Zaloguj się

View Full Version : Sevajper!

Fraelek <3
16-11-2008, 16:26
Nju Ovner Seviper'a!

Dawny char : Vrael.

Zaczynam maniaczyc ^^.

Okreslic sie? : D

KOCHAM NLN !

: < Koffam NlN!!!! <3 =**

Cu =**

.Artas.
16-11-2008, 16:34
Ile dałeś za chara?
Topic. Witam. ;) .

Elxis Maniaq
16-11-2008, 16:40
Zaczne maniaczyc jak tylko skonczy mnie sie szlaban na kompa

To już wiemy, ile mniej więcej masz lat.

Ale pochwalam Cię za ten duży czarny napis na środku.

Witaj.

Wiele Miałem Kont
16-11-2008, 16:40
Po tym jak się określiłeś mogę oficjalnie powiedzieć:
"Witaj Bracie Na Apo"
Pzdro i miłego ubijania NLN :D

BroxiQ
16-11-2008, 16:54
Hmm... Skąd masz konto już każdy wie czytając twoją wypowiedz -.-. Nie sprawiasz wrażenia nikogo inteligentnego i prawdopodobnie będziesz n00bił ten server. Życzymy powodzenia marnuj życie i skutecznie rozwijaj swojego pixela :). Tylko uważaj, bo jak będziesz przeginać to znowu będziesz mieć szlaban albo rodzice odetną ci internet ; o

Feryn
16-11-2008, 17:10
To wiesz jak sio to msg me :)

Eloszka
zniaaikkakakakakakaiiiii

Sepaczus <3
16-11-2008, 17:11
@2x up
Za to ty byłeś zajebisty, chciales byc pro 25/8 nie wyszło bo jestes za frajer, sorka ale nikt cie tu nie kocha smieciu

@topic
cze
ja nie gram

Guildmage
16-11-2008, 17:37
No wiadomo to jest KUZYN/KUZYNKA BRAT/SIOSTRA orki bo tylko jej rodzina obraca postaciami na apo :P

Zuy Pan, Wręcz Okropny
16-11-2008, 18:31
Omfg... ;/ Wyjdź... Kolejny X Owner X chara...
Żal, Ból i Rozpacz ;(

Fraelek <3
16-11-2008, 19:02
@.Artas

Dostalem od RL qmpla za darmo.

@Elxis Maniaq

No ile? Cisniesz ^^
Bywa.. starzy sie jebia ze slabe oceny.. takie zycie

@Wiele Miałem Kont

=** Ale bede ich gnebic.

@Broxiq.

Fiesz co? Lubie nubic chary ^^ odstresowuje sie. I dam Ci rade. Chill out!!! to tylko gra. Nawet mnie nie znasz a cos plujesz...
@Edit.
Byfa :< Ale juz mnie wkurwiasz... Chyba dodam Cie do listy razem z NlN :]

@Feryn

=** Ale beda akcje ^^

@Sepaczus <3

... Bro ktory mnie nie pozdrowil.. <3

@Guildmage

A wiesz, ze nie? : D

@Zuy Pan, Wręcz Okropny

Fajnie sie posty nabija? ^^
Jak do Broxiq nawet mnie nie znasz. i Pewnie nie poznasz...

@Mo$uke

Sie nie martw o moje oceny ^^
ps. Fajny masz podpis : D
@Edit
Mowie Ci! Nie martw sie : D Juz poprawilem wiekszosc. Nie dlugo bede maniaczyc ^^ I w niedzielny wieczor nie bede sie uczyl : >
Wyluzujesz? :] Fajniej miec kumpla niz wroga.

@ Undead Pall
Cisnij wiecej ^^ I nje mam 13 lat : < Przykro nie? Widac po Tobie jaki PrO inteligent jestes

czop allegro kid i nabs jebac twoja stara nie nln ;]

@Royal back xD
Znow Cie zaskocze.. Wiem gdzie sa bally ^^. Chcesz zobaczyc moje pe fau pe? ; ] Byl film na 4um.

Mo$uke
16-11-2008, 19:08
Wiesz co? Idz sie lepiej poucz , wykorzystaj jakos ten czas....Piszesz ze masz zle oceny to zamiast je poprawic to wolisz tibie...
Typowe dziecko...I nie uzywaj brzydkich slow...bo dostaniesz szlaban i sie potniesz ze nie mozesz grac w tibie....
To jest tylko prawda...Mozesz mnie jechac ile chcesz...

EDIT^^
Nie martwie sie o twoje oceny tylko proponuje ze skoro masz szlaban i ci sie nudzi to mozesz przeczytac co ostatnio bylo na lekcji...Tyle...

Thx:)

BroxiQ
16-11-2008, 19:20
Nie muszę Cię znać po twoich wypowiedziach stwierdzam że jesteś max 13 letnim debilem skoro masz szlaban na kompa... Ty i akcje -.- BUhuashaushA jak gracze zobaczą jaki jesteś bystry do będziesz padać w sekundę po odpaleniu sql :> Chyba że ktoś da ci bota, ale to i tak chwycisz bana w 1 dzień.

Undead Pall
16-11-2008, 19:25
13-sto latek sHAUSHASUHASUHASuhASUHAS
DOSTALES OD KUMPLA 1,4K EK? hsUAShUShAUshuAS nie rozsmieszaj mnie czop allegro kid i nabs jebac twoja stara nie nln ;]

Hail NLN

Royal back xD
16-11-2008, 19:31
heheh sie pierwszy raz zgadzam z BroxiQ. New owner tak? hmm to pewnie bedziesz spamowal na game chat gdzie sa bally, queeny itd. Po drugie. Pewnie na pvp i tak bd padal od takiego zalozmy 900 rp wiec nie badz taki madry ze bedziesz tepic NLN;] Pewnie masz szlaban za to ze za dlugo grales w tibie i ocenki sie pogorszyly;((( jak Przykro.
Nie pozdrawiam

P.s skoro masz tepic NlN to ja chce byc pierwszy;)

BroxiQ
16-11-2008, 19:38
Ja mam 900 rp :). I jak on chce ich tępić to ja chętnie dołączę do tej gildi zobaczę jak mnie zabija : o

Feryn
16-11-2008, 19:39
@Undead
Zacznijmy od tego że on nie ma 13 lat... Seviper to jego rl :)
A nie rozumiem zwrotu "Hail NLN" z tego co wiem z HISTORII W SZKOLE mówiło się i pisało "Heil Hitler" co oznacza "Chwała Hitlerowi" (Pomysł pochodził od rzymskiego przywitania Ave Caesar) , więc pr0 iful 18 wiosen liczący mistrzu powinno być "HEIL NLN" .

Muflon
16-11-2008, 20:04
Kolejny allegro kid.
Nie witam.
Nie życze powodzenia.
Jednym słowem WYPIE**ALAJ

Fraelek <3
18-11-2008, 20:24
@Royal back xD, BroxiQ

Ya Welcome =**

@Feryn

Zgon ^^

@Muflon

Bless ! <3
btw. Nie czaje Cie : D, jakies kompleksy masz, i na biednym Fraelku sie wyzysz : <

@Undead Pall
1. Nie kupilem chara ^^
2. Wyzywasz od allegro kidsuff a kupno Aeroxa to co? 0.o

Seviper 2.0
18-11-2008, 21:28
Ta, jasne. Ponapierdalaj sobie na bocie tak jak ten twój koleżka z rl, to będziesz grał z długimi przerwami. Jak tam wezwanie na policje za "hack"? Gdyby nie ja to teraz byś się tak nie napinał. Nic nie zmienia faktu, że char został spierdolony do bólu przez popierdolonego 3 ownera i będzie grał nim tak samo popierdolony n44b.
Ponad 2 miechy - 1 lvl - FAIL.

Aj.. gnoje wypierdalać.

@sepa..

Grubasa se w domu znajdź.

Sepaczus <3
18-11-2008, 21:35
@up
Cicho grubasie .

Muflon
18-11-2008, 22:02
@Muflon

Bless ! <3
btw. Nie czaje Cie : D, jakies kompleksy masz, i na biednym Fraelku sie wyzysz : <

Poprostu nie lubie allegro kidów : < wkur**ają, wyzywają od noobów, jadą po starych a sami są zerami i grac nie umieją, nie mowie ze ty tez taki jestes ale 98% allegro kidów ma taką nature:eek:

Fraelek <3
19-11-2008, 20:18
@muflon.
: <
Ja na rodzicow nigdy nie wrzucam... NIGDY!
Nie oceniaj tak szybko ludzi ^^

@Seviper
<3
Pro wypowiedz. Grubaska...

Kate a.k.a Kisse
19-11-2008, 21:08
Nju Ovner Seviper'a!

Dawny char : Vrael.

Zaczne maniaczyc jak tylko skonczy mnie sie szlaban na kompa ^^.

szlaban na kompa?hmm wnioskuje iz masz max 13 lat i nie wiesz co to kumple tylko tibia 24/7 i allegro bo przeciez stad masz sevipera?: o:o

Sepaczus <3
19-11-2008, 21:12
@up
wez dziecko, nie dorastasz mu do piet nawet, chocbys chcial to bys nie mogl
qmpel mu dal sevipera. najpierw poczytaj potem pisz,
a zreszta wszedzie piszesz 24/7 0 kumpli.
kompleksy?
"nie jeden frajer swe kompleksy za klawiatura chowa"
jak chcesz sie wyzalic to do mamy
bb

Fraelek <3
19-11-2008, 21:36
@Kate a.k.a Kisse
Nie mam 13 lat : <
Mam w chuj zajebistych kumpli, zajebista dziewczyne i nawet mnie nie wkurwiasz ;]
Nie z allegro : < Rl qmpel mnie dal... Darmo...

@Sepaczus <3
Moj Bro <3 =**
Dziekuje .. :D

ZareX
19-11-2008, 22:51
Ta, jasne. Ponapierdalaj sobie na bocie tak jak ten twój koleżka z rl, to będziesz grał z długimi przerwami. Jak tam wezwanie na policje za "hack"? Gdyby nie ja to teraz byś się tak nie napinał. Nic nie zmienia faktu, że char został spierdolony do bólu przez popierdolonego 3 ownera i będzie grał nim tak samo popierdolony n44b.
Ponad 2 miechy - 1 lvl - FAIL.

Aj.. gnoje wypierdalać.

@sepa..

Grubasa se w domu znajdź.

Ale przecież ty jesteś gruby...

@Topic

Spoko. Eq też kupiłeś? Czy tylko samo char? Może był z eq itp. itd.?

Fraelek <3
19-11-2008, 23:50
@ZareX
Ja Was nie czaje... Czy tak trudno zrozumiec?..
Dostalem tego chara, tak samo jak 2x klapy i 2x pande i 19 k cc.. za darmo od rl qmpla.. Zreszta jebie mnie to czy mi wierzycie...

Kapi21
20-11-2008, 12:50
Sevi widać , że jesteś noobem bo nawet nie potrafiłeś mnie zabic na arenie...masz 1.3k lv ja 762 lv ek i nie dałeś rady :) odrazu pocisk "bot" poleciał
Więc nie wiem jak ty chcesz tutaj kogoś ubijać no sry allegro kidsów może dasz rade..
Ale nie sądze abyś zabił jakiegoś normalnego gracza.

Teraz pewnie będzie kozaczenie bo co to nie on " wbiłem 1.3k lv!!"
Haha wbijesz pewnie max 20 lv ...i sie skończy rumakowanie.

Cya noobie.

Lu$hOoOoOfy Cineq
20-11-2008, 14:11
Jak można być aż tak załosnym...
Rozumiem kupić (a nie, nie rozumiem...) ale po jaki ch.. się tym chwalić?xd

Mam w chuj zajebistych kumpli, zajebista dziewczyne i nawet mnie nie wkurwiasz ;]
Nie z allegro : < Rl qmpel mnie dal... Darmo...

Aż tyle masz tych rzeczy w tibii? Xd Twoja dziewczyna pewnie ma tylko outfit female. : /

Undead Pall
20-11-2008, 15:14
@Royal back xD, BroxiQ

Ya Welcome =**

@Feryn

Zgon ^^

@Muflon

Bless ! <3

@Undead Pall
1. Nie kupilem chara ^^
2. Wyzywasz od allegro kidsuff a kupno Aeroxa to co? 0.o

:) ZAMIENIlem chara na rl za aeroxa a to co innego ;] 64rp skile 83/70 17mlv w chwili zamiany 17dni pacc left :< swiat celesta nick Sath Lort ;> niedawno deleted za criminal record

pzdr ;]

Nakomi takahata
20-11-2008, 15:44
nie witam tylko mowi dowidzenia nikt Cie niechce ;P

http://www.graffitigen.com/temp-images/7/906/graffiti-tag-me-121914271126665.gif (http://www.GraffitiGen.com/)

http://img.userbars.pl/137/27374.png (http://userbars.pl/Sport/Userbar/27374,Robert,kubica,tomelo.htm)

http://img.userbars.pl/109/21715.jpg (http://userbars.pl/Sport/Userbar/21715,Zaglebie,sosnowiec.htm)

http://img.userbars.pl/120/23826.png (http://userbars.pl/Gry/Userbar/23826,Armia,podkarpacki,ots.htm)

http://img.userbars.pl/104/20683.jpg (http://userbars.pl/Gry/Userbar/20683,Paladin,tibia.htm)

Fraelek <3
20-11-2008, 15:46
@Kapi21
Uwalilem Cie ;] i nie powiedzialem ze "bot". Tylko ze ladnie sie uhasz. to byl komplement. nie myl pojec.

@~Cineq
Rozumiem ze masz umysl spaczony przez Tibie, ale nie wszyscy maja tak najebane w glowie... Taki kox niby jestes, dla mnie zero... Rozumiem ze dla Ciebie posiadanie wszystkich qmpli, dziewczyny, domu w tibii jest normalne, ale musze Cie zaskoczyc, dla wiekszosci nie jest to normalne : <

@Down
Lecze swoje kompleksy? Nie wydaje mnie sie...
Moze Tobie pisanie na 4um leczy kompleksy ale nie mi.. : <

Lu$hOoOoOfy Cineq
20-11-2008, 18:38
Ja nie leczę kompleksów pisząc tematy w których chwale się cudzym charem. : x