Cash
15-11-2008, 20:56
Libryx/Cash Konczy z APO zapewne juz nie wróce ;<
Moje osiagniecia to:
Libryx-250+Elite Knight
Cash-180+Elite Knight
Gre Kończe z jednego ważnego powodu czyli:
LAGI
KICKI
FREZZY
BUGI
Przez to nie jestem w stanie grac, Libryxem zakonczylem gre okolo rok temu przez Bugi Kicki Frezzy i Lagi, jak widac Cashem jest to samo, więc nie jestem w stanie grac więcej na apo. Na APO grałem jakies 2-2.5 roku, mialem tu kilku wrogów lecz i wielu przyjaciół. Przyszedł Czas na pozdrowienia...
Kolejnosc bez Znaczenia:
Fernando Pall- znajomy z postaci libryx jakies 1.5 roku temu, lecz bardzo dobrze go pamietam Pozrdo!
Goracy Chleb, Namelock Radament-Jeden z mojich najlepszych qmli, koffana pipencja xd
Chelmianin, dla mnie mój Fredek xd- To samo co up, zajebisty friend.
Grass- ahhhh... Wielbie Cie moje bóstwo, GyGy plis
Old Horror- Cipka mnie nie pamieta i dal bloka na gg, ale i tak wisi mi 100cc xd
Purel Knight- Spoko Friend, szkoda ze musze odejsc, jak cos pisz na piv dam gg.
Old Vienio- Ochhh, szkoda ze nie wrócileś gra z toba byla zajebiscie, zajebista !! Pozdro
Cleberinio- Chociaz mnie nie pamieta, to jednak go pozdrowie bo piszemy czasem na gadu
Old Gladzio, Rybcun- Pozdro Cipko GoGo 300+ :D
Wujo Margoth- Pozdro mój Księciu Rocka, Metal Rock(Pisalismy troche na gadu)
Master Jin- Juz pewnie nie gra, lecz ja go wciaz pamietam, spoko friend chociaz jego brat to pała!
DeroSix- Sssij Noobie
Stema- Mój rl chodz już nie gra na APO i niema go na forum.
Bloody Pall- Gadalismy troche
Xolar- Malo gadalismy ale jest Spoko!
Sea Ranger- Pozdro!
To chyba juz wszyscy, pozdro smutno troche ale choy! Zostaje na 4um xD
Pamietajcie o Libusiu
Moje osiagniecia to:
Libryx-250+Elite Knight
Cash-180+Elite Knight
Gre Kończe z jednego ważnego powodu czyli:
LAGI
KICKI
FREZZY
BUGI
Przez to nie jestem w stanie grac, Libryxem zakonczylem gre okolo rok temu przez Bugi Kicki Frezzy i Lagi, jak widac Cashem jest to samo, więc nie jestem w stanie grac więcej na apo. Na APO grałem jakies 2-2.5 roku, mialem tu kilku wrogów lecz i wielu przyjaciół. Przyszedł Czas na pozdrowienia...
Kolejnosc bez Znaczenia:
Fernando Pall- znajomy z postaci libryx jakies 1.5 roku temu, lecz bardzo dobrze go pamietam Pozrdo!
Goracy Chleb, Namelock Radament-Jeden z mojich najlepszych qmli, koffana pipencja xd
Chelmianin, dla mnie mój Fredek xd- To samo co up, zajebisty friend.
Grass- ahhhh... Wielbie Cie moje bóstwo, GyGy plis
Old Horror- Cipka mnie nie pamieta i dal bloka na gg, ale i tak wisi mi 100cc xd
Purel Knight- Spoko Friend, szkoda ze musze odejsc, jak cos pisz na piv dam gg.
Old Vienio- Ochhh, szkoda ze nie wrócileś gra z toba byla zajebiscie, zajebista !! Pozdro
Cleberinio- Chociaz mnie nie pamieta, to jednak go pozdrowie bo piszemy czasem na gadu
Old Gladzio, Rybcun- Pozdro Cipko GoGo 300+ :D
Wujo Margoth- Pozdro mój Księciu Rocka, Metal Rock(Pisalismy troche na gadu)
Master Jin- Juz pewnie nie gra, lecz ja go wciaz pamietam, spoko friend chociaz jego brat to pała!
DeroSix- Sssij Noobie
Stema- Mój rl chodz już nie gra na APO i niema go na forum.
Bloody Pall- Gadalismy troche
Xolar- Malo gadalismy ale jest Spoko!
Sea Ranger- Pozdro!
To chyba juz wszyscy, pozdro smutno troche ale choy! Zostaje na 4um xD
Pamietajcie o Libusiu