortiis to Zuo to tuo Metalofiec :< :)

Crayon
12-11-2008, 16:23
Zawsze jak się z nim witam to mówie "Ave Satan" :D
Lol. Pewnie ten Twój kolega płacze ze śmiechu jak mu to mówisz o_O
Przecież Metalowce to nie czciciele Szatana. Głupi wymysł nonsensopedii.

A mi nie przeszkadzają. Taki tolerancyjny jestem...

Plener123
12-11-2008, 16:34
Każdy ma swój styl bycia.Mi osobiście Metalowcy nie przeszkadzają

~~CraM~~
12-11-2008, 16:48
Z tymi waszymi "Metalami" to tak samo jak z zydami(ofc. only z furory) ...... do pieca albo na mydlo bo to do nieczego wiecej sie nie przydaje....

+~~A V E-------S A T A N~~+

/farim

Peps
12-11-2008, 16:57
Nie przeszkadzają mi metalowcy, aczkolwiek zapewne czułbym się nieco dziwnie np. w otoczeniu większej ich grupy. :p
Ale to że słuchają innej muzyki niż ja, ubierają się(przynajmniej część)
także inaczej niż ja mi NIE PRZESZKADZA !!!

Crayon
12-11-2008, 17:06
Z tymi waszymi "Metalami" to tak samo jak z zydami(ofc. only z furory) ...... do pieca albo na mydlo bo to do nieczego wiecej sie nie przydaje....

+~~A V E-------S A T A N~~+

/farim
Omfg. Weź się lecz na nogi, bo na głowę za późno : x
Żydzi w XX wieku byli dyskryminowani. Wiesz dlaczego ? Bo mieli dużo kasy. Niemcy, próbując odbudować swoją gospodarkę, zabierali im wszystko.

Nie przydaje się ? Czyli Żyd jest gorszy od innych ? Oni są bardziej pracowici, niż nie jeden 'Polaczek'. Jesteś typowym przykładem antysemity i rasisty.

Bless

Jak słucha tego swojego gówna we własnym zakresie to niech sobie żyje...
So pathetic...

@Down
Człowieku. Ty wiesz, że zaprzeczyłeś właśnie samemu sobie ?
Widziałem co napisałeś. Że z Metalami to jak z Żydami z Furory - do pieca, albo na mydło. To była oczywista aluzja do tych, jak to nazwałeś, "zwykłych" Żydów.
A teraz przeczytaj swoje Post Scriptum. Dobrze się "zwykłymi" Żydami pali w piecu. Czyli w sumie wyszło na to samo. I tych z Furory trzeba tępić i tych z życia codziennego.
Próbowałeś mnie pojechać. Niechcący pojechałeś sam siebie.

~~CraM~~
12-11-2008, 17:10
Omfg. Weź się lecz na nogi, bo na głowę za późno : x
Żydzi w XX wieku byli dyskryminowani. Wiesz dlaczego ? Bo mieli dużo kasy. Niemcy, próbując odbudować swoją gospodarkę, zabierali im wszystko.

Nie przydaje się ? Czyli Żyd jest gorszy od innych ? Oni są bardziej pracowici, niż nie jeden 'Polaczek'. Jesteś typowym przykładem antysemity i rasisty.

Bless

Nie widzisz psie ze napisalem "ofc. only z furory" ? Jak nie dowidzisz to idz do okulisty moze?

ps. do zwyklych zydow nic nie mam, dobrze sie nimi w piecu pali

Elxis Maniaq
12-11-2008, 17:13
Yhy... Cram ładnie zedytowałeś posta.

Nie mam nic do metali. Człowiek jak każdy inny, skoro nikt nic nie ma do skinów, punków to dlaczego mamy mieć coś do nich?

Głupie teorie....

Wiliks
12-11-2008, 17:15
@2up
Jeżeli palisz w piecu ludźmi to gratuluję..

//Topic

Nie, a to dlaczego ? Bo jestem tolerancyjny dla 90% osób w kraju.
Nie obchodzi mnie styl ubioru i czego słuchają tylko to jak wykorzystują życie.. Emo mi się nie podoba, bo autoagresja jest beznadziejna i bez celowa :/

Pzdr.

~~CraM~~
12-11-2008, 17:18
Yhy... Cram ładnie zedytowałeś posta.

Z ojcem spales czy cos? Bo nie wiem o co chodzi -.-

~~CraM~~
12-11-2008, 17:25
@Crayon

Ty polonista w dupe jebany a czy ja ***** napisalem ze mam cos do zwyklych zydow? bo ja tam nic takiego nie widze .... napisalem tylko ze dobrze sie nimi w piecu pali ***** czy to zaprzecza czemus ? chyba nie ?

Crayon
12-11-2008, 17:30
@Crayon

Ty polonista w dupe jebany a czy ja ***** napisalem ze mam cos do zwyklych zydow? bo ja tam nic takiego nie widze .... napisalem tylko ze dobrze sie nimi w piecu pali ***** czy to zaprzecza czemus ? chyba nie ?

http://skippy.net/images/roflcopter.gif

Jesteś taki głupi, czy tylko udajesz ?
Pokaż mi człowieka(nie licząc Ciebie), który pali ludźmi w piecu.

Elxis Maniaq
12-11-2008, 17:47
Z ojcem spales czy cos? Bo nie wiem o co chodzi -.-

Tak, jak byłem mały spałem z ojcem, ponieważ jak każdy dobry ojciec dbał o dziecko i jego bezpieczeństwo.

Jednak widzę, że Ty nie odczuwasz miłości ojcowskiej.

@topic

Tak jak Tett przypuszczał. Ten temat zmienił się w "bluzgatora"...

~~CraM~~
12-11-2008, 18:06
http://skippy.net/images/roflcopter.gif

Jesteś taki głupi, czy tylko udajesz ?
Pokaż mi człowieka(nie licząc Ciebie), który pali ludźmi w piecu.

Adolf Hitler ?????????????????????????????????????

OwN3I)

DrahMaster
12-11-2008, 18:14
Absolutnie mi nie przeszkadza, że ktoś jest Metalowcem, Punkiem, Skinheadem, Hipisem, czy tam inne subkultury.

Jeżeli taka osoba zachowuje się przyzwoicie to czemu miałaby być traktowana gorzej od innych, ja słucham rapu/hip-hop'u i przez to też mam być potępiany ?

WSZYSTKO JEST DLA LUDZI !

znam jednego metalowca z tego forum (Margoth), jest to osoba inteligentna, na poziomie i można z nią porozmawiać o wiele dojrzalej niż z 3/4 osób, które napisały posta nad tym.

Nie, nie przeszkadzają.

.Viseko
12-11-2008, 18:14
Nie przeszkadzaja .

Fifeks
12-11-2008, 18:17
@Crew
Wyjdź stąd bo na prawdę żal takich ludzi. Jak to ^Crayon powiedział zaprzeczasz samemu sobie... Rozdwojenie jaźni? ; o

@Topic
Mam najlepszego kumpla metala ;*** Jestem tolerancyjny. Nie ważne czy koleś jest biały, żółty czy w kropki. Czy ubiera się jak metal, emo, goth, czy chuj wie co jeszcze. Ważne to co jest w środku. ; )

Mo$uke
12-11-2008, 18:32
Cram~~~~
Co ty masz do metalowcow?
Cwaniakowales kiedys do nich , dostales po pysku i udajesz kozaka...
Tylko ze jak widzisz metala na ulicy to mu dzien dobry mowisz...
Nie wiem co chcesz w ten sposob udowodnic...Serdecznie wypierdalaj...

Ja nie mam nic do metali...polowa moich kuzynow jest metalami , ja slucham hip hopu...podobnie jak Fifeks , moj najlepszy kolega jest metalem i nie mam nic do niego...Kazdy ma inny gust i niech tak zostanie...
Pozdroo...

Crayon
12-11-2008, 18:47
j.
@topic

Tak jak Tett przypuszczał. Ten temat zmienił się w "bluzgatora"...
Jak na razie spotkałem się z jednym osobnikiem, który nie wie co gada.
Teoretycznie gdybyśmy chcieli - rozmowa mogłaby być prowadzona w trochę milszy sposób. Pomyśl - wchodzi taki CraM i wyjeżdża, że Metalów trzeba palić jak Żydów. Co mu powiedzieć ? "Drogi CraMiku nie wolno tak mówić o Metalach. To są bardzo mili ludzie a Ty się mylisz." Odpowie pewnie "spierdalaj psie". Gdyby inaczej sformułował swoją wypowiedź - kto wie. Może by się dało porozmawiać na poziomie ; )

Adolf Hitler ?????????????????????????????????????

OwN3I)
W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Człowieczku. Adolf Hitler nie palił żydów w Piecu. Nawet Rudolf Hoss nie palił ludzi. Oni tylko kazali ogłupionym pionkom 'ciągnąć za dźwignie'.

Twoje pR0 E|_0 H4X0r OwN3I) nawet mnie rozśmieszyło. Ale czy ty uważasz, że ja wszedłem do tego tematu, żeby tylko i wyłącznie po Tobie jechać ? Wcale mi się nie podoba, że Ty jesteś taki głupi i próbujesz pokazać przez internet swoją niechęć do Metalów i Żydów. Założę się, że tylko cwaniakujesz. Pewnie na samą myśl o Metalu srasz pod siebie : f

@Down
Metal to nie tylko muzyka i ubiór.
To także styl życia ; )

Veto
12-11-2008, 19:12
Widzę, że super znasz historię, skoro uważasz, że Hitler palił sobie w domu ludźmi... Ale ja nie chce się włączać do tego sporu, opowiem się z mojego punktu widzenia. Ja osobiście na mam nic do metali, ba, kiedyś nawet podobała mi się ta subkultura. Szczerze, chciałem dać "Sam jestem metalem" ale było by to sprzeczne z prawdą. Uważam, że powinna być możliwość "Słucham po prostu tej muzyki", wtedy zaznaczył bym ją bez wahania. Ludzie, tak nie można. Zacytuję tu pewną bardzo mądrą osobę, niestety nie pamiętam jak się ona nazywała "Wy śmiejecie się ze mnie, że jestem inny, a ja śmieję się z Was, bo wszyscy jesteście tacy sami". Powinniście wy, popularnie dziś nazywani RASISTAMI (nazywajmy rzeczy po imieniu, jak mówi mój pan z KOSS'u) rozważyć sobie to zdanie, bo po prostu was nie rozumiem. Ale żyjemy w demokratycznym państwie, w którym jest wolność słowa. To nie oznacza jednak "róbta co chceta", bowiem jest prawo (coś koło tego) Każdy ma prawo do swobodnej wypowiedzi i swobody wyznania. Radziłbym sobie poczytać o prawach człowieka, dziecka, i ucznia. Ja do nich nic nie mam.

Ales Thon
12-11-2008, 20:06
Nie przeszkadzają i nie przeszkadzali a teraz sie tak powoli metalem zaczynam czuć. ; q
Ale to raczej nie wypali. ;]

Tre Cool
12-11-2008, 20:21
Metal to ja! Może jeszcze nie w 100% (włosy wolno rosną).

Co do wypowiedzi ~~Cram~~ . Może się nie wypowiem, bo jeszcze chłopak się powiesi albo co... Dostać kombo od Krajona miszcza riposty i trikula miszcza bezsensownych wypowiedzi z sensem... To nie może być miłe.

Co do palenie żydami w piecu. Ehh, większość ludzi w radach nadzorczych banków to żydzi... Znikną żydzi, nie będzie nikogo odpowiedzialnego do trzymania naszych pieniędzy.

Co do Ave Satan. Dzień bez ave satan w moim kierunku to dzień niezwykły. Większość z tych ludzi mówi to półżartem, niektórzy pukają się w głowę jak słyszą Metallicę z komórki...

Ktoś
13-11-2008, 00:38
Nie przeszkadzają!!

Margoth ;**

.

BroxiQ
13-11-2008, 07:32
Tak jak zaznaczyłem w sondzie nie przeszkadzają mi metalowcy to są normalni ludzie i nie widzę powodu aby ich tępić :>.

Tetti
13-11-2008, 17:28
Nie to co kiedyś, że było po równo w "przeszkadzają" i "nie przeszkadzają" :D
Tylko dziwi mnie czemu osoby głosujące na 'przeszkadzają' sie nie wypowiedziały. Boją się prowadzić dyskusję? Nie mają wystarczająco dużo argumentów by poprzeć swój głos? No dalej, dygacie?

Crayon
13-11-2008, 17:32
Mnie czasami rozbawia sytuacja, kiedy ktoś się mnie pyta czego słucham. Odpowiadam zdecydowanie, że Metallicy i SOADu. Wtedy już słyszę tylko tekst: "ŁOOO SZATAN !" i charakterystyczne \,,/
U Tre dzień bez 'Ave Szatan' w jego kierunku to dzień stracony. Ja za to prawie codziennie słyszę: "Kiedy jemy tego kota ?!"

@Down
Noo bo ty jesteś Emo i tniesz się kredką z haczykiem : dddd

Ishaus
13-11-2008, 17:37
"Wy śmiejecie się ze mnie, że jestem inny, a ja śmieję się z Was, bo wszyscy jesteście tacy sami".

J.L. Davis kur wa!! Wokalista KoRna <3

#Topic
Osobiście nie chce włączać się do dyskusji, bo rozmowa o stereotypach niczego nie wyjaśni. Dziękuje.

#Edit
Albo nie, może się włącze ;dd Tylko niech ktoś z grupy antyfanów się wypowie, chce poczytać jego argumenty :<

rzet xD
13-11-2008, 17:44
nie nie przeszkadzają ^^ czemu ? to też ludzie ^^ a metal to pozatym fajna muzyka ;) xd Metal roxxx ;***

Syczek
13-11-2008, 18:15
Jezeli jakis metal jest wporzadku dla mnie to ok jest, ale jak narazie to spotkalem na swojej drodze samych popierdolonych gamoni szkoda slow nie chce mi sie pisac czemu sa tacy pojebani bo bym musial sie rozpisac nie wiadomo ile.

Crayon
13-11-2008, 18:29
Jezeli jakis metal jest wporzadku dla mnie to ok jest, ale jak narazie to spotkalem na swojej drodze samych popierdolonych gamoni szkoda slow nie chce mi sie pisac czemu sa tacy pojebani bo bym musial sie rozpisac nie wiadomo ile.

A pisz. Chętnie Cię wysłuchamy.
'popierdolony gamoń' w jakim sensie ? Że ubiera się inaczej od Ciebie ?

@Down
Powtórzę się ale to nic. Metal, to nie tylko muzyka. To też styl życia.

Quik
13-11-2008, 18:30
Uważam,że każdy człowiek jest równy każdy może żyć jak chce.O ile nie będzie się wp******* do nas i nie będzie nas zmuszał do słuchania takiej a takiej muzyki.Osobiście wole słuchać Punk Rocka,żeby na chwile odsapnąć od rapu.

Muflon
13-11-2008, 20:40
Tak jestem skejtem i nje lóbie metaluf.

A tak na serio to mi to wszystko jedno metale, emo, skejty to tez ludzie.

Adzio
14-11-2008, 12:19
Mi nie przeszkadzają metalowcy tak jak już ktoś wyżej powiedział każdy ma swój styl .. Ale mimo wszystko znam pare osób któży się dziwinie zachowują i puszczają na głośnik te gówna i to już mnie wku**ia

Old marsi
14-11-2008, 14:32
Nie wiem o co wam chodzi....Sam slucham metalu ale nie ubieram sie tak.Lubie ta muzyke.Czemu wszystkim metalowiec kojazy sie z szatanem i darciem sie w mikrofon...

KondzioZiom
14-11-2008, 22:08
Mi tam metalowcy w ogóle nie przeszkadzają.Każdy jest taki jaki jest...Tzn nie mam nic do metalowców ale jeżeli będzie to metalowiec ćpun to takich nieucierpie...:mad::D

Maly down
15-11-2008, 18:28
NIE przeszkadzają mi w najmniejszym stopniu. To samo napisałem kiedyś w temacie o podobnej treści i to samo zaznaczyłem w ankiecie. Koleguje się z Tre Coolem oraz Margothem i są to naprawdę dobrzy kumple którym nie mam nic do zarzucenia. Sam słucham w większości Rocka i Metalu i bardzo lubię tą muzyką i polecam ją innym ;).

Pozdrawiam.

Jaros Jaroz Jaro
15-11-2008, 18:44
Żadko spotykam metalowców...oczywiście nic niemam do nich...

Ale poszedłem w lato do banku, i co ? patrze a tu metal stoi przedemną grubo ubrany i jeszcze te grube i dobrze zawiązane glany.... no i związku z tym troche waliło mu z podpachy......

Nie żebym wąchał ale czuć na odległość było...aż gościu jeden poszedł w inne miejsce czekać.

Rozmawiałem już nie raz z metalem...człowiek jak każdy....

Nic do nich niemam,tylko prosze na lato lżej się ubierać....;)