View Full Version : Guildia Chciwe Psy!
Rekrutacja od 200lvl bez wyjatkow, zbieramy na gh, w guildi na dzien dziesiejszy jest +100 osob bylo prawie 200 ale sie wyjebalo bo zamale lvl mieli xD
Miód gildia :> Polecam - sam w niej jestem :D
Sepaczus <3
13-11-2008, 16:37
Jest jak najbardziej, zjeba*a :x
wpadłem, zaczeli mnie napierdalac ze sqlem i jakis ziomeq z waszej mowil zeby wziasc was na spam no to kk ; ]
ofc, to jest smieszne mam pk all dajecie yellow i myslicie ze wbije rs'a ? gz
@topic
zjeba*a, same nooby
jaki nick w grze???????????????????????<znak>
Lord Nightwish
13-11-2008, 17:22
Samych noobow tam macie Zal mi Was, nazwa swietnie pasuje do waszej gildii.
doon_teal
13-11-2008, 17:28
Popieram post Lorda, inv. od 200 myyhm ciekawe ze prawie same 100lvle. Ankieta tez zajebiesta, nie ma w niej zadnej odpowiedzi na nie, bo bicie sie ze by same takie byly ...
n/c w ogole zal mi was.
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
WIADOMOSC U GORY
Potwierdzam 1 wielka masówa guild dla kasy!!!!
Niby gh a tak naprawde zgarnia kase i kupuje g Bolta zal
Powiem tylko tyle, że lider waszej gildii Mefrix jest skończonym idiota...
ma 0 pvp ponadto wyciagnie z was "kase na gh" ktorego ani nie zobaczycie bo Mefrix padl na RSie i za ta kase odkupi sobie eq waszym kosztem
Na koniec chcialem dodac ze jest to gildiia noobow idących w ślady Mefrixa...:D
Adasik nie placz ze padasz bo grac nieumiesz dlatego piszesz ze ma 0 pvp bo cie zabija xD i wcale niezbieramy na golden bolta tylko jak se kazdy da po 2sc czyli razem jakies 2kcc to se kupuj za tyle gh xD
Uwierzcie, że z niektórymi osobami z tej gildii naprawdę da się pogadać:)
hujowa jak wy wszyscy macie w guild chociaz jeden h-lvl ?? macie w huj osob a jeszcze wiecej noobow ^^
@sonda
jest hujowa jak zadna inna same cipy sa w niej same nooby
^^ czemu nie daliscie takiej opcji bliscie sie ze all odpowiedzi beda takie??^^
@Adasik
Mefrix tam najwiekszy noob. pada ode mnie jak go tylko widze ^^
Flutebone
15-11-2008, 01:06
N00by jakich mało. Raz miałem pk na 289 lvlu ek to jak mnie jeden zobaczyl to uciekl, a potem w 4 przyszli i mnie zaczeli bic podczas gdy ja bilem 2x ms ;/ Nie padłem, zabiłem jednego a dwóch uciekło i na prv mi zaczeli jeździć...... ;/
@all up popieram oprócz gajuxa
Macie racje Chciwe Psy sama nazwa opisuje wszystko :)
Ninja :)
15-11-2008, 13:47
H0j liderowi w piczke ! thief jebany wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
Nakomi takahata
15-11-2008, 13:49
wezcie daje inva mojemu kumplowi ma nick Pucus ;P
GrulixBaned
15-11-2008, 17:45
Nawet dobra gildia. Mi się podoba. ,.
Macie tam samych noobów. Macie tam wogle jakiegoś h-lvl?
GUILD TEAM PK ROX!!!!!!
Głupia gildia... Spotkałem z niej kilka osób i same dzieci neo. Robiąc ten temat ta gildia wspaniale się ośmiesza i robi sobie anty reklamę... Nawet wrogowi nie polecam tej gildi... Bye.
(..) Macie tam wogle jakiegoś h-lvl?
A co jak nie maja h-lvl??:confused: Co ty myślisz ze jak w gildii jest jakis "koks"
to jest fajna??...ładny sposób myślenia -.-..Atmosfera w gildii i jej funkcjonowanie nie zależy od h-lvl...widać jakim kryterium sie kierujesz szukając gildii oO
Ta Gildia jest do kitu i tylko tyle wam powiem!
DonieX <3
08-12-2008, 09:42
Zj**ana nazwa ;/ Lecicie na liczbę osób i w tym jest problem. Dawniej też miałem gildie,jak miałem 300lv. to było prawie 200os,ale się rozpadła,bo połowa osób to nooby xd. I jak mi się zdaje to Wam też się rozpadnie ^^
Arigori IksDe
08-12-2008, 15:22
@up
geniuszu juz nie ma tej gildi... idz odswiez jakis starszy temat
@topic
do zamkniecia
Dobre hłopaki
08-12-2008, 19:45
Doniex <3
Niezla pipcie masz w avatarze ale bym ją giąl/.
Bardzo fajna gildia a lider jest chciwym psem bo zulil odemnie na aol a mial 1 lvl więc żal mi tego goscia a pozatym ma quakamole na ryju oraz sphagetti bolonesse.
Dobre hłopaki
08-12-2008, 19:48
Lider to noob jest chciwym psem ma 3 lvl na celescie i zuli na aola :D
Am tak na prawde to ma na ryju guakamole i shagetti bolonese
To tyle.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.