Zaloguj się

View Full Version : POLICJA? z?a?

Guildmage
14-11-2008, 19:37
Siema siedząc i słuchając paru piosenek hip hopowych, rapu..

Zadaje wam pytanie. Dlaczego ciśniecie po policji? odpowiedzcie mi jedno nie biorąc przykładu z nich, ponieważ zauważyłem że oni mają podstawy tzn. w każdym mieście znajdzie się jakiś policjant frajer który MUSI komuś dowalić bo dostanie nagane.. no albo jest na serio frajerem..

A to że was spisali to jest po prostu ich obowiązek ponieważ spisują dlatego że dobrze jest wiedzieć kto się poruszał o tej porze w tym miejscu ze względu na to że gdyby w tym miejscu nastąpiło jakieś WYDARZENIE. mieli by świadka/oskarżonego/podejrzanego. A tak ogółem to zauważyłem że DZIECIAKI są dumne jak ich policja spisuje, chwalą się kolegom czego to od nich nie chcieli

I tutaj pytanie kieruje do was: Co byś zrobił gdyby nie było policji myślałeś nad tym?.. przecież co by się działo na ulicach, wychodzisz dostajesz w pape, okradają Cię, a powiesz że hardy jesteś? a gdyby twoja matka poszła i by wpi***ol dostała porządnie? co wyskoczyłbyś i pobił tych co twoją matke pobili? zabił byś? hmm błędne koło ponieważ ich mogła spotkać podobna sytuacja i chcieli się wyładować na twojej matce ponieważ ludzie są teraz RÓŻNI.

Nastepnym razem zastanówcie się zanim krzykniecie HWDP albo coś..

Ja do policji nie jestem nastawiony pozytywnie mam swoje powody, ale usiądźcie spokojnie przeczytajcie i rozkmincie sytuacje.. wielu z was się oszukuje że ma coś do nich a tak serio to WYOLBRZYMIACIE SYTUACJE albo chcecie być w centrum uwagi przez chwilę:P

NIE BRONIE POLICJI ale tak sobie myślę co sie rodzi w baniach dzieciaków, a są w ogóle nie świadomi ich pracy choć jak napisałem wcześniej zdarzają się sk*rwie**:P

^Deduś
14-11-2008, 19:48
ja z "JP" się ciagle śmieję... xd "JP na 100%" Jan Paweł na 100%? fajnie...
Jakby nie było policji, to po wyjściu z domu ujebali by wam głowe przy dupie, nie mówiąc o tym, że połowa "JP na 1oo%" leci gdzie, jak im coś zginie? na policje oczywpiździe... tak więc JP NA 100% ROX KUR.WA

@down
czujesz się zgorszony, że napisał to samo?

@Sasha
No to co? przecież "jebać policje"? mógł nie bawić się w gangstera

LebwLeb
14-11-2008, 19:50
szkoda, że pisałem to samo w różnych bzdurnych tematach o "Policji", szkoda, że większość przebywających tutaj dzieci to rocznik 1995/1996 więc pozdrówcie teściowe, i idzcię spać:*

SiemaJestemKodex
14-11-2008, 20:02
Ja reprezetuje JP jestem cwaniakiem strzelam do policji HWDP HWDP HAIL JP HAIL JP XDD

#Down

Tobie to jedynie mogą possac, bo jeszcze 13 lat nie skończyłeś :s

Flama
14-11-2008, 20:06
Nienawiść do policji u raperów... to jeszcze powiedz czego słuchałeś bo są takie osobnik które napiszą piosenkę gdzie pojedzie po policjantach i uważa się za wielkiego nygasa albo kto wie co jeszcze. Mój stosunek do policji ? Raczej negatywny. Wiem ,że policja jest potrzebna ale co niektórzy uważają się kogoś lepszego od nas a robią po godzinach a nawet w czasie służby to za co innych łapią. Wsadzają młodych za byle gówno a gwałciciele chodzą na wolności bo nie potrafią udowodnić winy. Nie wieże ,że młody policjant nie idzie na imprezę i wraca o 22 do domu. Nie mówię ,że wszyscy policjanci są żli ale....

Nie mówię o narkotykach bo to inna bajka i raczej nie na forum <oczko>

Darkose II
14-11-2008, 20:07
Nie mam nic do Policji gdyby nie było Policji, nikt by nie wyszedł z domu...
A jak coś komuś zniknie albo coś odrazu po Policje..:)

Sasha
14-11-2008, 20:08
Zadaje wam pytanie. Dlaczego ciśniecie po policji? odpowiedzcie mi jedno nie biorąc przykładu z nich, ponieważ zauważyłem że oni mają podstawy tzn. w każdym mieście znajdzie się jakiś policjant frajer który MUSI komuś dowalić bo dostanie nagane.. no albo jest na serio frajerem..

Nie czaje twojej wypowiedzi. Twoim zdaniem kto jest frajerem i co to oznacza ?

Jakby nie było policji, to po wyjściu z domu ujebali by wam głowe przy dupie, nie mówiąc o tym, że połowa "JP na 1oo%" leci gdzie, jak im coś zginie? na policje oczywpiździe... tak więc JP NA 100% ROX KUR.WA

Zaginięcie przedmiotu to inna sprawa...
Zakładając, że masz ziomka i wrobią go w coś/wpadnie przez towar i co ?

@edit
Ober caster dokładnie.
@Guildmage czekam na odp.

Guildmage
14-11-2008, 20:34
@Sasha
Policja.. nie jest bezwinna, zdarzają się jak to FLAMA powiedział Ci co uważają się za LEPSZYCH ale to jest spowodowane trudnym dziecinstwem .. takie zachowania mozna zuwazyc na APO :)

FLAMA, nie mow o tym że ktoś wpada z dragami :p to jest prawo to jest inna bajka to jest nielegalne nie ruszaj tego tematu :p

Oni są tak samo jakby ZAWODNIKIEM, a RZĄD (chyba on ustawia prawo) jest jego trenerem..:p

gandzia jest trenerem ja jestem jego zawodnikiem tak to leciało:D?

Ober Caster
14-11-2008, 20:49
Pojedź sobie drogi autore na mecz to sie dowiesz dlaczego nikt nie trawi policji... Ja już dostałem z pały po plecach i z gazu w oczy za nic...

http://pl.youtube.com/watch?v=_RnWmKMAhtQ masz tu filmik

Policja zaprowadziła kibiców do pociągu i popattrz co sie wydarzyło później. Obok znajdziesz linki do następnyczh części...

Pozdro!

SedaN*
14-11-2008, 21:16
Ja lubie sobie czasami posluchać piosenek prosto albo WSP. Ale czy to oznacza, że myśle to samo, co jest w tej piosence? Zdaje sobie sprawe z tego, że bez policji byłoby fatalnie... Ale szczerze mowiać to jestem troche negatywnie nastawiony do policji. Być może za duzo nasluchalem się tych opowieści o nich...

.Viseko
14-11-2008, 21:54
Joł Nygasy.Pr0 madafaka El0.

Mam swoje powody żeby nie trawić policji, tylko wkurwia mnie jak u mnie w sql jakiś pr0 nygas idzie i sobie śpiewa "nienawiść do policji" jak gówno o tym wie, nigdy nic mu nie zrobili tylko chce być Joł.Ejj.
"Nie jeden, nie raz policja próbowała nas zniszczyć".Takie też el0 co śpiewają a kurvva nic nie wiedzą o tym.
Zdarzyło mi się dostać vpierdol pare x od policji za chęc do zycia albo milosc do ojczyzny, najczęsciej dostaje sie za darmo do tego dobrą mine do złej gry trza robić. Ale nie !Osz w chuj.
Może i bym nie miał nic do nich, gdyby nie obijali się kurvva na służbie kurvva jego zajebana w dupe mać, do tego żeby nie bili bez powodu bo to kurvva takie cwaniaki.Wiedzą że nic im nie zrobisz bo kurvva pod ochroną gówno jest a on Cie może bić bo nikt mu nie udowodni albo powie ze w obronie własnej no ejj.Z resztą, "nie tykam gówna, wiadomo bo śmierdzi".Joł.
A to jest naprawde Joł.Kiedyś wjebali mi i moim qmplom za to że staliśmy na ulicy w nocy i jak kazali nam isc do domq to się spruliśmy, nagle wysiadło 5 z suki i wpierdol;x
Ashh, dzisiaj w sql była u mnie policja bo wstawiałem Maćka z Klanu kurwom z mojej klasy i poszły na policje sprzedać ;*****************
Uwielbiam takie coś.

Joł.El0 Pr0.

.Viseko
14-11-2008, 21:54
Aaa, i ten w chuj.

Sram na policje, może jej nie być.

"Jest jedna zasada, nie ma zasad".

GrulixBaned
14-11-2008, 21:57
Moim zdaniem policja jest potrzebna. Nie chcę aby PEDERAŚCI chodzili po ulicy. Mnie spisują prawie co dziennie. Dostałem tylko 2 x mandat za to, że trzymałem nogi na ławce.

.Viseko
14-11-2008, 22:04
Moim zdaniem policja jest potrzebna. Nie chcę aby PEDERAŚCI chodzili po ulicy. Mnie spisują prawie co dziennie. Dostałem tylko 2 x mandat za to, że trzymałem nogi na ławce.

AMuahAUHauHAUhauAHuahA.
10 x cię spiszą-mandat.Potem co 1 spisanie mandat kolego.Więc idź się wykąp i poczytaj książke.

Guildmage
14-11-2008, 22:08
Data urodzenia
May 17, 1994 (14)

Viseko masz 14 lat nie wiesz co mówisz:) podejrzewam że taki 16 latek ma Cie na strzała:)

Też dostalem mandaty za do że siedzialem na lawce tyle ze mialem nogi tam gdzie sie siedzi a siedzialem na oparciu :]

SallenBanned
14-11-2008, 22:11
hahauHaUHAhahaHAH!!! XDD Pizda Pizda Pizda Pizda! Xd ja pierdole jaki napinacz..
@Topic
U nas policjant raz wpierdolil sie do parku i za nic pobil pala cala grupe a nastepnego dnia przepraszal i mowil ze to dlatego ze z kumplem byl.. ; d Czesto za nazwisko tez bija ; d ale jebac to.. chyba sa tez normalni policjanci..

.Viseko
14-11-2008, 22:20
Data urodzenia
May 17, 1994 (14)

Viseko masz 14 lat nie wiesz co mówisz:) podejrzewam że taki 16 latek ma Cie na strzała:)

Mylisz się kolego ;)
Nie jeden kozak miał ze mną opory;)

majorzalosnypies
14-11-2008, 22:29
nIE nAWISC dO pOLICJI tAK zOSTALEM wYCHOWANY tEN kTO Z znMI tRZYMA nA zAWSZE jEST pRZEGRANY jEBAC jEBAC jEBAC pOLICYJNE kURWYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYY

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,BAN?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDD

Guildmage
14-11-2008, 22:44
Data urodzenia
October 24, 1994 (14)

Sallen 14 latka pobił pałą no weź jaj nie rób w parku- miejscu publicznym i przepraszał .. miał skulla? byly dragi w tej bajce?:)

.Viseko
14-11-2008, 22:54
Data urodzenia
February 25, 1992 (16)

Ołł nołł, nie bij miszczó.

SiemaJestemKodex
14-11-2008, 23:50
#Guildmage

Że ktoś ma 14 lat to niby słabszy od takiego 16 latka? Brat ma 14 a boją się go tacy 20 latkowie ;>

Rixoz
15-11-2008, 00:11
@up

Taa ,a koty dupami wodę piją ... -.-

Tak jak tam napisał ktoś ,a były tam smoki?

Tacy el0 pr0 fajni jesteście ,a tak naprawdę chcecie pokazać tym swoim el0 kumplom i się popisujecie tym "JP NA 100%" a zapewne chuja o tym wiecie ..

Oszacujcie się ,wyłączcie tipjie ,zmieńcie kolegów i wtedy się wypowiadajcie na temat Policji ..

Chuja Wam zapewne zrobili ,nigdy nie mieliście do czynienia z Policją ,a teraz kozaków zgrywacie i mówicie jak to Was i gdzie nie pobiła za darmo .. "Tutaj nie ma nic za darmo ,od nikogo..."

old Don Mateo
15-11-2008, 00:38
#Guildmage

Że ktoś ma 14 lat to niby słabszy od takiego 16 latka? Brat ma 14 a boją się go tacy 20 latkowie ;>

Ta u nas są też tacy 14 latkowie co kozaczą z kolegami fikają do takich co mają po 18 lat a jak na solo mają wyjść to ten 14 latek za kolegami się chowa

@topic

No w sumie to coś do nich to mam za to że dostałem mandat za free i za to że nie znaleźli mi roweru xD

xD Lukki xD
15-11-2008, 00:49
Ciśniemy po Policji bo niby oni mają taką władzę, a tak naprawdę w Polsce policja gówno może, ma pistolet tylko do straszenia, nie może z niego strzelić nawet w bardzo złych sytuacjach...
Całkiem inaczej jest w USA, tam jak najedzie się na Policjanta to ten od razu z pałą wybiega, albo kula w nogi :O

Flutebone
15-11-2008, 01:19
Po 1. http://pl.youtube.com/watch?v=6CgxPGQi2EM (oglądać do końca bo potem się zaczyna prawdziwe przesłanie tej piosenki)

Po 2. Jakby nie było Policji to nikt by z domu nie wyszedł bo by mu dojebali? Niemożliwe, skoro nikt by nie wychodził to kto by mu dojebał jakby wyszedł? Nikt!

Po 3. Mi Policja nic nie zawadza... oprócz tego, że spisują za byle gówno może byc ;/ mieszkam w takiej dzilnicy w której Policje widzieli dawno dawno temu ostatni raz i to na wezwanie bo włamanie było :<

P.S
Dzieciaki, jeśli macie zamiar się wypowiadać w sposób: HWDP 4EVER!!! JEBAĆ POLICJE!!! To zachowajcie to dla siebie, na forum się nie popiszecie przed kolegami ani nie wyrwiecie lasek na wyzywanie ludzi ;/

Daaron
15-11-2008, 01:27
szkoda, że pisałem to samo w różnych bzdurnych tematach o "Policji", szkoda, że większość przebywających tutaj dzieci to rocznik 1995/1996 więc pozdrówcie teściowe, i idzcię spać:*

Mów za Siebie.

@Topic
Nie wyobrażam Sobie życia bez Policji codzienność dnia zniszczyłby wandalizm teraz gdy wiedzą że, tzw. "psy" mogą ich aresztować przynajmniej są jacyś zdyscyplinowani. Do czego by doszło gdyby Policji nie było... Kaczyńscy Brothers i cała reszta upadła by w kilka dni bo kto by ich słuchał. Jedyne co mi się u nich nie podoba to korupcja która panuje także w Polsce oraz co lepsze dla szarych obywateli łapówkarze na których osobiście natrafiam dość często jeżdżąc z rodzicami.

Heroes Rooker III
15-11-2008, 02:26
Powiem jedno po co ściniecie.
Czasami też usłyszę (Mamy tradycjię jebać policjię).
Niektórzy się z tego śmieją.Widać że niektórych to mają z 14-15 lat.
Bo z tego co wiem 16 latki są mądrzy.

Tetti
15-11-2008, 08:07
#Guildmage

ta bo kodex go obroni. heuehuehe

topic
sram na to XD

Malkin
15-11-2008, 09:00
Co byście zrobili jak Policji by nie było? - Nie wyszli byście z domu, były by napady, ataki terrorystyczne itp, pomyślcie trochę, a nie chodzicie na mecze i śpiewacie o Policji n/c.

.Viseko
15-11-2008, 10:16
Tacy el0 pr0 fajni jesteście ,a tak naprawdę chcecie pokazać tym swoim el0 kumplom i się popisujecie tym "JP NA 100%" a zapewne chuja o tym wiecie ..

Chuja Wam zapewne zrobili ,nigdy nie mieliście do czynienia z Policją ,a teraz kozaków zgrywacie i mówicie jak to Was i gdzie nie pobiła za darmo .. "Tutaj nie ma nic za darmo ,od nikogo..."

Jesteś pewien, że nie ma nic za darmo?Miałem kilka sytuacji, jak dostałem za darmo od policji i weź się umyj psia kupo.
Wtf?
"JP NA 100%"?Nie mam zamiaru takiego slangu używać, nie trawie policji, ale nie chodze po ulicy i nie śpiewam sobie albo nie popisuje się przed qmplami.Jest to moja indywidualna sprawa.Czaisz ?

Rixoz
15-11-2008, 10:35
@Viseko

A były tam smoki aka demce? -.- Ogarnij się ...

14 latka by pobiła Policja za friko ,plz nie rozśmieszaj mnie ,bo to jest żałosne ...

Skończ te swoje el0 opowieści ,bo tym nic nie udowodnisz... Idź załącz bota na APO najlepiej ,a nie się na ten temat wypowiadasz.

Bye.

.Viseko
15-11-2008, 10:40
Nie gram w Tibie gówniarzu.
Byłeś kiedyś na meczu?Uciekałeś na wagarach przed policja?Niszczyłeś mienie kogos i uciekałeś przed policja?Zapewne nie, wiec nie wiesz co takie kurvvy ci moga zrobic.Ze masz ojca policjanta i matka klawisza to nie placz tu.

Rixoz
15-11-2008, 13:44
Gówniarzu? Popatrz na mój wiek ,a popatrz na swój synku ; )

I skończ jeździć po moich rodzicach ,gnoju mały ; )

Szczyl i tyle ,idź pobocić na APO ;*

I nie pisz do mnie synu ,bo mi się ciebie żal robi...

•Viseko•
15-11-2008, 13:56
Szczyl i tyle ,idź pobocić na APO ;*

Nie chodzi tu o wiek ;)

Udajesz głupiego czy nim jesteś?Powiedziałem że nie gram w Tibie<cenzura>

.Bart.
15-11-2008, 14:08
Powiem jedno po co ściniecie.
Czasami też usłyszę (Mamy tradycjię jebać policjię).
Niektórzy się z tego śmieją.Widać że niektórych to mają z 14-15 lat.
Bo z tego co wiem 16 latki są mądrzy.

Fajną masz składnie. _/

14 latka by pobiła Policja za friko ,plz nie rozśmieszaj mnie ,bo to jest żałosne ...
Bye.
policja nie bije za friko? hmm..no nie wiem XD u mnie w mieście już raz dostałem wpierdal, tylko od straży miejskiej nie policji..btw. nawet za odjebanie czegoś oni nie mogą cię uderzyć..przykład: nie powiesz nazwisk kolegów=wpierdal.

@topic
tak, mam coś do nich ;) czasem naprawdę nie mają co robić -,-
a co do tych raperów którzy śpiewają tak o policji, chyba mają jakiś powód, nie?

•Viseko•
15-11-2008, 14:31
a co do tych raperów którzy śpiewają tak o policji, chyba mają jakiś powód, nie?

Wiesz, połowa ich ma, druga połowa tak śpiewa bo chcą być el0.

CzescJestemKims
15-11-2008, 15:56
JP JP lalla twoja stara xDD HAWUDEPE! JEBAC POLITYKÓW1!11!1!!W11 ZGŁOŚ SIĘ!

Demiz
15-11-2008, 16:18
ja sie troszke wypowiem, policja jest potrzebna bo "utrzymuje" jakis tam porzadek....

Lecz uwierzcie mi , kilkadziesiat razy po meczu jak stoi grupa np nas kibicow, i pijemy sobie piwo, podbiega kolo 10 bialych kachow zaczynaja palowac nastepnie do lodowy na prewencje wioza, tam jeszcze jak cos nie podpasuje kilka kopow dostaniesz, i po takiej sesji masz nerki odbite zebra polamane, mozna znienawidzic w chuj te psy.

owszem sa "normalni" ale to wyjatki.

a zreszta kazdy uwaza jak chce i chuj kogo obchodzi kto ma jakie nastawienie nara.

Maly down
15-11-2008, 18:37
ja z "JP" się ciagle śmieję... xd "JP na 100%" Jan Paweł na 100%? fajnie...

Zgadzam się z Tobą mistrzu. Nie lubię tego całego "Jebać policję", nic nie mam im do zarzucenia ponieważ nie miałem z nimi żadnych zatargów, ale ogólnie nie myślę nad tym bo mnie to nic nie obchodzi.

Jakby nie było policji, to po wyjściu z domu ujebali by wam głowe przy dupie

Ale nam i tak nic nie grozi bo my zwykle nie ruszamy się poza obręb kompa, tylko gadamy na tym skajpie całymi dniami i w ogóle jesteśmy fajni : < .

ByOuT
15-11-2008, 18:49
Jesteście pokurwieni ;-))

Każdy taki kozak "JP na 100%"..? Ja pierdole powiedzcie im to w twarz a nie na forum Tibijskim ;P Każdy z Was coś do nich ma a chuja Wam zrobili. Kolega powiedział, że mu z teleskopowej w nery zajebali? To już nienawiść, nie? Podwórkowa solidarność.. Żenua ;]]

Niech sobie chodzą i robią co mają robić... Od każdej reguły jest wyjątek i zawsze komuś coś odpierdoli i wywyższać się będzie bo ma odznakę.

Pozdrawiam ;s