View Full Version : [Armia 7.6] Manasy x/.
Witam 15.11.08
Mam taką propozycję, wyobraźmy sobie, expimy sobie na magic, najlepszy resp, jest godzina szczytu, więc szkoda go stracić prawda? A co możne nas skłonić do jego opuszczenia?
*Ktoś Cię zabije?
*Masz lagi?
*Reset Serva?
A może brak manasów? Czasami widzimy jak ktoś pisze "Kto mi przyniesie manasy na respa zapłace!!!" No cóż, zdarza się że w ogóle nikt nie przyniesie, albo w ogóle nie piszemy. Jak uniknąć takich problemów? Oto moja propozycja :
Został nam jeden mega manas z ładunkiem np. 255 użyć, temat opieram na tym, aby te 255 użyć można rozłożyć na np. 45 viali w każdym po 5 użyć... Co wy na to?
@Down.. Bywa że 500 lvl nie stać na tyle...
Àrmia Fansite
16-11-2008, 14:15
To niech kupuje 2 gbp na expa. Ja jak grałem knightem zawsze nosiłem z 2 gbp uh i 2 gbp manasów.
Nakomi takahata
16-11-2008, 14:21
To niech kupuje 2 gbp na expa. Ja jak grałem knightem zawsze nosiłem z 2 gbp uh i 2 gbp manasów.
Nie3 badz taki madry ;)
@edit
fajny pomysl mi sie podoba przyda sie tylko szkoda ze GM tego nei zrobi :p raczej POzdro
The best palladin
16-11-2008, 14:25
a moim zdaniem pomysl jest glupi i do bani
mozna sobie kupic wiecej manasów i masz spokuj
nom racja z tym rozkladaniem manasopw to glupie tylko niepisz drugiego temtu "Rozkladanie UH" pomysl zjeb.....
jacek3332
16-11-2008, 16:33
a moim zdaniem pomysl jest glupi i do bani
mozna sobie kupic wiecej manasów i masz spokuj
"Spokuj" na pewnio masz. Ale popieram twoją wypowiedz. Niech sobie kupują więcej mansów, przecierz dla +300lvl to nie duży wydatek. A poza tym wrócić do miasta po manasy to ok. 10min drogi więc wiesz...
A poza tym wrócić do miasta po manasy to ok. 10min drogi więc wiesz...
Podpowiedź ;> Czytaj posty do końca :> A jeśli nie możesz to powiedz Mamie lub Tatusiowi ;> Albo napisz na PW ;D
@ Topic:
Dajmy na to 500 MS ma w plecaku: trochę SD, Jakieś śmieci i do tego jeszcze 2 GbP MMaX zostaje 20 capa ;< Więc loota nie nazbieramy za dużo ;D W szczególności jak expimy na MS'ach :D (Tutaj sie tyczy dużych respów obok labiryntu Bally :)
a po co ci to ... 500 lvl i nie stac na 2gbp MM ? kpisz ?
pomysl zly
Pomysł jest ok :). Jak czytałem tytuł tematu to myślałem że następny burak pisze genialną propozycje żeby zwiększyć się manasa :> A tu miłe zaskoczenie, całkiem ciekawa propozycja. JESTEM ZA!!
Jak skończą Ci się manasy to oderwiesz się od tej gry może.
Silkroad
16-11-2008, 21:02
Nie, jest to nie potrzebne i tylko nowe skrypty do robienia. Kupuj sobie 2 gbp mmax i tyle. I nie mów że jak expisz na kingach na magic to cie nie stać na 300cc. A na sl'e to macie 100k cc... Pf. Gupi pomysł. Jestem na nie!
Według mnie pomysł nie jest zły, ale nie jest też jakiś wybitny....
Jeżeli to zrobią to będzie dobrze, a jak nie to też będzie dobrze, więc....Po co to robić?xDD
Peace ;]
Undead Pall
17-11-2008, 01:25
Ja nosilem po 5gbp ... i co z tego skoro i tak sie kiedys skonczyc musza a to naprawde zenujace jak np ktos ci zwinie resp ms kolo bally na ank ;ooo omg!
@topic dobry pomysl xd
Techniks
17-11-2008, 01:56
Sam nosze z 9gbp i co xd
Pomysł jest dobry ,ale i tak nie zostanie wpowadzony w życie ...
Po co zakładać tutaj temat jak nikt prócz moderatorów nie przeglada tego działu?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.