PDA

View Full Version : Gildia The Vision Zaprasza!

Dede Lionheart 2
16-11-2008, 23:07
THE VISION
Witam,
The Vision to nowa Gildia, założona 16 Listopada 2008 o godzinie 22:00.

Pomysłodawcy nazwy Gildi:
Miskov Knight, Elite Swordmaster oraz Horus.

Lider: Horus
Vice-Lider: Neko Knight, Kamikadze Sorcere, Michcio, Xayn,
Rekrutanci:
Jankiel, Marcelinho, Elite Swordmaster,

Lider - Opiekun gildi, utrzymuje porządek, załatwia problemy i sprawy Gildii.
Vice-Lider - Utrzymuje porządek, goni wszystkich na Guild Chat, pomaga Liderowi i zastępuje go podczas nieobecności.
Rekrutanci - Rekrutują nowych graczy.

Wymagania, które trzeba spełnić, aby dołączyć do The Vision:
- Level minimum. 400 - masz mniejszy? Napisz do rekrutanta, a się dogadamy. ;)
- Vice od 700-800lvl + Duża aktywność na GC,
Aby dołączyć proszę pisać do Rekrutanta. Jeśli żaden nie jest online to do Vice lub Lidera.

O title proszę pisać do mnie (Horus). Jeśli nie ma mnie w grze wyślij list o tresci np. Title: TWOJ OPIS. Lub też prv na forum to dam opis. :)

Najważniejsze zasady Gildii:
- Obowiązkowo otwarty Guild Chat. Nieaktywność karana kickiem z Gildii. Jak expisz - miej chociaż otwarty GC.
- Nie kłócimy się na GC, tam ma panować miła atmosfera (swoje problemy i rachunki załatwiajcie na PRV).
- Komenda /gb nie służy do SPAMU, ani do zabawy. Używamy jej tylko gdy coś chcemy ogłosić, poprosić o pomoc lub zawiadomić graczy o np. SSie. Zabawy komendą /gb zostaną karane DEGRADACJĄ na poziom Członka Gildii.
- ZAKAZ PRZEKLINANIA NA GC - nawet w najgorszym wypadku. ;P
- Na akcjach gildii (pk, questy, pomoc itp.) rządzi Lider lub osoba wyznaczona przez niego (vice lub zwykły członek). Kiedy rządzący wydaje jakąś komendę proszę o przestrzeganie jej, w przeciwnym razie wyrzucamy z gildii! Każdy codziennie dostaje szanse. Jeśli rządzący powie, że mamy być cicho to nic nie piszemy i słuchamy co ma do powiedzenia! Jeśli coś przypadkowo napiszemy - tylko raz możliwe. Za drugim razem kick z gildi. Ma to być porządna gildia więc musimy być ZGRANI. Trzymamy się planów jakie daje nam lider grupy.

Do członków gildii:
Sprawy oraz pytania nt. gildii pisać na Guild Chat na pewno odpowiem. Co do title i invitów nie piszcie na PRV bo gdy expie to ignoruje, a tak to zawsze odpisze. Wiec gdy chodzi o jakieś ważne rzeczy to proszę na Guild Chat. A co do Title najlepiej wysłać list z swoim title i oczywiście napisać, że chodzi o title. :)

Screen gildii (godz. 22:50):
http://i36.tinypic.com/6jnfd1.png

Kolory gildii (na razie nieobowiązkowe):
http://i36.tinypic.com/16gh36g.png

UWAGA! Gildia zaprasza tylko poważnych graczy (spróbujemy także z noobów zrobić porządnych graczy).

Ilość miejsc w gildii ograniczona!
Aktualny stan gildi: 35 / 60 osób.
Aktualizacja codziennie wieczorem.

Pytania? Pisać na PRV.

>> Jeśli nie złapiesz w grze nikogo z nas (Lider, Vice, Rekrut.) napisz w tym temacie prośbę o invite. Napisz nick oraz poziom postaci.

Serdecznie wszystkich zapraszam! :) Jak widać będzie porządna gildia - będę do tego dążyć. :)

//Do Moderacji forum:
Jeśli coś zrobiłam nie tak w temacie proszę o wiadomość PRV lub w tym temacie. Jeśli chodzi o kolorki itp., zmienię jeśli coś będzie nie tak. :)

>> SOJUSZE <<
- BrzeG RLZ,
- Black Stars ,
- Smooth Criminal,
- KRS,

>> CZARNA LISTA (ZDRAJCY) <<
- Cold Macie,
- Lord Greg,

* Zdrajcy idą na fragi, zabijani są gdy tylko jest pk lub yellow.

Scix
16-11-2008, 23:12
NO no fajnie napisane ^^ Zastanowie sie zobacze jak sie gildia rozwinie ;o Pozdro

Demiz
17-11-2008, 21:54
Horus dopisz sojusz ze Smooth Criminal. pozdrawiam i zapraszam

Is'KiSii
17-11-2008, 23:20
Chętnie dojde do gildi 573 EK ;) jak coś to dajcie mi inva na nick dszefo ;p

Dede Lionheart 2
17-11-2008, 23:38
Chętnie dojde do gildi 573 EK ;) jak coś to dajcie mi inva na nick dszefo ;p
Podaj poprawny nick.

Postać dszefo nie istnieje!
Lub napisz w grze.

Splaxor
18-11-2008, 14:06
Widzę, że gildia się rozwija.
Gratuluje, ale myślę, że za kilka tygodni pękniesz i gildia się rozpadnie. Szkoda mi tylko Kamikadze, że się marnuje w takiej gildi. Pozdro Hanysie z Batorego :)

@Dede Lionheart 2
Czego?
@Scix
Skomentować każdy może. Czy ja w jakiś sposób zniechęcam ludzi do Waszej gildi? Jedyne co robię to patrzę w przyszłość. Ta gildia jak większość się rozpadnie po kilku tygodniach. Nie wróżę Wam różowej przyszłości, ale chciałbym się mylić.
@Royal back xD
Racja. Pisząc tamto pomyślałem, że NLN jest wyjątkiem. Serdeczne gratulacje dla Waszego stażu.

Scix
18-11-2008, 15:03
Boze kazdy ma jakies ale do tej gildi... Jak nie chcesz dojsc to sie o*******l i nie komentuj.Pozdro

Dede Lionheart 2
18-11-2008, 16:12
Tak trudno jest wymyslic własną nazwe gildi ?;<
A tak trudno jest się odczepić? Nazwa została wymyślona. Pisałam już, że nie gram na RL Tibii i nie wiem jakie tam są gildie wiec się odczepcie. Jestem pewna, że na pewno wiele nazw gildii z APO jest na Rl Tibii.

Splaxor, zazdrościsz? :>

Royal back xD
18-11-2008, 18:28
Ta gildia jak większość się rozpadnie po kilku tygodniach. Nie wróżę Wam różowej przyszłości, ale chciałbym się mylić.

No tak wiekszosc gildii sie rozpada;]]]] Tylko nie NLN;DDDDDDDDDDDDDD

Bondi
18-11-2008, 20:03
Ja mam 317 ed, a jeśli Marcelinho rekrutant to da mi inva, bo to ziomek z Lublina ;D

Adzik
21-11-2008, 09:08
No... ładny temacik ;) Ja chcę dojść 340+ EK wystarczy ? Napiszę w grze.

19Blacksmith64
21-11-2008, 09:09
Blacksyf Ty mnie Coraz bardziej rozwalasz tymi swoimi wypowiedzialmi na 4um ale to nic taki juz jestes(lubisz zaskakiwac :D) A poza tym skoncz juz cwiczyc mlvl na bocie bo juz 2 raz padles ;o 2 filmiki sa juz nagrane wiec banik na pewno bedzie ;o Pozdro

A ty skoncz zakochiwac sie przez internet hahah :D bo ci to nwet nie wychodzi :( Zlamala ci serduszko co?? ;/ to takie przykre :D dostane bana i co?? myslisz ze sie poplacze?? ;>

Ober Caster
21-11-2008, 15:53
Chętnie dołącz ejak tylko skońcyz mi sie ban... jak moja postać będzie w pełni do użytku to wam napisze. Gildia wydaje sie być spoko i napewno taka jest :D

pozdro

Czubass
21-11-2008, 21:39
No cóż, jeżeli te punkty regulaminu byłyby przestrzegane to z pewnością jest to gildia dla mnie.
Jutro o ok 20 mam unban, więc chętnie dołącze
Prof: Elder Druid
Lvl: 645
Nick: Czubass
Mlvl: 127
Mogę posiohać na wiskach za loot i jeżeli marny loot to jakaś kasa za lvl :)

Knight
22-11-2008, 10:36
Chętnie dołacze :)
Nick:Gracekk
Lvl:450
Prof:Ms

RaptoreczeQ
23-11-2008, 18:55
Polecam gildie!!!
Na Guild-Chat ciagle rozmowy
Pomagamy w pk
Oraz mamy duzo h lvl'i

Vivek
24-11-2008, 16:13
Do gildi nic nie mam może gdy by was wziąć pod względem niektórych członków to by było gorzej, topic ładnie zrobiony fajne ssy, ale topic jak zawsze psują blacksmith i scix załatwcie to na prv bo to raczej nie temat do tego :D
Jeśli chodzi o gildie to na pewno jesteście lepsi od krs, nie jesteście masówką, z tego co wyczytałem to zgrana z was ekipa :d Trzymajcie się razem i nie pozwólcie żeby jakiś noob to zepsuł :P

~GrulixBaned
24-11-2008, 20:57
Z chęciom zachęcam dojścia do tej gildi. Mamy z wami sojusz i nienawidzimy Nln.
Z poważaniem jeden człowiek KRS.

Demiz
24-11-2008, 21:43
z "chęciom" to Ty mozesz wyjsc z forum.

Nln Vs Krs 0:1

kruszynka
25-11-2008, 08:47
">> CZARNA LISTA << "
dopisz i mnie bo ciebie bede karcil ;]