PDA

View Full Version : [FORUM] Punkty.Oceny... =ratio ;p propozycjia...

Jaros Jaroz Jaro
15-11-2008, 16:56
Witam...Naszedł mi pomysł....dla mnie ciekawy... ten pomysł by funkcionował na forum w działach screeny/opowiadania/wywiady/ i inne rzeczy które można oceniać.... Więc:

Jak ktoś pisze w wywiadach :

"Fajny wywiad wszystko fajnie
Ocena 9/10 " (przykładowo)"

To można by było zrobić coś pod postem albo nad... tak coś jak

"Średnia Ocen"

Co wy o tym sądzicie ?

Lechista92
15-11-2008, 16:58
# Down
No jest coś takiego jak oceń wątek, ale nie wiem o co mu dokładnie chodzi.
# Topic
Rozwiń swoją myśl.
To wystarczy chyba dać tylko sonde?! I bedziesz wiedział/a jaką masz mniej więcej średnią ocen.
Pozdrawiam.

xxXTibiomanxxX
15-11-2008, 16:58
No przecież jest takie coś jak oceń wątek...
A ty chciałeś coś takiego czy jak?

@Down
Aha , moga to zrobic ale nie jest to nezbedne :D

Jaros Jaroz Jaro
15-11-2008, 17:03
No ale mi chodzi żeby zrobić takie coś....że....

Jak ktoś napisze jakieś opowiadanie...to żeby zrobić jakiś formularz i dawać oceny...i w nim bd pisać średnia all ocen...

Arhadus
15-11-2008, 17:40
Wywiady, poradniki, opowiadania - tak.
Screeny - nie, gdyż nie ma co oceniać. nie rozumie ludzi oceniających zdjęcie prezentujące wbicie poziomu '9/10' itd., gdyż to nie ma najmniejszego sensu.

Ziomus
15-11-2008, 18:20
Hehe dobry pomysł. ratio - warrock rox ;].
koksiarzyk here pamietasz ?

martusia16
15-11-2008, 18:23
@ Jaros Jaroz Jaro
Jeżeli miało by być to automatyczne to odrazu podaj link do odpowiedniej wtyczki do forum lub zrób ją bo wątpię by mortisek tracił czas na programowanie od zera takich drobnosteki.

Scylla xD
16-11-2008, 12:38
Moim zdaniem pomysł dobry tylko dla poradnika tak jak napisał Arhadus po co w dziale screeny ocenianie to jest bez sensu żadnego :D

Silkroad
17-11-2008, 19:07
Tylko dla poradników i wywiadów :) Zgadzam się z twoją propozycją. Chociaż to trzeba robić skrypt czy liczyć kalkulatorem? Chociaż to jest dużo roboty= Poradników jest masa. Zgadzam się :o