View Full Version : mowia ze bot, patrzcie
wiele osob mowi ze mam bota
http://www.speedyshare.com/136368760.html
nie mam jak widac
pozdro
•Viseko•
15-11-2008, 21:10
Ejj ziąąą, teraz mogłeś grać bez bota, jednakże wczesniej ciołeś na bocie, teraz popis walisz.Idź sie umyj.
Sepaczus <3
15-11-2008, 21:11
Ee, spie*dalaj hakerze ;|
Techniks
16-11-2008, 00:21
Coś około 2:20 manas + dymek zamiast uha czyli auto uh lub manas.
Jak to zrobić ,żeby się manasować i pisać jednocześnie do kolegi?
Pokazałeś jak to właśnie expisz z anarchym ;<
[17/11/2008 09:31] Dexoti -> Thagos was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
SAIEGAHEHA gz psie :)
I co z tego ze ma bota to tylko swiadczy o jego ulomnosci i ze go to podnieca jak dostaje bany.
OmG jaki pro pokazał jak z botem expi... :> Dobrze wiesz że gówno widać na tym filmiku i że nie da się stwierdzić czy miałeś bota czy nie ; o ale jesteś złodziejem więc raczej miałeś.
skoro nie dostalem bana to chyba bota nie mialem ;] zagrajcie 800 ekiem i z botem na big respie bally chociaz 5 sekund i dostajecie ostrzezenie. nagrac jeszcze raz z hypercamem? zeby pasek bylo widac? bo nikt mi widze nie wierzy. ;<
Tyriusz 2.0
16-11-2008, 10:13
Nawet jeżeli ma bota to huj was to obchodzi, nie dostał bana czyli umnie używać go :D
ps: to Serafin a nie jakis hacker idioci
Undead Pall
16-11-2008, 11:18
zal ja tez mialem bota i bocilem gdzie i jak sie tylko dalo a skoro NIGDY nie dostalem bana za to znaczy ze bota nie mialem??: | lol wez ziomek pomysl zanim cos powiesz...
@topic bot jak chooy
@a ja daje 100000zl ze to serafin ;] ale poprostu jak zawsze zrobil z siebie ofiare na przypal i gra dalej ;]
Nakomi takahata
16-11-2008, 11:20
znalazl sie aniolek co nie uzywa bota wiem ze raz na jakis czas wlaczysz bota ;P to wiadome
znalazl sie aniolek co nie uzywa bota wiem ze raz na jakis czas wlaczysz bota ;P to wiadome
nie wlaczalem bota na tym charze nigdy ;d ja nie udnet ;p nakapujcie na mnie jakiemus gmowi i niech wam powie czy mam bota. takie trudne? ja mam na to wyjebane bo wiem ze nie mam :rolleyes:
Fraelek <3
16-11-2008, 15:31
OmG jaki pro pokazał jak z botem expi... :> Dobrze wiesz że gówno widać na tym filmiku i że nie da się stwierdzić czy miałeś bota czy nie ; o ale jesteś złodziejem więc raczej miałeś.
Chuja..? Co ma bycie zlodziejem do bycia boterem? 0.o Osobiscie mam kiepskie zdanie o ludziach ktorzy dali sie ojebac... po chujca ufasz jakims pederastom? -.- ... A teraz bedziesz plakal.
Sepaczus <3
16-11-2008, 17:13
@up
ten ziom ojebał Serafina z chara nie wiadomo w jaki sposob.
@up
ten ziom ojebał Serafina z chara nie wiadomo w jaki sposob.
zgadnij w jaki sposob mozna kogos hhaknac....
przy wymianie
keylogger
przy dzieleniu
haknac komus gg/maila ;]
domysl sie ktore z tych wybralem
Zuy Pan, Wręcz Okropny
16-11-2008, 18:16
2x UP...
Życie... Mógł uważać i się pinlować :)
•Viseko•
16-11-2008, 21:27
ps: to Serafin a nie jakis hacker idioci
Chyba pies Cie w dupe trąca.
Ten cwel ojebał Serafina.
GrulixBaned
16-11-2008, 21:35
Zacyniłeś. Wyłączyłeś bota i chciałeś kogoś udupić? Proste bocisz nie dup, nie bocisz dup za boty. Taki jedne mądry był Baczeq (Splaxor) donosił tygrysowi kto miał boty a sam dostał bana za boty.
Zacyniłeś. Wyłączyłeś bota i chciałeś kogoś udupić? Proste bocisz nie dup, nie bocisz dup za boty. Taki jedne mądry był Baczeq (Splaxor) donosił tygrysowi kto miał boty a sam dostał bana za boty.
przestan szmato nabijac posty. ***** nie umiesz grac to musisz wrabiac innych na forum? ***** rozjebalbym cie na pvp w 5 sekund, i nie potrzebuje bota do tego. co mam wam nagrac z calego dnia filmik jak gram? boziu... >.<
•Viseko•
17-11-2008, 16:14
[17/11/2008 09:31] Dexoti -> Thagos was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
taa. no coments. ;] zapytaj dexotiego w jaki sposob dostalem bana to cie psie zgasi.
Nakomi takahata
17-11-2008, 18:50
nie wlaczalem bota na tym charze nigdy ;d ja nie udnet ;p nakapujcie na mnie jakiemus gmowi i niech wam powie czy mam bota. takie trudne? ja mam na to wyjebane bo wiem ze nie mam :rolleyes:
Nie no spox wieze Ci w 99% a ten 1 % to hmm moze twoja starsza uzywa bota ;P
Techniks
17-11-2008, 23:33
jak juz napisalem. zapytaj dexotiego na czym mnie przylapal uzywając bota. ;] trainer rox ;o bo skille mam przejebane
•Viseko•
18-11-2008, 15:30
Nie ważne za co, ważne ze botujesz .
Nie ważne za co, ważne ze botujesz .
ty tez mozesz wypierdalac bocie jebany. tylko ssasz na tym apo i huja robisz. myslisz ze zna cie 5 osob i kozak?
•Viseko•
18-11-2008, 16:34
Tak, właśnie tak myśle.
Ssij waro obciągaro.
Techniks
18-11-2008, 16:35
ty tez mozesz wypierdalac bocie jebany. tylko ssasz na tym apo i huja robisz. myslisz ze zna cie 5 osob i kozak?
A ciebie kto kur***a zna ?
Nikt smieciu...
Visk coś osiagnał tutaj ,a nie tak jak Ty ;c
ty mnie chyba mala szmato allegro nie znasz ;] moze tym lepiej. ujawnie sie po banie, co nastapi niedlugo. archadus popadnie w depresje jak zobaczy co mu na pw wyslalem. ;o a teraz mozecie mi possac.
cu
Undead Pall
18-11-2008, 19:04
ty mnie chyba mala szmato allegro nie znasz ;] moze tym lepiej. ujawnie sie po banie, co nastapi niedlugo. archadus popadnie w depresje jak zobaczy co mu na pw wyslalem. ;o a teraz mozecie mi possac.
cu
pierw naucz sie pisac zmutowany downie ;o
owned... co za ciec umiesz ty pisac?? czy poprostu przypadkowo naciskasz klawisze na klawiaturze ??:|
Dexotiemu jak widać się nudzi i banuje sobię za nic... Powinni mu odwołać funkcje GMa, to jest lekka przesada jak czytam te tematy... Też dostałem bana za trenienie mlvla BEZ BOTA, powód "Używanie MACRO/BOTÓW" od Dexotiego... Bany za free krótko mówiąc :/
Dexotiemu jak widać się nudzi i banuje sobię za nic... Powinni mu odwołać funkcje GMa, to jest lekka przesada jak czytam te tematy... Też dostałem bana za trenienie mlvla BEZ BOTA, powód "Używanie MACRO/BOTÓW" od Dexotiego... Bany za free krótko mówiąc :/
Wyjdz kur** wyjdz !!
ARCHEOLOGU ZAJEBANY ! OMG CZYTAJ KIEDY OSTATNI POST !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.