PDA

View Full Version : Emo Girls Co o nich my?licie ?

Is'KiSii
15-11-2008, 19:34
Wiem Wiem ! był już taki temat :) ale nie będe go odświeżał z przed paru miesięcy :) Więc co o nich myślicie ? jakie jest wasze zdanie ? czy są dziwne czy może pełne radości i uśmiechu wypowiadajcie się ;)

Jak widzicie od początku w Avatarach mam Emo Girls ;) poprostu mi się bardzo podobają ;) mam jedną Emo w klasie ;) jest fajna i przyjacielska ;p

PozDro ;p

Ober Caster
15-11-2008, 19:36
nie nawidziłiem inie nawidze emo... emo to scierwo a te emo "laski " (jeśli je można nazwać laskami) to paszczury jhakich mało. wyglądają jak paszczury... brzydze sie emosów...

Tetti
15-11-2008, 19:40
To zależy od wielu rzeczy.. Jeśli jakaś nie jest emo po to żeby być 'el0' (rzadko można takie znaleźć) no to można polubić.. niektórym dziewczynom wymalowanie włosów, paznokci, czy oczy na czarno dodaje urody.. Gorzej z ćpunami (ja się tam nie znam, ale 1/2 pytanych na skojarzenie z emo odpowiada-ćpun). Ogółem... mogą być.

Is'KiSii
15-11-2008, 19:45
nie nawidziłiem inie nawidze emo... emo to scierwo a te emo "laski " (jeśli je można nazwać laskami) to paszczury jhakich mało. wyglądają jak paszczury... brzydze sie emosów...

Nie Rozumiem "ciebie" człowieku widziałeś kiedyś Emo Girls lub z nią rozmawiałeś ;p ? Nie! bo miał byś napewno inne zdanie, jeśli nie miałeś z nimi do czynienia i usłyszałeś gdzieś od koleszkuf to wypierdalaj ;)

BroxiQ
15-11-2008, 20:16
Mi się nie podobają -.- wszystkie głupie jak but ;/ Chociaż może są wyjątki ale ja się nie spotkałem. Ogólnie nie lubię emo i mam do nich uprzedzenie.

Wrona
15-11-2008, 20:21
Osobiście żadnych nie znam, ale z wyglądu niektóre są bardzo ładne :) oczywiści nie mówię o rl emo, które się tną, lecz o tych, które np. maja emo fryzurę i makijaż :p może kiedy jakąś poznam ?:P kto wie ^^jak poznam, to editne xd

Tal
15-11-2008, 20:44
Ja znam jedną. Wizualnie bez zastrzeżeń :P. Jednak wkurzają mnie te ciągłe humory, smutki, płacze itp.

DrahMaster
15-11-2008, 21:10
#Topic

Więc co o nich myślicie ? jakie jest wasze zdanie ? czy są dziwne czy może pełne radości i uśmiechu wypowiadajcie się ;)

Większość o emo dowiedziała sie z anty-for lub beznadziejnych pisemek !
nie widzę w tym nic złego, że wyróżniają się trampkami, rurkami czy rozciągniętą szarą bluzką,
jest dużo styli i różne gusta, o których się nie dyskutuje ; )
nabijacie się z ich ubioru a większość z Was ubiera się o wiele gorzej !
emo to styl, tak samo jak metal, punk, goth itp.
Każdy człowiek jest inny !
nie można powiedzieć, że wszyscy gothci są szczęśliwi a wszyscy emo nieszczęśliwi bo to totalny absurd !
więc może zamiast być uprzedzonym do emo, których z resztą połowa z Was nawet nie poznała to może byście w końcu zastanowili się, że pisanie o tym o czym sie nie ma pojęcia nie ma sensu.

A co do emo girl to niektóre są przeurocze wizualnie :

http://i36.tinypic.com/2qsxydv.jpg

oczywiści nie mówię o rl emo, które się tną.

Jednak wkurzają mnie te ciągłe humory, smutki, płacze itp.

Emo to jest subkultura, o której inni ludzie wyrobili sobie pewne błędne opinie i powstał stereotyp, że emo sie tną i cały dzień płaczą po katach, co jest oczywiście nieprawda.

Pozdrawiam,
DrahMaster.

Is'KiSii
15-11-2008, 21:25
No własnie... czy Emo Girls tną się ? ;o nie widziałem tego a tylko słyszałem ;p a nie uwierzę puki nie zobaczę ;p Pamiętaj ludzie tylko manipulują nami i nie wierzcie w coś czego nie zobaczycie ;)

Maly down
15-11-2008, 21:55
Ja osobiście nie znam żadnej/żadnego emo jednak nie przeszkadza mi w najmniejszy sposób to jak wyglądają (można takie osoby spotkać u mnie w szkole na korytarzu) chociaż to też zależy. Niektóre dziewczyny mają pomalowane włosy na czarno, do tego trampki, rurki i wyglądają tak bardzo dobrze. Jedna dziewczyna (blondynka) pomalowała sobie sporą część włosów na niebiesko, a resztę zostawiła w kolorze naturalnym. Dla mnie wygląda to dość dziwnie, jednak nigdy nie prawiłem na ten temat głośnych jak i cichych uwag. Ważniejsze jest to jakie te osoby są z charakteru, a że żadnej takiej nie znam to nie mogę powiedzieć za dużo na ich temat. Czy emo się tną? Tego też nie wiem, istnieje stereotyp że to robią, ponieważ przynosi im to ulgę, jednak jeżeli zdarzają się osobniki które to robią, to powiem że jest to dla mnie głupota. Kaleczyć się dla ulgi? Komfortu? Absurd. A jeżeli chodzi o wygląd to tak jak napominałem niektóre dziewczyny są naprawdę bardzo ładne. Nawet autor tematu w swoim awatarze na początku miał dziewczynę emo w czarnych włosach i jak dla mnie, to wizualnie prezentowała się ona bardzo dobrze.;)

Pozdrawiam.

*Is'KiSii

Tamten awatar był świetny, ale dla mnie w większości blondynki są najładniejsze, więc trudno zdecydować ;)

Pozdrawiam.

Is'KiSii
15-11-2008, 22:16
. Nawet autor tematu w swoim awatarze na początku miał dziewczynę emo w czarnych włosach i jak dla mnie, to wizualnie prezentowała się ona bardzo dobrze.;)

Ten avatar lepszy czy tamten ;) ?

Dobrze , że niektóre osoby myślą zyciowo a nie z plotek ;)

....
16-11-2008, 00:42
Dzieczyny ubierające się na styl "EMO", a zachowujące się to coś innego. Te które tylko tak wyglądają nawet mi się podobają jednak zachowanie już nie są to bowiem osoby które potrzebują pomocy.

JaCkAzZ
16-11-2008, 01:22
W tamtym temacie i w tym również będę bronił Emo panienek do upadłego xD
Uwielbiam je, są przeurocze....No np. DrahMajster wrzucił przykład Emo Angel <3

No nie wiem co niektórzy mają do nich, ale to już ich problem, bo według mnie wyje.iście się prezentują....mhmm...

Wiadomo że nie wszystkie, ale w każdej subkulturze znajdą się paszczury xD

Macie tu coś ode mnie i powiedzcie czy nie jest śliczna?
http://img201.imageshack.us/img201/176/emoev8.jpg (http://imageshack.us)
http://img201.imageshack.us/img201/emoev8.jpg/1/w600.png (http://g.imageshack.us/img201/emoev8.jpg/1/)

Verrier 2.0
16-11-2008, 09:46
Absolutnie mi nie przeszkadzają ;) Nawet mam jedną taką w klasie. I jest jedną z niewielu dziewczyn z klasy, które lubię. Reszta z nich to puste idiotki ....

@up
Zaj**ałeś mi avatar :<

Jaros Jaroz Jaro
16-11-2008, 10:05
A mi troche przeszkadzają...Bo jak patrze na twarz i jest cała wypasiona kolczykami...sam metal widać nic więcej...albo ucho wywalone...że aż wisi od cięzkosci tego gówna...

Is'KiSii
16-11-2008, 11:26
A mi troche przeszkadzają...Bo jak patrze na twarz i jest cała wypasiona kolczykami...sam metal widać nic więcej...albo ucho wywalone...że aż wisi od cięzkosci tego gówna...

Człowieku czy w moim avatarze jest laska w kolczykach itd? Nie ! Nie ! czy fotka zamieszczona 3 posty wyżej przedstawia uroczą Emo ;) Czy ma kolczyki czy z metala ? Nie ! Ile mam powtarzać w każdej subkulturze są pojeby brudasy i osyhole -.- Zapamietajcie, że każdy człowiek jest inny ma swoje poglądy ma swój styl ! i nie ocaniajcie tylko i wyłącznie po wyglądzie na mim avatarze czy fotce wyzej moge ocenić tylko po wygldzie ale mam emo boys i emo girls w klasie i wiem jacy są z charakteru ;)

CzescJestemKims
16-11-2008, 12:05
Wyruchałbym wszystkie naraz na 2 baty bym je jechał z Angelem xD

Wrobel
16-11-2008, 12:18
Mam wiele znajomych EMO, ale dziewczyny... Oj pychotka ;) (Pozdro Monix) Hah ^ Oczywiście tniemy się po około dwóch milionów razy dziennie po oczach nożem do masła (Zbyt ostry), poza tym skalpele i żyletki są już wczorajszego dla nas już za stare Hihih :D. Ok poważnie, nie lubię jak któraś EMO ma całe powieki ogólnie całe oczy pomalowane, uwielbiam naturalne kobiety, bez żadnej chemii na twarzy, pocałunki z kobietą nie z błyszczykiem... Emo Girls - Tak.

jołek
16-11-2008, 14:02
To jest tylko gadanie o stylu subkulturze nie kazde kazda EMO jest takie same jedni np uwazaja ze metale smierdza nie myja sie i sa agresywni i ave satan a co. Skate nosi wielke ubrania i jest zaczepliwy ogolnie hooligan jakis. Emo tna sie i rozne takie tam kazdy np lubi utozsamia sie z subkultura stylem le nie jest taki sam jak inny nie kazdy bedzie taki sam bo swiat bylby nudny i to bardzo. Dobrze ze kazdy ma inne zdanie albo swoje kredki ^^. Mi sie np Emo podobaja a zwlaszcza te kruczo czarne wlosy ogolnie sweet. Ekhm jakby co utozsamiam sie jakos Skate lubie luzne spodnie koszulki i co z tego lubie tez Hip-Hop...;/ niepodoba sie nie zwracaj uwagi

CzeguChcesz?
18-11-2008, 14:34
Kurewskie brzydkie ściery, Polki i Litwinki rządzą a nie jakieś padła z U.S.A.

Pierdol sie & spadnij ze schodów

Ober Caster
18-11-2008, 17:18
Nie Rozumiem "ciebie" człowieku widziałeś kiedyś Emo Girls lub z nią rozmawiałeś ;p ? Nie! bo miał byś napewno inne zdanie, jeśli nie miałeś z nimi do czynienia i usłyszałeś gdzieś od koleszkuf to wypierdalaj ;)

A z chu*a ty wiesz czy nie rozmawiałem?? po mojej budzie sie same emo kręcą nawet jedną wklasie mam... i nie mów że nie gadałem bo ta emo z mojej klasy to największa zdz-*a i konfident jakiego świat nie widział...

Is'KiSii
18-11-2008, 19:34
Są Miliony Emo na świecie najwidoczniej jeśli tak jest to ci się nie dziwie -.-:)

@Edit jeśli już jakiś Modek z tego działu wpadnie to niech zamknie temat jeśli można

Jacol
18-11-2008, 19:52
Macie tu coś ode mnie i powiedzcie czy nie jest śliczna?
http://img201.imageshack.us/img201/176/emoev8.jpg (http://imageshack.us)
http://img201.imageshack.us/img201/emoev8.jpg/1/w600.png (http://g.imageshack.us/img201/emoev8.jpg/1/)

Średnio ;S Nos jakoś tak dziwnie wyszedł.

a do tematu, Absolutnie nie mam do Nich nic, uważam że "cięcie się" to stereotyp i tak naprawdę, nikt tego nie robi(jedno szczęście).
Zresztą, nie wiem jak was, ale mnie zaje***ście dobrze zrobiona fryzura, i makijaż, no i te trampki ,bardzo podniecają oraz podobają ;]
http://im.devil.angel.wrzuta.pl/img/file/zJisxNykgP/emo_girl
I nie pierdolcie mi o jakiś paszczurach ,proszę ja Was, "Każda dziewczyna jest piękna, tylko nie każda potrafi o siebie zadbać " ;]<<Święte słowa

Uważam także, iż Emo Girls to :
Zajebista fryzura(mnie się podoba ;p)
i te kokardki we włosach, mrryyy.;d
ogólnie, jeżeli nie jest naszpikowana Kolczykami, tylko wiecie, taki light, po prostu boskie,(nie mówię tu o wiecie jakich, co wyglądają jak po dziurkaczu;])

Każda dziewczyna jest inna, więc o że znacie jedną Emo Girl która,nazwijmy rzecz po imieniu, nie jest super urodziwa, nie znaczy że inne też nie,

Co do Emo facetów: Pedały ;] takie moje zdanie.

Emo Girl jeszcze jako tako akceptuje, ale Emo Bojów po prostu nie trawie.Znam jedną Emo dziewczynę, trochę ma odpały, ale ogólnie jest fajna ;D
Zresztą czy bez reszty, Styl emo nie można nazwać subkulturą, został stworzony przez marketingowców co sprzedają tusze do rzęs i czarno-białe trampki ;D

@Ober Caster,
Jeżeli twierdzisz, że wszystkie Dziewczyny są takie same, to wybacz,ale jesteś debilem ;]
Masz jedną dziewczynę w klasie? Skoro jedną emo masz w klasie, a u Ciebie w szkole same są to wybacz ;]

Tre Cool
18-11-2008, 19:52
Ha! Był już taki temat!! : D

Te dziewczyny są boskie i nie ma lepszych! O!

Ci co kochają dziewczyny emo wbijac do mojej grupy : P (link w podpisie)

ps.
chłopcy emo som gupji!

JaCkAzZ
19-11-2008, 09:25
@Jacol
Mój imiennik i nie podziela mojego zdania ;< hah no Twoja sprawa, jak dla mnie ta laska jest odjechana :D

@Tri Kól
Dołączyłem właśnie drugim kontem na tym forum do Twojej doje.anej grupy. No oddałbym......hmm.........paznokieć za laski Emo xDDDD Ku.wa, uwielbiam je!:D