PDA

View Full Version : [Armia 7.6]Zamiana postaciami

Koczuczek
14-11-2008, 14:51
Hmmm zaczne tak mam pomysł żeby Mortiis zają sie zamianą postaci lub do tego by kogos wynają a wyglondało by to tak \/

1. Obie osoby chente wymiany daja passy i r-key dla Mortiisa.
2. Mortiis zmienia passy obu postaciom wyrabia nowy r-key i jak sie da zmienia na nowy email<---Każdy by podał email jaki chce dla Mortiisa.
3. Mortiis podaje passy r-key osobom.
4. Osoby ciesza sie z nowych postaci. :))))
Rada jak by to wszedło to najlepiej było by sie wymieniac bez eq.
Czekam na komenty.
Nie pisac czegos w stylu:
Nie bo Nie i tak nie wejdze<--to tylko nabijanie postów
Prosze o wyczerpujące wypowiedzi.

Mc Maciek
14-11-2008, 14:59
Nie ma szans na coś takiego - to jest pewne!

Mortiis nie ma czasu na pomoc w wymianach rook-main, to ma mieć czas na takie coś? Na bank nie! Poza tym poczytaj regulamin - po co Mortiis miałby pomagać w czymś, czego ogłaszanie jest zabronione? To tak, jakby władze państwa pomagały rasistom gnębić czarnoskórych ;|

Koczuczek
14-11-2008, 15:04
Nie ma szans na coś takiego - to jest pewne!

Mortiis nie ma czasu na pomoc w wymianach rook-main, to ma mieć czas na takie coś? Na bank nie! Poza tym poczytaj regulamin - po co Mortiis miałby pomagać w czymś, czego ogłaszanie jest zabronione? To tak, jakby władze państwa pomagały rasistom gnębić czarnoskórych ;|

omg czytaj dokładnie napisałem że może kogos wynając ........

Silkroad
14-11-2008, 15:05
Popraw ortografie bo umieram jak czytam. Mortiis nie ma czasu na takie rzeczy by mniał spama iwg. Przecież wymiana jest zabroniona. Mógłby być taki system gdzie kupujesz akt i tam masz wpisany r-key i pasy i na akcie pisze nick postaci sprzedawanej. I dajesz kolesiowi i on Tobie i masz. :) Jestem na nie

Koczuczek
14-11-2008, 15:07
Popraw ortografie bo umieram jak czytam. Mortiis nie ma czasu na takie rzeczy by mniał spama iwg. Przecież wymiana jest zabroniona. Mógłby być taki system gdzie kupujesz akt i tam masz wpisany r-key i pasy i na akcie pisze nick postaci sprzedawanej. I dajesz kolesiowi i on Tobie i masz. :) Jestem na nie

wes kur... tylko w taki sposób posty nabijasz czytałes cały temat wogle ???
napisałem że może kogos wynając.
Kiedys Mortiis mowil że jakby nie było oszustów to nie było by zabronione.

Tico
14-11-2008, 15:08
Sprawa jest prosta albo ktoś ciebie oszuka albo nie....
Nic z tym nie zrobisz w regulaminie jest napisane, że (przynajmniej tak mi się wydaje) GM nie ponosi odpowiedzialności za wymianę pomiędzy Rook'iem a Main'em...
Wątpię aby kto ktokolwiek mający możliwości karania graczy podjął by się takiego wyzwania... SPAM na okrągło...

Panie ja chcę tutaj sie zamienić. Main za Rook ale...
GM help!!1 wymieniamy się!
GM xxxx wylogował się jak miał mi dać 100 gp.

Jestem na NIE. Robisz to na własne ryzyko.

@Koczuczek
Musi mieć kogoś zaufanego... ale to i tak nie wejdzie to w życie, a co do cytowania MC Maćka to sobie coś przypomniałem... Nie ucz ojca dzieci robić... :>

Aversus
14-11-2008, 15:08
Nie bo Nie i tak nie wejdze.

A tak serio.

Nie ma szans. Mortiis jest leniwy. Poza tym wymiana to lamanie regulaminu, myslisz ze co? GM bedzie pomagal graczom lamac regulamin? Zapomnij.

Labeletti
14-11-2008, 15:21
Ale noob. To i tak nie wejdzie w życie. A co sam nie umiesz wbić lvl'i? To musisz wie wymieniać? n/c

rzet xD
14-11-2008, 15:28
Fajny pomyśł ale to nie wejdze w życie... ale i tak jestem na nie bo to dużo roboty pzdr aaa

@up

Zmniejsz opis bo tylko rozszerzasz opis "Aversus" i to przeszkadza tzn zmień obrazek zmnejsz

Arhadus
14-11-2008, 15:56
Może jeszcze Mortiis będzie stał i czekał na te wymiany 24h na dobę, 7 dni w tygodniu?

1. Obie osoby chente wymiany daja passy i r-key dla Mortiisa.
Jeszcze pesel, NIP i imiona rodziców? ; P

omg czytaj dokładnie napisałem że może kogos wynając ........
np. Ciebie? ; >