View Full Version : Jaki sport uprawiasz...
Ober Caster
15-11-2008, 14:49
Witam. Mówcie jakie uprawiacie spoty i głosujcie w sondzie. Może byście jakiś sport polecili lub opisali?? Poniżej macie wolne miejsce :D
Ja uprawiam spoty drużynowe takie jak Pilka Nożna, Siatkówka i sztuki walki takie jak Capoeira, było kiedyś troche Parkoura ale to anwet nie miesiąc
Wiele Miałem Kont
15-11-2008, 16:14
Ogólnie sporty drużynowe:
-siatka,
-kosz,
-nożna( rzadziej niż kiedyś),
Ostatnio zacząłem jeszcze podnosić ciężary, bo w końcu trzeba "ROSNĄĆ":D
Lechista92
15-11-2008, 16:36
Sporty drużynowe, a dokładniej: Piłka Nożna i Siatkówka.
# Edit
Jeszcze kolega \/ przypomniał mi o Piłce Ręcznej.
Pozdrawiam.
xxXTibiomanxxX
15-11-2008, 16:43
Sporty drużynowe czyli Piłka Nożna , Piłka Ręczna , Siatkówka.
I jeszcze oczywiście Parkour :D
Drużynowe, tenis stołowy. :-)
GrulixBaned
15-11-2008, 17:37
Ostatnio coś mnie tknęło i zapisałem się z kolegą na K-2. Dosyć dobre jest ta sztuka walki i bardzo pomocna.
Trenowałem Tkd :) Teraz obecnie karate. No i sporty drużynowe tylko siatkówka :>. Ogólnie jestem dobry w sportach.
Ja czasami pogrywam w krykieta lub golfa, bardzo lubie tez grac w szachy.xd
A tak na serio to piłka nożna, siatkówka i to by było chyba na tyle.:cool:
Pływam na Kanadyjce...;]ale grałem też w piłkę nożna i ręczna !!;]
Turbo Sorc
15-11-2008, 20:39
Arena sportu to ulica np. BMX.
Da się jeździć wszędzie jak się chce i ............ .
PoZdRo
Gram w siatkówke od 6 lat, gz. Libero ofkoz, choć przez 2 lata grałem jako rozgrywający X_x Do tego regularnie biegam, a w okresie jesiennym od 4 lat ćwicze na siłowni i biore kox na przyrost tkanki mięśniowej X_x
•Viseko•
15-11-2008, 21:43
Ostatnio coś mnie tknęło i zapisałem się z kolegą na K-2. Dosyć dobre jest ta sztuka walki i bardzo pomocna.
K-2? A nie k1?
Ja to tak, DH, XC, Street, Dirt na rowerze.Jeżdze na crossie i jeszcze cwicze Muay Thai.
DrahMaster
15-11-2008, 22:04
#Topic
Tenis stołowy - pogrywałem od 4kl podstawowej do 2kl gimnazjum i jeździłem od podstawówki na zawody międzyszkolne.
Piłka nożna - trenowałem w Szczecińskich klubach sportowych takich jak :
Arkonia, Stal Stocznia, Salos, Pogoń Szczecin (Nowa) reprezentowałem szkołę w podstawówce 2 lata i w gimnazjum również 2 lata po czym się wyprowadziłem ze Szczecina do Stargardu Szczecińskiego a tutaj już w gimnazjum nie było reprezentacji chłopaków w piłkę nożną, aktualnie jestem w szkole średniej, jest reprezentacja ale brak czasu i po prostu teraz gram w piłkę nożną rekreacyjnie dla relaksu.
Sztuki walki - Brazylijskie Jiu-Jitsu, Boks, Vale Tudo. [Mixed Martial Arts] osiągnięć nie będę wymieniał bo zaraz polecą riposty od zazdrosnych dzieciaków, że się chwalę.
A w międzyczasie (3x w tygodniu żeby nie mieć zakwasów) macham hantelkami po 7kg [10 serii po 6x] do tego triceps robię opierając się o parapet [10 serii po 10x] i to tak na zmianę triceps, biceps.
Uprawiam seks z ręką - zaliczamy to do sportu ?
Przed snem robie sobie brzuszki, troszkę się rozciągam.
Nie K-2 tylko K-1 jak już, więcej poczytaj na temat K-1 a później się wypowiadaj K-1 chłopczyku to jest organizacja a nie sztuka walki.
Pozdrawiam,
DrahMaster.
Kiedyś w 2kl podstawówki trenowałem piłkę nożną, dawne czasy. Obecnie uprawiam piłkę nożna, koszykówkę rekreacyjnie ; )
Drużynowe : Piłka nożna, Koszykówka.
Kiedyś próbowałem Akro i parkour... ;p
Àrmia Fansite
15-11-2008, 23:22
Ćwiczę palce jak piszę na klawiaturze i nadgarstek gdy ruszam myszką.
Jak mogłeś nie dodać piłki nożnej do tej ankiety...
@topic
piłka nożna i siatkówka .
Siatka
Kosz
Nożna
I jak mozna do sportu zaliczyc to siłka :D:D pakowanie przede wszystkim xD
Kate a.k.a Kisse
20-11-2008, 20:15
Ćwiczę palce jak piszę na klawiaturze i nadgarstek gdy ruszam myszką.
to akurat zart nie byl bo wiemy ze komputer to twoje zycie.
topic
najbardziej lubie plywac..lecz nie mam ulubionego sportu
Ja to gram w piłkę nożna.
Najs Najs :D
<znaki><znaki><znaki><znaki><znaki><znaki><znaki><znaki><znaki><znaki><znaki><znaki><znaki><znaki><znaki><znaki>
Ales Thon
22-11-2008, 14:02
Piłka Nożna, Koszykówka, Tenis Stołowy i miałem na Capoiere chodzić. -_-
Ober Caster
22-11-2008, 14:23
Jak mogłeś nie dodać piłki nożnej do tej ankiety...
a piłka nożna to nie jest sport drużynowy "kibicu" ?? :rolleyes:
Nakomi takahata
22-11-2008, 15:00
Ogólnie sporty drużynowe:
-hokej(zawodowo)
a, amatorsko to plywanie w sztafecie
Rocky Balboa
22-11-2008, 15:19
#Topic
Tenis stołowy - pogrywałem od 4kl podstawowej do 2kl gimnazjum i jeździłem od podstawówki na zawody międzyszkolne.
Piłka nożna - trenowałem w Szczecińskich klubach sportowych takich jak :
Arkonia, Stal Stocznia, Salos, Pogoń Szczecin (Nowa) reprezentowałem szkołę w podstawówce 2 lata i w gimnazjum również 2 lata po czym się wyprowadziłem ze Szczecina do Stargardu Szczecińskiego a tutaj już w gimnazjum nie było reprezentacji chłopaków w piłkę nożną, aktualnie jestem w szkole średniej, jest reprezentacja ale brak czasu i po prostu teraz gram w piłkę nożną rekreacyjnie dla relaksu.
Sztuki walki - Brazylijskie Jiu-Jitsu, Boks, Vale Tudo. [Mixed Martial Arts] osiągnięć nie będę wymieniał bo zaraz polecą riposty od zazdrosnych dzieciaków, że się chwalę.
A w międzyczasie (3x w tygodniu żeby nie mieć zakwasów) macham hantelkami po 7kg [10 serii po 6x] do tego triceps robię opierając się o parapet [10 serii po 10x] i to tak na zmianę triceps, biceps.
Uprawiam seks z ręką - zaliczamy to do sportu ?
Przed snem robie sobie brzuszki, troszkę się rozciągam.
Nie K-2 tylko K-1 jak już, więcej poczytaj na temat K-1 a później się wypowiadaj K-1 chłopczyku to jest organizacja a nie sztuka walki.
Pozdrawiam,
DrahMaster.
Aż mi Cie żal ;] Nie napiszesz osiągnięć bo takowych nie posiadasz . Przytyj kur**wa chłopaku a potem sie spinaj ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.