Zaloguj się

View Full Version : Panda i Annihilator Teddy Bear.

Daaron
15-11-2008, 14:44
Czy te dwa misie dają jakiś bonus oprócz samego wyglądu i nazwy Pandy? Słyszałem pogłoski o dodatkowym loocie ale czy to prawda?

@Edit

A ja ci od razu potwierdzam że one nic nie dają...ja nie widze żadnej różnicy...
na msc zawsze mi tak samo loot leci...raz tak raz nie... ten ring to totalna ściema i lipa&tragedia. Wole już nosić niekończący się time ring... bo on wydaje mi sie że daje troche....

Co do Time Ringa wydaje mi się że, nie działa ja jestem sorcem mam klapki i one oczywiście dają speeda ale TR jakoś nie odczuwalny jest.

Co do misia, także wydaje mi się że, to ściema ale cóż doszło do długiej dyskusji na ten temat między Mną i kolegą który upierał się że, Misie działają...

No cóż dzięki za wypowiedzi jak się ktoś czegoś dowie pisać śmiało.

Lost Girl
15-11-2008, 15:03
Są to tylko plotki, te misie nic nie dają.

Wiele Miałem Kont
15-11-2008, 16:09
Te misie dają tylko wygląd, ludzie noszą je dla upiększenia swojego eq.
Loota na 100% one nie dają większego :)

Jaros Jaroz Jaro
15-11-2008, 16:59
No tak...Ale kiedyś z tego co wiem były 2 miśki (pandy) i jedna sztuka chodziła po nawet 70kcc czy więcej...Zmieniło się teraz to ?

Lechista92
15-11-2008, 17:04
Nikt nie wie czy one coś dają czy nie xD
Teraz nawet Rots'ów nikt nie nosi, bo nie wiadomo czy one coś w ogóle dają :p

Jaros Jaroz Jaro
15-11-2008, 17:09
Nikt nie wie czy one coś dają czy nie xD
Teraz nawet Rots'ów nikt nie nosi, bo nie wiadomo czy one coś w ogóle dają :p

A ja ci od razu potwierdzam że one nic nie dają...ja nie widze żadnej różnicy...
na msc zawsze mi tak samo loot leci...raz tak raz nie... ten ring to totalna ściema i lipa&tragedia. Wole już nosić niekończący się time ring... bo on wydaje mi sie że daje troche....