PDA

View Full Version : !poznan Game Arena!

Guildmage
13-11-2008, 15:31
Targi Multimediów i Rozrywki

Poznań Game Arena
22-23 listopada 2008
Poznań, MTP, Paw. 5

Największe w Polsce Targi gier komputerowych, video, towarzyskich, karcianych, figurkowych, sportowych.
15.000 m2 powierzchni, szacowana frekwencja 23.000 osób,
szacowana liczba wystawców: 60-70 firm.
Sobota: 10:00 - 20:00,
Niedziela: 10:00 - 18:00
Wydarzenie specjalne: start w sobotę o 20:00 (szczegóły wkrótce)
Ceny biletów: 15 zł jednorazowe, 23 zł - dwudniowe

Kto z was ODWIEDZA tegoroczne targi? jakieś cele? :p

Pisać może będzie większa liczba graczy to jakieś spotkanko :p

@DOWN

Targi, targami. Ja lubię i jadę :P ..

Większość tibijczyków nie jedzie bo Tibii nie ma :>

Angel Death
13-11-2008, 15:45
PGA wali wiochą(chociaż gdybym mieszkał w Poznaniu to pewnie bym się wybrał), jeśli jesteś prawdziwym graczem to tylko TGS albo GC a jeśli chodzi o turnieje to WCG lub Heyah Logitech cybersport.(kiedyś E3 ale teraz już nie jest dostępna dla graczy).

@edit
Wiem, wiem że targi targami(TGS, GC), ale jeśli chodzi o e-sport to wołałbym pojechać na WCG a to głównie dlatego że WCG jest bardziej prestiżowe, PGA to jednak nie aż tak duża impreza a szkoda.. szkoda.

SiemaJestemKodex
13-11-2008, 16:00
PGA wali wiochą(chociaż gdybym mieszkał w Poznaniu to pewnie bym się wybrał), jeśli jesteś prawdziwym graczem to tylko TGS albo GC a jeśli chodzi o turnieje to WCG lub Heyah Logitech Cyberspot.(kiedyś E3 ale teraz już nie jest dostępna dla graczy).

@edit
Wiem, wiem że targi targami(TGS, GC), ale jeśli chodzi o e-sport to wołałbym pojechać na WCG albo Heyah Logitech Cybersport a to głównie dlatego że WCG i Heyah Logitech Cyberspot są bardziej prestiżowe, PGA to jednak nie aż tak duża impreza a szkoda.. szkoda.

twoj stary PGA ROX xd

#Topic

Jestem praktycznie na wszystkich targach ;> i na tych mnie nie zabraknie =o

Elvanish
13-11-2008, 16:55
Zobaczymy. Spytam się dzisiaj, może uda mi się wybrać... Mam nadzieję, że mnie puszczą to sobie z bratem pojadę :D

Ales Thon
13-11-2008, 19:08
Ja chyba będe... Ale to nic pewnego. X_x
Trzeba zobaczyć jakieś gry na X360. ; q