PDA

View Full Version : [armia 7.6] paladyn

szalony kowboj
17-11-2008, 16:43
witam:D
Mam propozycje zeby zrobic dla palkow takie cos by mogli trzymac strzaly w 2 rece obok kuszy czy luku. Dlaczego? Dlatego ze knight, sorc czy druid moga nosic lasso w miejscu w ktorym pal trzyma strzaly!! Wtedy musi on zdjac np c arrow czy bolta ^^ Podczas pk wali z samych czarow jesli chce miec 500lvl+ predkosci a knight, sork i druid maja to i to!! Wszyscy wiemy ze luk i kusza sa dwureczne. Najlepszym wyjsciem bylo by zrobienie jej jednorecznej i wtedy bez problemu moznaby bylo trzymac lasso w rece tak zeby dzialalo. Pozdrawiam

Gpiotras
17-11-2008, 16:49
Widziales kiedys prawdziwy luk w prawdziwym zyciu... jedna trzymasz cieciwe a druga luk nie... Jestem na NIE i tak pall jest na mega ,,sterydach,,^^
Jedno z rozwiazan zostan ek xD

A zresztą chyba sie nie da zrobic zeby tylko strzaly mogly byc... Niektorzy by mogli sobie nosic tarcze

jest opcja edytuj... nie rozumiesz mnie!! Chodzi mi oto że trzeba by bylo zrobic takiego skrypta zeby mozna bylo tylko zakladac strzaly/bolty bo jak by mozna bylo zakladac wszytko to ludzie by nosili sobie tarcze

szalony kowboj
17-11-2008, 16:50
Widziales kiedys prawdziwy luk w prawdziwym zyciu... jedna trzymasz cieciwe a druga luk nie... Jestem na NIE i tak pall jest na mega ,,sterydach,,^^

no ale dla palla lasso praktycznie nieistnieje..

Heniu Szybka Myszka
17-11-2008, 16:53
super pomysl!! Popieram w 100%!! Wszystkie profy z lassem tylko nie pall ^^

szalony kowboj
17-11-2008, 17:05
A zresztą chyba sie nie da zrobic zeby tylko strzaly mogly byc... Niektorzy by mogli sobuie nosic tarcze

A miejscu helmu wsadzisz sobie tarcze? Da sie!@!@!@!

Is'KiSii
17-11-2008, 17:19
Nie Gram na tym syfie ale jestem na Nie ;) Dlaczego ? Bo Pallek jest już mocny jedyną postacią którą ekipa ma się zając to "Knight" Takie jest moje zdanie ale oczywiście mogę sie mylić , wkońcu tu nie gram ;)

Nemiksiol
17-11-2008, 17:39
moim zdaniem jest to bardzo dobry pomysł

Nakomi takahata
17-11-2008, 18:53
Jestem na NIE!!!! i tak palladyn jest najlepsza profesja na APo to jeszcze jakies ulatwienia palkowi dac jestem na nie ;P

http://www.graffitigen.com/temp-images/7/906/graffiti-tag-me-121914271126665.gif (http://www.GraffitiGen.com/)

http://img.userbars.pl/137/27374.png (http://userbars.pl/Sport/Userbar/27374,Robert,kubica,tomelo.htm)

http://img.userbars.pl/109/21715.jpg (http://userbars.pl/Sport/Userbar/21715,Zaglebie,sosnowiec.htm)

http://img.userbars.pl/120/23826.png (http://userbars.pl/Gry/Userbar/23826,Armia,podkarpacki,ots.htm)

http://img.userbars.pl/104/20683.jpg (http://userbars.pl/Gry/Userbar/20683,Paladin,tibia.htm)

Marik
17-11-2008, 18:59
jestem na nie dlaczego ?
poniewaz gdy zrobia luk i kusze jedna reczna to palle beda latac z shieldem ;s i to bedzie jak by bardzo silny EK
chcesz lasso ? zdejmij kusze luk lub c arrow g bolta i nos te lasso

Silkroad
17-11-2008, 19:04
BuhsuhuhaUHAuhuhAUH RoTfl :! xD
Chwilka... Okej już spokojnie xD
-------------------------------------

Totlane dno, twój pomysł przekracza granice total nooba : ) Jak można w mniejscu na strzały pallem nie trzymać tam strzał OMG! Przejdź na realne życie trzymasz łuk i w drugiej ręce strzałe i jak strzelisz? Biegaj z Sperami jak ci tak nie pasuje. A może zrobić że kusza i łuk mają być jednoręczne? Pall i tak jest mega super hiper wiec... Można to zrobić na takiej zasadzie, że możęsz obok łuku czy tam kuszy trzymać tylko LASSO. Inaczej to raczej nie :) Jestem na nie.

szalony kowboj
17-11-2008, 20:07
BuhsuhuhaUHAuhuhAUH RoTfl :! xD
Chwilka... Okej już spokojnie xD
-------------------------------------

Totlane dno, twój pomysł przekracza granice total nooba : ) Jak można w mniejscu na strzały pallem nie trzymać tam strzał OMG! Przejdź na realne życie trzymasz łuk i w drugiej ręce strzałe i jak strzelisz? Biegaj z Sperami jak ci tak nie pasuje. A może zrobić że kusza i łuk mają być jednoręczne? Pall i tak jest mega super hiper wiec... Można to zrobić na takiej zasadzie, że możęsz obok łuku czy tam kuszy trzymać tylko LASSO. Inaczej to raczej nie :) Jestem na nie.

wlasnie pokazales swoja intelgencje. Hmm wynosi cos okolo...2% IQ ;]
Spearami to se moge...widziales kogos ze spearami?:) Nie liczac lvli do 50?:)

BroxiQ
17-11-2008, 20:15
@Up.
IQ nie mierzy się w procentach tylko punktach :*.
Temat trochę głupi jestem palkiem i głosowałem na nie :). To lasso i tak nic nie daje więc po co to wszystko przerabiać... Trochę by było z tym roboty na darmo, a nasza administracja na takie coś się nie pokusi.
NIE!!

Kornas Pall
17-11-2008, 20:30
Hehe wszyscy palkowie zaznaczą "tak " a inne profesje "nie"- to proste.

Moja odpowiedź brzmi -=NIE=- dlaczego?? Bo palek i tak jesy wyjebany w kosmos ;<

GrulixBaned
17-11-2008, 21:16
Ok można by było to zrobić pod warunkiem, ze zmniejszyli by szoty o 1/3 z c arrow, a z golden bolta o 1/5 zgoda? To by było uczciwe. A bolty by zostały tak jak są również arrowsy.

Lost Girl
17-11-2008, 21:32
Kiepski pomysł, ale na większym lvlu i tak pall chodzi częściej z tarczą więc co za problem nosić lasso i tarcze? Jestem na NIE ;P

Muflon
17-11-2008, 21:32
I ch*j? Kogo to obchodzi? zdecydowanie NIE! pall jest najlepsza profa jeszcze tego brakowalo by zeby jezdzil na wilku i strzelal z strzał a po drugie jak juz by tak zrobili to tez by mogl tarcze załozyc, idiotyczna propozycja (mało kiedy sie zdarza jakas dobra).

BiałyDaroBanned
17-11-2008, 22:38
Hmmm..
Dobry pomysł ,poniewarz taki sorc jak zaloży lasso i gran hura to taki pall go nigdy nie dogoni a już jaka jest tu mowa o zabiciu takiego samego lvla sorca przez pallka bez strzelania z c arrowa/g bolta..
Wsumie uroki grania pallkiem ale powinni to zmienić
Jestem Na TAK

Flutebone
17-11-2008, 22:50
NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE!
Jeżeli już miało by takie cos powstać to możliwość trzymania lassa w miejscu na ringi! Wtedy pall miałby 2 ręczne kusze/łuki i nie mógł by nosić shielda a mógłby strzelać z c arrow!

AvalanchE
18-11-2008, 00:01
Jestem na nie dlaczego? Bo pall i tak jestv50/50 knight i sorc ma mocne hity dużo hp itd. Jestem na NIE
Pozdrawiam

jacek3332
18-11-2008, 07:20
Ja też głosuje na NIE!!!, poniewarz z 200 lvl druid czasami nie daje sobie rady z 180lvl pallem a jagby dać mu jeszcze to, to byłby nie pokonany.

Wiele Miałem Kont
18-11-2008, 10:49
Jestem na NIE!!
Po co robić cokolwiek na tym dennym apo?
To tylko gra... najlepiej w ogóle nie grać więc o co chodzi?!

Proponuję:
Przestać grać i zająć się tym co naprawdę ważne, bo ta gra na 100% jest denna... Proszę o pozytywne rozważenie mojej propozycji!!

PS: Czy za nakłanianie ludzi żeby przestali grać na apo jest warn? :D

@down
powiem Ci że nie jestem tutaj żeby kogoś przekonywać, bo jak dla mnie niech on sobie gra i będzie np. noobem itp. mi to totalnie zwisa, ale nie mam racji w tym co mówię?
Mi wystarczy że ja przestałem grać, ale wciągnąłem w tą grę wiele osób... teraz moim zadaniem jest namówić ich do zaprzestania gry, znajomych z rl łatwiej namówić ;)

Daaron
18-11-2008, 11:01
@Up
Jesteś słabo charyzmatyczny wątpie czy przekonasz schociaż jedną osobę a co tu mówić o około siedmiuset...

@Topic
Pogrzało Cie... paladyn póki co to najlepsza profa na APO i dać mu jeszcze szybkość w dogodnej chwili to będze kretynizm. Powinni Wam i tak odebrać HP czy coś, i mam nadzieję że, tak się stanie.

Metalsider
18-11-2008, 15:28
JESTEM NA TAK! fajny pomysl zwalajcie z krytyka... sami nic nie robicie tylko obrazacie zel dla was...

Feryn
20-11-2008, 12:43
Jestem na NIE... Pall ma i tak dobre pvp bez c arrow/bolta... pomyśl jak każdy pall biegał by z tarczą i kuszą -.- chyba że strzał zajmował by mu 2 tury... wtedy to ok :)

Kate a.k.a Kisse
20-11-2008, 20:45
przykro mi lecz nie paladyn to paladyn jego wina ;d;d ze musi walic z c arrowa.; < Jestem na nIE!

Ernim
23-11-2008, 22:05
Kurde ale jak Pall pekuje to wali ze strzaly a np. taki knight jak biega o 500lvl szybciej to ma lepiej niz pllek i mu latwiej uciec.
Ja proponuje robic to za odpowiednia oplta.

Vivek
24-11-2008, 16:51
Palladyn jest trudny do ubicia gdy daje vite i biega czy chcesz żeby ten sam pall biegał o 500lvli szybciej? Do tego od 400lvla pall nie nosi już c arrow, g bolta (walka pvp, chyba że ma chętkę na zabawę g boltem) tylko blessed shield + s wand, knighti reszta profesji też ma problem bo musi zdjąć miecz lub s wanda. Pall jest 1 do solowania potworów i do szybkości expienia do tego jak daje tylko vite to niepadanie :D (chyba że to scix)
Jak ci niepasuje proponuje grę knightem :D

BiałyDaroBanned
24-11-2008, 18:14
Napisał Gpiotras :
HMM
a widziałeś kiedyś zeby rycerz walił z czarów O.O.O.O.O
Oni też muszą jachać na jakichś sterydach (czyt. bootach)

Muflon
24-11-2008, 18:34
przykro mi lecz nie paladyn to paladyn jego wina ;d;d ze musi walic z c arrowa.; < Jestem na nIE!

Twoj post transie nic nie wnosi do tematu.

@topic
Jestem na nie a dlaczego? To tak jak by ek mógl używac sprite wand.. lub dodac mu vite czy też sorcowi i druidowi dodac hp -.-

Nemiksiol
27-11-2008, 09:15
Zgadzam sie z niekturymi graczami ze pall jest najlepsza profesja na Apo ale jak chce sie bic z arrowa to niemozna nosic lassa a jak sie chce lasso nosic to zas z arrowa niemozna walic to jest dobra propozycja JESTEM NA TAKQ!!!!

.Kapitan Alkohol.
01-12-2008, 16:20
NIE. Dlatego że jezeli wygląd wilka przeszkadza Ci w pvp/expieniu to go poprostu ni nos.
Proste i logiczne.
Pozdro :)

espanian
02-12-2008, 17:58
witam:D
Mam propozycje zeby zrobic dla palkow takie cos by mogli trzymac strzaly w 2 rece obok kuszy czy luku. Dlaczego? Dlatego ze knight, sorc czy druid moga nosic lasso w miejscu w ktorym pal trzyma strzaly!! Wtedy musi on zdjac np c arrow czy bolta ^^ Podczas pk wali z samych czarow jesli chce miec 500lvl+ predkosci a knight, sork i druid maja to i to!! Wszyscy wiemy ze luk i kusza sa dwureczne. Najlepszym wyjsciem bylo by zrobienie jej jednorecznej i wtedy bez problemu moznaby bylo trzymac lasso w rece tak zeby dzialalo. Pozdrawiam

Może i gram palkiem, ale... NIE zgadzam się bo co to za sens. Jeżeli nie wiesz dlaczego to zrób tak:
1. Kup se łuk
2. kup tarcze
3. Spróbuj 2 razy strzelić trzymają tarczę w ręku ..

>>Vegos<<
02-12-2008, 19:40
Hehe wszyscy palkowie zaznaczą "tak " a inne profesje "nie"- to proste.

Moja odpowiedź brzmi -=NIE=- dlaczego?? Bo palek i tak jesy wyjebany w kosmos ;<

WŁAŚNIE!!!
I tak pall mega Profa.
Zaznaczyłem na "NIE!!!"
-Chcemu?
-BO NIE MA DŻEMU!!!!!!!!!!!!!!!

Takarji
02-12-2008, 22:55
Moim zdaniem nie, bo bardziej stylowo pasuje w tym miejscu co jest w sumie od tego tamto miejsce jest przede wszystkim :o

jashiq
08-12-2008, 10:46
jestem palem i jestem na NIE Dlaczego?

bo te cioty knight, sorc, drud to i tak cieniasy nie mieli by z nami szans jezeli mielibysmu jeszcze lasso:):):) XXD

Ober Caster
08-12-2008, 12:49
Jestem na nie... na TAK są chyba tylko Paladyni, ale Paladin już troche za bardzo wymiata i jeszcze ma dostać To co opisałeś?? No bez przesady to jest serwer na LOW ratach i na LOW detalach też ma być.

Pozdro...