Zaloguj się

View Full Version : Call of Duty 5

Ober Caster
13-11-2008, 20:57
Czołem! No to kupuje ktoś?? Może ktoś gra?? Wypowiadajcie sie o new części coda! P.S. Posty typu "Cod to gówno wole CS'a" możecie sobie darować... :eek:

old Don Mateo
13-11-2008, 21:05
Cod to gówno wole CS'a nie no joke jakby co to ja raczej bym odwrotnie napisał xD

A tak to co ci powiem gra mi się bardzo i to bardzo podobała a najbardziej początek kampanii Ruskiej chodzimy pro evol sóper sniperem xD(I też prawie jak by początek filmu wróg u bram tylko koleś inaczej się nazywa) tylko wiesz żal mi Singla z jednego powodu na poziomie normal grę można przejść w 2+ czy 3+ godzin a na Multi jeszcze nie grałem bo ściągam patcha 1.1 bo w 1.0 to nie można konta zrobić ^.^

P.S: ja być fan moh i cod xD
P.S 2: Sam chciałem zrobić ten temat ale jak w tym temacie napiszę 10 osób po jednym poście to będzie chyba cud

@down

Mi bardziej się podoba ta cześć niż 4 ^.^

@Angel Death

na utorrencie 7 czy 8 listopada można już było ściągnąć coda

@edit

Angel nie bądź taki święty a zresztą z czasem i możliwe że może kupie org. dlatego żeby grać na normalnych serwach (chodzi o multi) a nie cracked xD

Elvanish
13-11-2008, 21:10
Przeszedłem już całą kampanię CoD'a na poziomie Regular... Nie było trudno. Jak każdy CoD, ten też jest stosunkowo krótki, ale przepełniony po brzegi akcją i pięknymi scenami. Widok głównego budynku w Berlinie i ostatnia scena, kiedy mam zatknąć flagę ZSRR zamiast niemieckiej, po prostu świetne.

Nie wiedziałem, że można zrobić grę o tematyce IIWŚ i jednocześnie tak przepełnionej akcją jak np. Modern Warfare, który też był świetny a może nawet i trochę lepszy niż World at War.
Ogólnie, gra warta zakupu. Więc do sklepów drodzy użyszkodnicy ! :D

Avestin
13-11-2008, 21:10
Nie kupowałem i nie będę bo mam ściągnięte! Gra miażdży!!! Polecam

Angel Death
13-11-2008, 21:12
Ech.. popraw nazwę tematu, nie CoD 5, tylko CoD World at War.
Prawdę mówiąc przed premierom miałem mieszane uczucia, dlatego że Treyach(które spiepszyło CoDa 3) się wzięło za to a nie IW ale jak usłyszałem że CoD powróci do II wojny światowej, uśmiechnąłem się sam do siebie, nie trawię FPS'ow osadzonych w współczesności. Później po obejrzeniu pierwszego gameplay, zauważyłem zresztą jak pewnie każdy duże podobieństwa do CoDa 4 i wtedy byłem przekonany że WaW się uda. Ostatnio też katowałem w bete i mam dość miłe odczucia, no może poza odgłosami broni, są za ciche w porównaniu do reszty efektów. Czy mam zamiar kupić? Szczerze wątpię, ponieważ szykuje kasę na inne tytuły.

@up
Skąd macie CoDa przed oficjalna premierą w Polsce?

@Angel Death

na utorrencie 7 czy 8 listopada można już było ściągnąć coda
A wiesz że kradzież to brzydki nawyk?

camz
27-11-2008, 19:10
COD'a WAW'a ściągałem troszkę długo ale opłacało się :D Polecam.

Busst
27-11-2008, 19:33
Wiesz co, po obejrzeniu jednego z filmików o COD 5, odechciało mi się w to grać, no ale nie wypada nie zagrać jak dla mnie w najlepszą serię gier o II Wojnie Światowej.

#Down
No to żeś się nie popisał.
Oglądnij sobie filmik, w którym ktoś pokazuje wszystkie błędy gry.
Stoisz metr przed przeciwnikiem, a On strzela gdzieś przed siebie, nie widząc Ciebie.
Widzisz drogę, jednak nie możesz na nią wejść.
Zabijesz jedną osobę z CKM'em, a reszta znika. To tylko nieliczne błędy.
Myślałem, że mamy "lepszych" użytkowników, myliłem się.

Jacol
27-11-2008, 20:54
@Busst,
wiesz co? To żeś ostro doje**ał -.- jak można stwierdzić czy coś jest fajne czy nie, po obejrzeniu filmu? Brawa, gromkie oklaski.

Myślałem że już lepszych wybrali an modków, myliłem się -.-

ps. Nie mówcie mi że Busst to modek, i ze nie można się z nim sprzeciwiać, ja tam nie odczuwam respektu do ludzi z forum ;D

Zresztą,fajne filmy oglądasz, gdze bugi gry pokazują, a czy droga na którą wejść nie można, to bu? Don't thing so.

@topic.

Gra świetna.grałem u kumpla na Full detalach ;] Nowego kompa ma (procek 4 rdzenie, GeForce 9800 GT i takie tam ;p przy kasie rodzinka ;S)

Stwierdzam iż multiplayer jest boski.Nieźle można się ponapierdaczać w 30 osób na servie ;D Gorąco polecam.

Jaco.

Myślałem, że mamy "lepszych" użytkowników, myliłem się.
/\ a ja że lepszych modów -.-/\
zresztą, pooglądaj sobie dział propozycję, znajdziesz gorszych ode mnie ;]
@edit
Niżej pan.

Kolejna osoba która ocenia grę po grafice -.-

Zresztą, kogo Ty tu nazywasz marginesem?
po 2. czytamy ze zrozumieniem ,tak? Nie napisałem że osoby oceniającą grę po obejrzeniu filmu nie nadają się na modów, tylko że osoby ,które mają taki system oceniania(to prawie tak jak:"ey, zbanuj tego kolesia, bo ktoś mi mówił że on jest zło wcielone i w ogóle")

Tak jak byś oceniał film, po tym jak ktoś Ci coś o nim powiedział, po prostu mnie takie coś rozbraja.

ps. Zwisa mi , co Busst odczuwa ;] Jego potrzeby są Jego indywidualną sprawą.

Takie już ostatnie .Swoją drogą , wiem o tym \/ ;D Nie pierwszy mi to mówisz.
Jesteś zajebisty.

"

Elvanish
27-11-2008, 21:01
@Busst,
wiesz co? To żeś ostro doje**ał -.- jak można stwierdzić czy coś jest fajne czy nie, po obejrzeniu filmu? Brawa, gromkie oklaski.

Myslałem że już lepszych wybrali an modków, myliłem się -.-

ps. Nie mówcie mi że Busst to modek, i ze nie można się z nim sprzeciwiać, ja tam nie odczuwam respektu do ludzi z forum ;D

Jesteś zajebisty. Uwierz mi, że można określić, czy gra Ci się podoba, na podstawie filmiku z gameplay'u. Jeśli stwierdzisz, że np. grafika Ci się podoba + gameplay wygląda na naprawdę fajny, to mówisz sobie, że chcesz to mieć.
I w ogóle jesteś mistrzu, skoro twierdzisz, że ktoś kto ocenia czy gra mu się podoba, na podstawie filmiku z neta, nie nadaje się na moderatora. Gromkie brawa należą się Tobie, a nie Busst'owi. Za wyjątkowo debilną postawę i nieprzemyślenie tego, co chciało się napisać. Gz.

P.S. Zapewne Busst nawet nie odczuwa potrzeby odczuwania przed nim respektu. Robi to, co musi, co lubi i nikt mu tego nie zabroni. On ma to gdzieś. Czy mi przeszkadzało, że jechali po mnie bo byłem zuym modem? Nie, miałem w dupie ich opinię i nie odczuwałem większej potrzeby, żeby jakieś marginesy forumowe respektowały moją osobę.

[Edit by Busst]
Wybacz, że edytuję, ale zgadzam się z tym co napisałeś w 101 %. ;)

@Topic
No ... Wypowiadałem się, ale po wyjątkowo debilnej wypowiedzi wyżej musiałem wypowiedzieć się raz jeszcze.

@Edit
Po 1. Dałem tylko przykład. Nie oceniam gry po grafice. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Po 2.

po 2. czytamy ze zrozumieniem ,tak? Nie napisałem że osoby oceniającą grę po obejrzeniu filmu nie nadają się na modów, tylko że osoby ,które mają taki system oceniania(to prawie tak jak:"ey, zbanuj tego kolesia, bo ktoś mi mówił że on jest zło wcielone i w ogóle")
To jest to samo. I znowu kłania się to, że nie myślisz nad tym co piszesz.

Pamiętaj. Jak wdajesz się ze mną w konwersację, nie wyjdziesz z niej zwycięsko.

Adzik
29-11-2008, 23:04
Przeszedłem 4, przeszedłem 5. Jak zwykle call of duty powala swoją grafiką, lecz tradycyjnie przejście trwa 5-6h. Gra pełna pięknych dynamicznych efektów, myślę, że warto nawet dla tych kilku godzin kupić tą grę. Czasami potrafi tak wciągnąć, że siądziesz do 1 misji o 12 w dzień a nim się obejrzysz to już przeszedłeś grę a jest 18. Super Gra !

VisekoBanned
29-11-2008, 23:28
Właśnie dzisiaj w nocy będe ściągał, bo kończy mi się ściąganie Undercovera.Zobaczymy^.