Zaloguj się

View Full Version : Zbiórka [wypadek kolegi z APO]

Scylla xD
15-11-2008, 19:51
1-723 EFERETI (OLD)
MIAŁ POWAŻNY WYPADEK........... SAMOCHODOWY

Pisałem w tej sprawie do tygrysa. Otuż Mariusz (old Efereti) mój kolega z klasy
miał wypadek samochodowy na pokrycie kosztów rechabilitacji nie są w stanie pokryć jego rodzice. Więc ja wychodze z inicjatywą

POMÓŻMY KAŻDY GP SIĘ PRZYDA KAŻDY ITEM

Żeczy ze Zbiórki sprzedam na xXxXx i dożuce się rodzinie poszkodowanego
prosze was nie bądzcie obojętni piszcie Na Pe Wu. Nic nie będziecie mieli z tego tylko satysfakcje że pomogliście mu w tym aby wyzdrowiał.

POMÓŻCIE

•Viseko•
15-11-2008, 19:55
Tak, owszem.Tylko wolałbym dać to jemu i chciałbym wiedzieć że tak jest.
Nie jestem okrutny, jeżeli tak by było dałbym swoje 20kcc .

Gpiotras
15-11-2008, 20:06
Mam jedno pytanie?? Poco jego rodzicowi GP/itemu na APO zaplaca nimi lekarzowi ^^
Moge dać 1cece ale za 10 dni jak mi ban zejdzie ;/

Wiele Miałem Kont
15-11-2008, 20:08
no dobra... wszystko ok, ale czy możesz mi udowodnić czy aby na 100% mu się coś stało? nie jestem obojętny na ludzkie nieszczęścia, ale jakoś mnie to nie bierze skoro nie mam pewności, a możesz chcieć tylko zarobić na dobroci innych...

Scylla xD
15-11-2008, 20:26
Udowodnić wam to zadzwoncie pod bezpłatny numer na pogotowie 998 albo 999 nie pamiętam xDxD połączcie siebie z Przemyślem i tam zapytajcie się czy leży Mariusz Orłowski oni wam powiedzą

Gdzie to sprzedaje sprzedaje to albo na stronie www.xxxergx.pl albo koledze który maniak w tibie i każdą sume kupuje..... Prawie jak The Best Palladin

Turbo Sorc
15-11-2008, 20:34
Kolega miał wypadek dawajcie itemy co łaska.
KUR*WA czy cie #$%^&*() mała @#$%^ ??????
Co mu itemy pomogą.
Wyleczą go ?
Czy cie POJ#$%^&???
Trooling lvl UP.
Mogłem napisać spokojnie ale z takim ......... się nie da.
Nie ........... sprzedawać items ban for you.
Ciesszy mnie, żę masz inicjatywe ale to ....... jest a ty........... .
!@#$%^&*&^
PoZdRo.
Daj dowody, że potrzebuje kasy to przelewem a nie ITEMKI !@#$%.

Àrmia Fansite
15-11-2008, 21:00
1-723 EFERETI (OLD)
MIAŁ POWAŻNY WYPADEK........... SAMOCHODOWY

Pisałem w tej sprawie do tygrysa. Otuż Mariusz (old Efereti) mój kolega z klasy
miał wypadek samochodowy na pokrycie kosztów rechabilitacji nie są w stanie pokryć jego rodzice. Więc ja wychodze z inicjatywą

POMÓŻMY KAŻDY GP SIĘ PRZYDA KAŻDY ITEM

Żeczy ze Zbiórki sprzedam na xXxXx i dożuce się rodzinie poszkodowanego
prosze was nie bądzcie obojętni piszcie Na Pe Wu. Nic nie będziecie mieli z tego tylko satysfakcje że pomogliście mu w tym aby wyzdrowiał.

POMÓŻCIE

Jak można ***** napisać Żeczy? Ja pierdole...

Idź z tego forum.

jacek3332
15-11-2008, 21:18
Kolega miał wypadek dawajcie itemy co łaska.
KUR*WA czy cie #$%^&*() mała @#$%^ ??????
Co mu itemy pomogą.
Wyleczą go ?
Czy cie POJ#$%^&???
Trooling lvl UP.
Mogłem napisać spokojnie ale z takim ......... się nie da.
Nie ........... sprzedawać items ban for you.
Ciesszy mnie, żę masz inicjatywe ale to ....... jest a ty........... .
!@#$%^&*&^
PoZdRo.
Daj dowody, że potrzebuje kasy to przelewem a nie ITEMKI !@#$%.

On powiedział, że sprzeda te itemki np: na Allegro. Ale ja uważam, że to wyzysk. Człowieku czy ty jesteś chory? Wymyślać taką głupią historię? Help miałem wypadek dawajcie itemy. ŻAL

Sepaczus <3
15-11-2008, 21:25
No i chuj, mi go szkoda w hoy. Wreszcie to Przemyśl nie xd?

BroxiQ
16-11-2008, 09:31
No super miał wypadek i ci mamy dawać kcc na jego wyleczenie śmieszny jesteś... Napisz jeszcze do Mortiisa żeby ci 500kcc zrobił a ty mu dasz :>. Głupszego pomysłu na wyłudzanie forsy nie znalazłeś ?? Prędzej ktoś da ci kasę jak będziesz żebrać pod depo...

Dobre hłopaki
16-11-2008, 10:26
Żal mi cie gościu teraz pokazałes swoją glupotę.Dam ci 1 gp max.

Scylla xD
16-11-2008, 18:23
@ do wszystkich

Pan Tygrys porozmawia jutro z Mortiisem poprostu nie chcę od was nic ale mój kolega chcę więc warto dać te 10 cc. Ja nie jestem oszustem ale jeżeli wam szkoda nawet tego 1gp to nie chcemy od was nic.

@Armia Fansite

Moje błędy są spowodowane stresem.............

Taki se pazdzioszek
16-11-2008, 18:30
Cel dobry, tylko najarany człowieku, 1kcc - 4 złote. Dajmy na to, że dostaniesz 20kcc? 80 złotych... Nie kompromituj się. Tibia to tylko gra, pomogą mu tylko prawdziwe pieniądze. A tak w ogóle to coś poważnego?

Arigori IksDe
16-11-2008, 18:35
ej tez robie zbiorke po 1kcc wysylac parcelem plx cala kasa idzie na nowy musk dla scylli, plax pomuszcie

Zuy Pan, Wręcz Okropny
16-11-2008, 18:36
Ok, nom dajmy na to, że miał ten wypadek... I co mu dadzą itemy ? Zapłacisz lekarzowi 100kcc za operacje, bo lekarz też gra na apo...? Nie sądzę... ^^ Uratują Go tylko prawdziwe pieniądze, więc jak jesteś taki dobry to zorganizuj akcję czy tam fundację w pobliskich szkołach itp... :)

Scylla xD
16-11-2008, 18:48
@up

Nie przeczytałeś tematu więc się nie wypowiadaj w temacie jest napisane co z tą kasą zrobie..

Bez kitu ..........

*^Fran3q^*
16-11-2008, 18:53
Ty jestes ***** zdrowo pierdolniety. Gadales z Tygrysem i co? Powiedzial Ci ze mozesz sprzedac na allegro otrzymana kase/itemy? Jezeli tak to czemu nie wpisze komendy i nie zrobi Ci 100kcc? Powtarzam ale musze: jestes dojebanym i zdrowo jebnietym analfabeta oraz idiota jakich duzo na apo.