View Full Version : Showtek Noob
Pall Posion
14-11-2008, 21:33
Sobie wychodzę ze świątyni na Sky bo mnie lognelo z traina i chce isc na Cod a tu nagle wyskakuje Showtek i ubija mnie żal zróbcie coś z tym żeby było dp w światyni bo takto nooby myśla że bez Sl jesteś i ubijaja :mad::mad::mad: http://i33.tinypic.com/f4pn38.jpg
Mc Maciek
14-11-2008, 21:34
OMG... Przecież od tego jest PvP, żeby ubijać i PK'ować... Co ma zrobić Mortiis? Zabronić mu włączać PK?
Pall Posion
14-11-2008, 21:37
a ciekawe jak by ciebie ubijał nie wiadomo za co bo myśli że ktos nie ma sl a jakby było dp swiątyni to by nikt tak nie robił jeszcze zastawił stołami całe dp
martusia16
14-11-2008, 21:39
a ciekawe jak by ciebie ubijał nie wiadomo za co bo myśli że ktos nie ma sl a jakby było dp swiątyni to by nikt tak nie robił jeszcze zastawił stołami całe dp
Na tym człowieku PVP polega. Jedyną " karą " za zabójstwa są fragi i nikt nikomu nie zabroni Pkować. Nie chcesz być bity/bić innych idź na jakiś serwer Non-PVP.
Wiele Miałem Kont
14-11-2008, 21:41
Człowieku może automatycznie włączmy no-pvp na APO?
To jest server pvp i nie musi być na każdym kroku dp i no-pz stref...
Showtek mógł Cię ubić więc ubił i nie rozumiem o co hallo!!...
GrulixBaned
14-11-2008, 21:44
Jakby maćka bił Showatek i maciek by nie miał na sl to bym mu pożyczył.
@topic
To jest praktycznie najszybszy sposób zarabiania. Popatrz na swoje eq. Mógł cię zabić bez sl i mogło Ci wylecieć m mace. Robiąc taki temat stajesz się idiotą.
jedna noc bez Tibii Cię nie zabije. zaloguj się jutro, jego tam już na pewno nie będzie i będziesz mógł bezpiecznie iść do depozytu. ;-)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.