View Full Version : [Forum]Wy??czenie licznika postów w...
Silkroad
12-11-2008, 21:20
Moja propozycja polega na tym aby wyłączyć licznik postów w dziale Powitania/Pożegnania ludzie tam jeżdża z postami jak głupi. Znajdzie jakąś wypowiedź to udaje że go zna. Chyba człowiekowi się znudzi jak pisze :
- "Wracam poraz 3 tym razem ostatni"
- "Odchodze pewnie za godzine wróce"
- "Cześć powodzenia w rl życiu"
Jeżeli wyłączycie licznik tam to napewno mało kto będzie żegnał ludzi :)
Totalne nabijanie!! Prosze o komentarze
Dobry pomysł;) To prawda nawet kiedyś bardzo dawno temu sam nabijałem tak posty ;)
Ale wiekszzosc co pisalem to znałem ludzi ;)
Popieram propozycję.
Ale co Ci to przeszkadza? Ktoś Cię przegoni z postami i będziesz na niego 'zuy'?
Jak chce to niech sobie pisze, może ta osoba pisząc posty próbuje się dowartościować :D.
Ja mam w dupie czy ktoś nabija posty czy nie... Jeśli zależy Ci na pisaniu mądrze i na temat to olewaj takie posty...
Także popieram w 100% tą propozycje :0. Bo np taki cymbał "sepacz" zrobił już 3 tematy z odejściem :=) więc chyba to jest lekka przesada... Ludzie wiedzą że i tak wróci ale dalej zawzięcie nabijają tam posty :P.
Popieram to tylko ciekawe na czym ty tyle nabiłeś czy sam w tym dziale nie nabijałeś postów ?:eek: :confused: :cool:
JoVEKRoVeK
13-11-2008, 20:10
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=35059
Jestem za tym by wyłączyc licznik na CAŁYM FORUM!
A może po prostu zmienić regulamin dotyczący zakładania tematów w tym dziale ?
Dodać podpunkt informujący, że jednemu użytkownikowi przysługuje jeden temat 'pożegnalny' i jeden 'powitalny'.
A takie bezsensowne typu "żegnam apo idę do kibla. z/w" wywalić.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.