View Full Version : Ci??ka decyzja.. Wracam :|
Cześć. Może to dla Was dziwne, jak i dla mnie, że w ogóle się ujawniam.. CześćJestemCielak (:<). Już fajnie ? Wielu się nie ucieszy, złamałem swoją 'obietnicę' jaką było odejście stąd na zawsze, ale jednak.. coś mnie tutaj trzyma. :/
Tak więc jak wynika z treści wyżej.. wracam..Nie wiem czy się to komuś spodoba czy nie, ale trudno.. Decyzje podejmowałem od założenia tego konta. Możecie mnie bluzgać, ale cóż. Zrozumiem Wasze niespokojnie hormony do mnie. :p.
Cześć.
NIE WRACAM DO GRY !
@Viseko
0wn3d
@edit
Podpis mam taki, a nie inny, bo nie mam pomysłu na podpis.. ale myślę nad nowym :P
///Edit
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=34355
08-09-2008, 08:01
Ofc. Nie wróciłem tak szybko xDDDD
Silkroad
17-11-2008, 21:55
Witaj ponownie :() Ja za tobą nie płakałem bo wiedziałem że jesteś xd O.o
Lecisz z postami i gonisz Crayona :) I czasem nie wracaj do gry... Bo cię pokopię ;/ xD
Cześć.
•Viseko•
17-11-2008, 22:06
Joł Kitajcu, chcesz kopa na ryj ?
Joł Kitajcu, chcesz kopa na ryj ?
Ty to zawsze mnie rozjebiesz jakimś swoim komentarzem.
Co do tematu to: No siema.
Oo nie wiedziałem że to ty :>. Mogłeś się przyznać jak mi coś na pw dawałeś xD. Fajnie że wracasz, na długo nie odszedłeś. Do gry też wracasz ??
znowu przyszedles ponuppczyc? jak tak to mozesz juz wypierdalac.
Is'KiSii
18-11-2008, 08:50
Kolejny Pies ? Jebie mnie to czy warna dostane jesteś psem wiesz? Dlaczego ? ;o Bo masz zjebany podpis ! :)
Nie Pozdrawiam
*Poziomek*
18-11-2008, 10:16
Cielak, wypierdalaj stąd.
Wiele Miałem Kont
18-11-2008, 10:52
Widać że masz bardzo słabą psychikę i jesteś już uzależniony od głupawej gry zwanej "tibia"...
Kur** człowieku weź się za siebie i nie graj tu!! Osobiście Cię nie znam, ale zapewniam że tibia Ci nic nie da... Co najwyżej możesz marnować na nią wiele czasu...
NIE BĄDŹ CIPA I NIE GRAJ W TIBIE!!
Oddajkonto
18-11-2008, 12:32
Don't come back! If You come back, You are loser! I kill You!
Undead Pall
18-11-2008, 14:08
Mi tam wisi czy ktos wraca czy nie ale jak widze czopa z uzaleznieniem + kretynski opis to az zal mi sie ciebie robi :)
*** Wypierdalaj :)
Ale z ciebie cielak... noob^^ powracasz i odchodzisz 10x w miesiącu :s weź wkońcu stąd wypierdol i nie wracaj.
CzeguChcesz?
18-11-2008, 14:31
nicki typi siemajestemkodex czescJestemGrazyna sa moje i spierdalaj xdddddddddddddddd
#down
ja nie wyzywam sie przyzwyczaiłem do twoich pozegnan xdd
Wiedziałem, że mnie pare osób zacznie wyzywać, bo to normalne. W tibie nie gram, jeżeli gra to tylko bot, a to już rzadkość.. Wracam TYLKO i wyłącznie na forum.
CzeguChcesz?
18-11-2008, 15:05
Kolejny Pies ? Jebie mnie to czy warna dostane jesteś psem wiesz? Dlaczego ? ;o Bo masz zjebany podpis ! :)
Nie Pozdrawiam
a ty masz kurwe w avatarze i nic nie mowie
aha i spierdalaj frajerze
Trzeba to zrozumieć jeśli chcesz skończyć musisz poczekać aż, gra/forum Ci na to pozwoli chyba że, masz zajebiście silną wole bo inaczej nie dasz rady. Pisaliśmy ale nie miałem pojęcia że, to Ty Cielak, w każdym bądź razie witam spowrotem.
Witam nie znalem Cie wczesniej ale moze kiedys poznam xd Pzdr i Bij lvl ^^
Cielak Friistajler
18-11-2008, 16:18
Wiliks to ja.. xD
Topik: cześć !
////// znakuf dórzo ///////
Cześć! gzzz... lol ban bot... kkthxbb ;**** to pa xDDD
Siema
Elo
Ema
no i co mam jeszcze nisac? xD Gódmorning xd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.