Zaloguj się

View Full Version : Planeta X / Nibiru (2012) Projekt Cheops

Lost Girl
14-11-2008, 20:33
http://video.google.pl/videosearch?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&hs=0Gj&resnum=0&q=nibiru&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=video_result_group&resnum=8&ct=title#

Co o tym sądzicie?
Według mnie z jednej strony jest to wiarygodne bo gdzieś juz słyszałam, że w roku 2012 ma być tak zwany "Koniec świata". No ale takcih szczegółów to w tv jeszcze chyba nie puszczali.

SpeeD
14-11-2008, 20:58
AAAAAAA....ja tam w to nie wierze : p co ma być to będzie : < niebo znajdę wszędzie <nie no joke>

Jedna wielka ściema

Wiele Miałem Kont
14-11-2008, 21:02
Hmmm... nie wierzę w to bo:
koniec świata miał być w roku 1000 i 2000...
koniec świata miał być w roku 2002 itp.
to są brednie... nie będzie końca świata w 2012, bo jest Euro i ja chcę pojechać na mecz!!:D

Wrona
14-11-2008, 21:04
Przeżyliśmy już kilka końców świata... Fakt.. teraz podobno ma być prawdziwy..
Przepowiednie majów, planeta Nibiru, 'czarny' na tronie. Kto wie, zobaczymy za kilka lat ;) jak na razie, to się nie przejmuje i żyje swoim życiem.
"get up, stand up, live your life, come on" i tego się trzymam ^^

Tracek
14-11-2008, 21:19
Ja akurat w to wierzę, czytałem artykuł w necie taki wyrąbany i to właśnie było w nim o innej cywilizacji, nazywali siebie plejadanami, przybyli na ziemie... dużo by tego pisać
jak znajde linka to zedytuje

Ober Caster
14-11-2008, 21:20
Hmm ja w to nie wierze bo tego jest za dużo... Jest to i mówi sie że 21 stycznia 2012 ma być koniec bo sie kalendarz skońcyz, mówi sie ze jak Jan Paweł II umrze to będzie koniec, miał być w 2000, 2002 i 1999 i jak anrazie to nie było...

Verrier 2.0
14-11-2008, 21:37
"Nie znacie dnia ani godziny". Nie wierzę w te głupstwa. Miało byc chyba z pięc końców świata. Jakoś do tej pory żyjemy.

Patrol
14-11-2008, 22:01
Się skończy kalendarz majów, to zacznie kalendarz czerwców. ;o
Niemożliwe jest to, że jeśli włożymy zwłoki do kamienia to planetę otoczy tarcza ochronna. :<
Zresztą, kto uwierzy Polakowi? No właśnie, nikt. xD

Malkin
15-11-2008, 08:50
Omfg, ludzie piszą te głupoty, żeby stać się sławnymi, ja w to nie wierzę, Pan Bóg jest jeden, i on wie kiedy będzie koniec swiata, może być za 1 dzień, za 3 dni, za 100000 lat, a wy już wielkie halo bo ktoś napisał na jakimś portalu, w gazecie, to wszystko robią dla sławy!
"Nie znacie dnia, ani godziny, w którym syn swięty przyjdzie na świat sądzić żwycyh i umarłych" chyba tak to było.
I proszę Was, nie zakładajcie znowu takich idiotycznych tematów o końcu świata...

Pelé
15-11-2008, 09:24
Koniec swiata bedzie gdy umrzesz .

Nakomi takahata
15-11-2008, 09:27
Koniec świata bedzie za XXX lat.Co roku slonce kilka centymetrow przybliza sie do slonca,a sami wiecie jaka jest odleglosc ods slonca do ziemi ;D

moja stara mowi ze koniec swiata bedzie kiedy murzyn zostanie papiezem bushshsshhs

Wiliks
15-11-2008, 09:40
Wydaje mi się to prawdą. Czytałem na przeróżnych forach o 2012 i boję się, że to niestety, ale nadejdzie... Jeżeli ludzkości by zależało nad tym, by się uchronić pozwolili by naukowcom zajmującymi się 2012 rokiem odkopać ten grobowiec. .

Pzdr.

BroxiQ
15-11-2008, 10:11
w 2006 też miał być koniec świata teraz też jest to kolejna bujda, ale pożyjemy zobaczymy :< to już za 4 lata....

.Viseko
15-11-2008, 10:22
Ehh, nie wierze w to.
Jednak Majowie byli najbardziej rozwiniętą cywilizacją na ziemi, gdyby nie znikneli kiedyś, może teraz świat byłby lepszy?zapewne.Majowie głosili wiele prawd, być może koniec świata bedzie w 2012 jak to oni powiadali.

Muflon
15-11-2008, 11:44
Nie no ROTFL! koniec swiata? konców świata mialo byc juz chyba z 10, teraz tez jakis idiota przewidział bo sie w 2012 roku 12 grudnia chyba konczy kalendarz Majów i tam jeszcze jedna przepowiednia do tego nawiązuje, ale wątpie w to.

Daaron
15-11-2008, 12:00
Hmmm... nie wierzę w to bo:
koniec świata miał być w roku 1000 i 2000...
koniec świata miał być w roku 2002 itp.
to są brednie... nie będzie końca świata w 2012, bo jest Euro i ja chcę pojechać na mecz!!:D

Poprawka kolego koniec świata miał być co rok od 2000 roku :D. No i jakoś jeszcze jesteśmy ALE ALE NADCHODZI 2009 PRZEŻYJEMY KOLEJNY KONIEC ŚWIATA!

@Topic
To brednie wyssane z palca, wszystko to rozpowszechniają Jehowy co najlepsze dokładnie 20 minut przed napisaniem tego postu byli u Mnie i pytali czy wiem że, grozi nam niebezpieczeństwo ;s.

Uwierzcie potrafią być przekonujący ale nie można ich słuchać kiedyś powiedzili mi te słowa:
Gdy Jezus wisiał na krzyżu powiedział do człowieka który wisiał obok:
"Zaprawde powiadam Ci: Dzisiaj będziesz ze Mną w raju" co jehowy bezczelnie zmienili na "Zaprawde powiadam Ci dzisiaj: będziesz ze Mną w raju"
Co miało oznaczać że, Jezus mówi to dzisiaj a ten człowiek w raju będzie za 40 dni co za ironia.

Nie odbiegając od tematu film jest całkiem wiarygodny chciałbym wybrać się w to miesjce i wesprzć ich prace sam słyszałem z kilku źródeł że, osoby które zbudowały piramidy były nieco wyższe od Nas, silniejsze i mądrzejsze. Ten obrazek przedstawia jednego:
http://i38.tinypic.com/313sy8h.jpg
Zwróćcie uwage że osoba siedząca jest tak duża jak osoby stojące i uwierzcie na słowo egipcjanie byli dobrymi rysownikami to nie jest jakiś błąd.

Is'KiSii
15-11-2008, 12:54
Ja chcę koniec świata ;) Ale i tak w to nie wierze ;p

JaCkAzZ
16-11-2008, 01:30
Ja wiem, ja wiem!

To będzie tak, czytajcie i patrzcie jaki ze mnie G xD

No więc ku.wa tak: W 2012 roku nie odbędą się mistrzostwa europy w Polsce bo nie będzie stadionów, polacy się przez to konkretnie wku.wią i wywołają 17. wojnę światową (bo w między czasie jeszcze będzie pare, dlatego 17.)

Polska będzie toczyła ciężką akcje na Antarktydzie, będę próbowali uratować 2 pingwiny wysyłając je w kosmos. Wszędzie będą się napie.dalali.

Po kilku minutach wojny wleci Mustafa Rajjj i rozpie.doli wszystko w drobny pył, to będzie prawie koniec świata, bo jeszcze te dwa pingwiny będą żyły.

Zrobią sobie potem małe pingwiniątka, nazwą je Kain i Abel.....No i tak historia się powtórzy no bo w końcu historia lubi się powtarzać :D

To by było na tyle, nie martwcie się co będzie za pare lat bo po choooy?

Peace ;]

Wrobel
16-11-2008, 12:39
Planeta X jest nie odkryta... Pozatym na Marsie było kiedyś jak na ziemi, tam nastąpiła apokalipsa... Teraz tu nastąpi, na Marsie będzie życie a ziemia będzie później dla "nas?" jak teraz Mars... Ps. Na Marsie są Ci co przetrwali...

Jaros Jaroz Jaro
16-11-2008, 12:49
Się skończy kalendarz majów, to zacznie kalendarz czerwców. ;o
Niemożliwe jest to, że jeśli włożymy zwłoki do kamienia to planetę otoczy tarcza ochronna. :<
Zresztą, kto uwierzy Polakowi? No właśnie, nikt. xD

- Wszystko jest możliwe...może zwłoki te są zaklęte albo mają coś w sobie co wytwarza energie,i trzeba umiescic to w dobrym miejscu..

Omfg, ludzie piszą te głupoty, żeby stać się sławnymi, ja w to nie wierzę, Pan Bóg jest jeden, i on wie kiedy będzie koniec swiata, może być za 1 dzień, za 3 dni, za 100000 lat, a wy już wielkie halo bo ktoś napisał na jakimś portalu, w gazecie, to wszystko robią dla sławy!
"Nie znacie dnia, ani godziny, w którym syn swięty przyjdzie na świat sądzić żwycyh i umarłych" chyba tak to było.
I proszę Was, nie zakładajcie znowu takich idiotycznych tematów o końcu świata...

Ten koniec jest tak samo prawdopodbny jak istnienie Boga.Nie wiadomo do końca czy naprawde on jest....wkońcu to tylko w bibili pisze...tak samo jak ktoś napisał o końcu świata.... (jestem katolikiem) ale jakoś w istnie boga takiego jak go przedstawiają niechce mi sie wierzyć...

Tracek
16-11-2008, 15:29
http://www.paranormalne.pl/lofiversion/index.php?t14138.html

długi to jest artykuł ale radze przeczytać, bo to może zmienić w waszym życiu orientacje na świat.
jak to przeczytałem to zacząłem całkiem inaczej mysleć.
Pewnie i tak większość osób na tym forum uzna mnie za idiote ale mam na was wiecie co.

Wrobel
16-11-2008, 16:00
"Na powitanie lub pożegnanie mieszkaniec Erry kładzie prawą rękę na sercu i pochyla lekko głowę. Pod względem technicznym Erranie wyprzedzają naszą cywilizację o około 3.500 lat, zaś pod względem rozwoju duchowego i intelektualnego o około 30 milionów lat."

Wiecie co, po tym tekscie tak mi kurva mać wstyd że żyję na tym świecie, że aż strach się bać... Jak kurva człowiek człowieka może zabijać, ja pierdole... Co za ludzie z nas...