Zaloguj się

View Full Version : Gdzie najlepiej zabra? dziewczyn????

Sorc King
18-11-2008, 18:01
Tak jak uważacie. Gdzie najlepiej zabrać dziewczyne??? Chciałbym żeby te miejsce było w miarę przyzwoite ale by jej się także podobało. Dodaję sondę. Liczę także na normalne komenty.
@Edit
Restauracje itp pomińmy. Pomóżcie mi wybrać xD

Dziękuję za każdą pomoc.

Tetti
18-11-2008, 18:11
Na spacer:] tam można szczerze o wszystkim pogadać:P

Peps
18-11-2008, 18:13
ja zaznaczyłem opcje "do kina" , ale gdyby była możliwość wyboru więcej niż 1 odp. do wybrałbym także opcje "do parku"

Magic Gladiator
18-11-2008, 18:18
tak jak pan up do kina lub do parku:) pozdro i zycze miłych spacerow;):D

rzet xD
18-11-2008, 18:18
Do łóżka why nie ma takiej opcji :< ?????? a tak seryjnie to do parku :) do kina jeżeli masz hais a one leci na pięniądze :(

Is'KiSii
18-11-2008, 18:24
Myślę, że najlepszy sposób to na specer ale mozna negocjować także między kinem ;) naprzykład na romantycznym filmie można się ze sobą nawiązać a potem może dojść do czegoś bliższego ;) no ale myśle ze zabranie na pogodny spacer a na komediowy lub romantyczny wieczór do kina też jest dobry ;)

jacek3332
18-11-2008, 18:30
Dość fajnie jest w kinie, ciemno fajna atmosfera itp.

Ps: Ja też chciałbym mieć dziewczynę :P

Jaros Jaroz Jaro
18-11-2008, 18:32
A nie lepiej zaprosić ją do domu...włączyć tibie i grać razem z nią ?
Można nauczyć ją expić i darmowego murzyna do expienia mieć...

Takie jest moje zdanie ;o Zaznaczyłem inne...

Crayon
18-11-2008, 18:38
Jeśli masz kasę to do kina, a po kinie małe bara...eeee kolacja : ]
Jak nie masz funduszy to zostaje Ci romantyczny jesienny wypad do parku < 3

Wiliks
18-11-2008, 18:40
Moja propozycja to iść spacerkiem do parku [jak najdłużej], zaproponować Jej wpadke do kina i na kolacyjkę.. :P

Undead Pall
18-11-2008, 18:50
kino/spacer :) a jak masz 10 lat to na rower ssAHUShAUShAUShUAShAS

H5N1
18-11-2008, 18:51
Pytasz "Gdzie najlepiej zabrać dziewczynę???"
Gdzie indziej tylko do łóżka (Jeśli ma z 20 lat+) a ty 15+:D:):D
Wtedy najlepiej się uda :):cool:

BroxiQ
18-11-2008, 18:58
Tak jak up.
Z tą kręgielnią to bardzo oryginalne :O.
Najlepiej tradycyjnie kino albo na jakiś miły spacerek jak są ciepłe dni.

JoVEKRoVeK
18-11-2008, 19:08
Zaznaczyłem "Inne".
Zabierz ją do Chirurga Plastycznego i zaproponuj operację twarzy "by wyglądała piękniej"

Sorc King
18-11-2008, 19:26
Tak jak up.
Z tą kręgielnią to bardzo oryginalne :O.
Najlepiej tradycyjnie kino albo na jakiś miły spacerek jak są ciepłe dni.

Tak mi wpadło do głowy bo blisko ;p. Jak chcesz zrozumieć to wybierz się kiedyś jak dziewczyny grają (szczególnie latem) i usiądź za miejscem skąd będą rzucać ;].

Zaznaczyłem "Inne".
Zabierz ją do Chirurga Plastycznego i zaproponuj operację twarzy "by wyglądała piękniej"

Niestety. Nie jest jej to potrzebne, lecz jeżeli potrzebujesz jakiegoś specjalisty to szukanie w google nie boli.;]

@All

Dziękuję za obecne propozycje i czekam na dalsze ;]. W końcu każda propozycja to nowa myśl ;]. Pozdrawiam

Mo$uke
18-11-2008, 19:29
Zaznaczylem inne :)
Moze zapytaj ja gdzie chciala by isc :) Moze ci odpowie albo zrob jej niespodzianke i wymysl cos orginalnego...albo idz do kina...

Tre Cool
18-11-2008, 19:48
Za rękę i przed siebie. ; )

Bondi
18-11-2008, 20:00
Jak szastasz kasą to na kręgle ;d Jak nie masz kasy do kina, albo do parku xd.

Jacol
18-11-2008, 20:08

/\ po prostu mnie rozjebałeś ;p /\

a do tematu, opisz tą osobę, chociaż stawiam Kino. Jeżeli jest rozrywkowa, to kręgielnia też nie najgorsza, ale mówię Ci, spacer po parku jest BARDZO DOBRYM pomysłem ;]

ps. Długo z nią jesteś? Napisz na prv czy coś ;p Rozmawiasz z pierwszym alfonsem ZG ;d;d;d;d

szczerze mówiąc, nigdy nie miałem dziewczyny(nie trafiłem na "Tą z marzeń", no dobra trafiłem, ale zlamiłem), więc bardziej mam wiedzę teoretyczną, Ale w teori mogę pomóc ;]

Guildmage
18-11-2008, 20:25
Spacer albo jak lubi to na frosty z sioherem. Myślę iż JEDNA dziewczyna z APO wolała by iść na glacki, apo, devil atoma niż do kina w ostateczności spacer:P

old Don Mateo
18-11-2008, 20:28
pierw spacer a później zaproś ją na chatę i tam oglądnijcie jakiś film a do tego przyrządź jest coś pysznego(lub pizza twój wybór xD) a później może się wydarzy bara bara :D

/edit - "później się wydarzy plask w mordę i ciao bambino"

no w końcu nie musi być happy end co nie :D

Muflon
18-11-2008, 20:34
Zdecydowanie do kina, ale pamiętaj nie na film chuj z nim;)

Fifeks
18-11-2008, 20:39
Żal mi tych ludzi co myślą od razu o seksie : O niewyżyci plx?

Najpierw się spytaj co chce robić. A jeżeli to Ci nie pasuje, pójdź z nią na spacer i popytaj gdzie lubi chodzić a gdzie nie. ; ) Bardzo polecam spacery. ; )
Dokładnie za rękę i przed siebie, jak to Tre Cool powiedział ; )
Później możesz zaprosić ją do kina, lub do siebie na film ; ) zamówcie pizze lub zaproponuj wspólne zrobienie "obiadu?" czy tam czegoś do jedzenia ; )

Życzę wszystkiego najlepszego ; )

Jacol
18-11-2008, 20:47
@up

NIGDY, POD ŻADNYM POZOREM NIE PYTAJ SIĘ CO DZIEWCZYNA CHCE TOBIC !!!!!!

to Ty musisz wymyślać ciekawe wyjścia,

Ale z resztą posta zgadzam sie, spacer i wspólne gotowanie, może być świetną zabawą ;]
Będziecie się mąką napieprzać, jak na filmach ;D

@down

Ale nie powinno się pytać co chce obić, To WY powinniście zaaranżować całe wyjście ;]
Ona Musi być wtedy w centrum uwagi ;D

Tre Cool
18-11-2008, 20:51
#up

Nie ucz ojca jak się dzieci robi XD Kto jak kto, ale On ma w tej dziedzinie spore doświadczenie. :X

Najbardziej ciekawe są wypowiedzi tych, którzy nigdy nie mieli dziewczyny : P (ja tez nie miałem xD)

pierw spacer a później zaproś ją na chatę i tam oglądnijcie jakiś film a do tego przyrządź jest coś pysznego(lub pizza twój wybór xD) a później może się wydarzy bara bara :D

/edit - "później się wydarzy plask w mordę i ciao bambino"

Arigori IksDe
18-11-2008, 20:55
Do sklepu (zależy gdzie mieszkasz ;p np. do galerii) + park, tzn rozmowa musi sie kleic

Sorc King
18-11-2008, 21:12
Do sklepu (zależy gdzie mieszkasz ;p np. do galerii) + park, tzn rozmowa musi sie kleic

Katowice - Centrum ;]

A do wypowiedzi up:
O pusty dom raczej ciężko bo mam rodzeństwo xD ale bardzo fajne pomysły ;]. Dzięki za all propozycje czekam na więcej bo widzę, że są coraz ciekawsze. Pozdro

Silkroad
18-11-2008, 21:46
Jak panowie up napisali:
-Jeżeli masz kase to idź do kina,jeżeli nie to idziesz z dziewczyną na spacer przed Siebie xD do parku. Zostaje ci jeszcze Rower <RotfL xd> Ale to gdy masz 12 lat max xD Więcej to już dziecinada. Zaznaczyłem park :P

Ober Caster
18-11-2008, 22:22
wg. mnie najlepiej laske wziąść na mecz :D tylko nie do młynu :eek: ale na sektor rodzinny gdzie jest spokojniie xD poskaczecie se razem pobawicie sie sobie kiełbaske zjecie a po meczu melanż i ch**

Pontius
18-11-2008, 23:02
Idziesz do parku rozmawiasz mowisz cos milego i jestes kulturalny ;] potem na nastepny dzien idziesz do kina i mozesz dac buzi po ciemku i sie nie boisz niczego ;]

JaCkAzZ
19-11-2008, 09:19
Ja Ci dam radę......Zabierz ją do zoo albo do palmiarni, możecie się śmiać, ale ku.wa do parku itp. to każdy chodzi, musisz wymyślać coś innego od wszystkich, masz się wyróżniać......Po parku to wiesz, przeżytek, a jak ją czymś ciekawym zaskoczysz to napewno Cię lepiej zapamięta xDD

Btw. Ktoś Ci już tam dobrze pisał widziałem, żebyś nie pytał laski gdzie chce pójść, no i tego się lepiej trzymaj :D

Peace ;]

Nema Lypy*
19-11-2008, 11:45
Wez po 3 browary na lep, wypij gdzies nawet u siebie, kup szampana byle jakiego aby smakowal. Pojdz do domu z nia (swojego) ona podkrecona ty tez i walisz palcowe ona happy i ty tez. :p

DrahMaster
19-11-2008, 13:24
Gdzie najlepiej zabrać dziewczyne???
Do łóżka.

Chciałbym żeby te miejsce było w miarę przyzwoite ale by jej się także podobało.
To zależy czy masz ładne łóżko i pojemne (2osobowe) jeżeli masz piętrowe i dzielisz je z młodszym bratem czy tam siostrą to nawet się nie przyznawaj.

Dziękuję za każdą pomoc.
Bóg zapłać, dane do przelewu na PW.

Pozdrawiam,
DrahMaster.

Wrona
19-11-2008, 13:52
jakbyś miał auto i prawko, to możesz zabrać w jakieś takie miejsce, gdzie widać miasto z góry :P(nie dopisałem.. oczywiście nocą:P )coś jaka skałka widokowa :) ale spacer, a potem film jak najbardziej sprawdzone, polecam :P do tego jakiś deserek mógłbyś zmotać z bitą śmietaną :D a co będzie potem, to już zależy od Ciebie ;P

Kornas Pall
19-11-2008, 13:53
Ja powiem tak ;>

Dziewczyny nie lubią nigdzie łazić ;<

Jeżeli Cie naprawde kocha/lubi zabierz ją w ustrojnne miejsce .
Pogadajcie , przytulajcie się , całujcie i będzie git xD

Robert el Hombre
19-11-2008, 14:09
Żal mi większości panów @up
Po pierwsze jak już kolega wspomniał.
1. Nigdy nie pytasz się (szczególnie na pierwszej randce-) gdzie chce iść
2. Orginalność+ poezja/romantyzm + tajemniczość( nie możesz pokazać odrazu jaki naprawde jesteś, one właśnie to kochają gdy jest w Tobie coś o czym nie wiedzą, później to odkrywają. Jeżeli zna Cię " na wylot " jesteś dla niej mało ciekawy i atrakcyjny.
A dla zwykłych dziewczyn (chodzi tu o takie które nie są nieśmiałe, szaleją za chłopakami, mają żywszy tryb życia itp)
to jest: 1. kasa+ ubiór/wygląd + humor
3. Bądź sobą
4. Nie psikaj na siebie kilo dezodorantów itp. Poprostu się umyj.
5. Znajdziesz wspólne zainteresowania - nie wygadaj wszystkich zainteresowań bo braknie ci zagadnień na następne spotkania.
6. Tu mogę się mylić. Jeżeli nie dostaniesz prezentu tzw. buziak może to oznaczać że np. wieczór mało jej się spodobał. Powinna być uśmiechnięte i zadowolona. Powinieneś odprowadzić ją do domu.
7. Nie gadaj o seksie bo odrazu Cię skreśli.
8. Rozmawiając z dziewczyną patrz jej prostu w oczy nie na " biust "
9. Kwiaty mogą być
10. Jeżeli palnie głupstwo zachowuj się tak jakby nic wielkiego się nie stało.

To tylko kilka rad. Jeżeli chodzi o miejsce/sposób:
- przejażdżka rowerowa
- teatr

kajojek
19-11-2008, 14:38
Jak jestes wygadany i lubisz z nia gadac to na spacer.
Najlepiej jest isc na jakas imprezke cos wypic i na loozie sie pobawic i lepiej poznac ;P wiesz pod wplywem % zawsze lepiej sie gada ale czasami troche gorzej zachowuje :D
Mozesz isc tez do jakiejs kawiarni ladnej :P

Sillmarilien
19-11-2008, 14:43
A może by się wypowiedziała jakaś dziewczyna? No wiecie, opowiedziałaby co dziewczyny lubia robić itd ;0

Fifeks
19-11-2008, 14:58
2. Orginalność+ poezja/romantyzm + tajemniczość( nie możesz pokazać odrazu jaki naprawde jesteś, one właśnie to kochają gdy jest w Tobie coś o czym nie wiedzą, później to odkrywają. Jeżeli zna Cię " na wylot " jesteś dla niej mało ciekawy i atrakcyjny.
A dla zwykłych dziewczyn (chodzi tu o takie które nie są nieśmiałe, szaleją za chłopakami, mają żywszy tryb życia itp)
to jest: 1. kasa+ ubiór/wygląd + humor
3. Bądź sobą
4. Nie psikaj na siebie kilo dezodorantów itp. Poprostu się umyj.
5. Znajdziesz wspólne zainteresowania - nie wygadaj wszystkich zainteresowań bo braknie ci zagadnień na następne spotkania.
6. Tu mogę się mylić. Jeżeli nie dostaniesz prezentu tzw. buziak może to oznaczać że np. wieczór mało jej się spodobał. Powinna być uśmiechnięte i zadowolona. Powinieneś odprowadzić ją do domu.
7. Nie gadaj o seksie bo odrazu Cię skreśli.
9. Kwiaty mogą być
10. Jeżeli palnie głupstwo zachowuj się tak jakby nic wielkiego się nie stało.

To tylko kilka rad. Jeżeli chodzi o miejsce/sposób:
- przejażdżka rowerowa
- teatr

To tylko tyle na temat? : (

Człowieku. Niech robi jak uważa... To jest temat Gdzie najlepiej zabrać dziewczynę? a nie co ma jej mówić... I jak się zachowywać... Każdy jest inny i każda dziewczyna jest inna... Niech chłopak po prostu będzie sobą.

Jacol
19-11-2008, 15:01
@up. dokładnie,

a zresztą, ja roweru i spaceru(jużteraz ) nie polecam, pizga jak cholera ;] przynajmniej w ZG

Ja to pozwiedzałem ;]

/\ taki główny błąd wielu chłopaków robi, ;/ chociaż sam wiem, że korci jak cholera ;D

@do wszystkich co od razu o bzykaniu myślą:

Ile wy macie lat? Nie zachowujecie się na tyle -.- za taki teks typu"Male bara bara" dostalibyście od razu laczka w ryj i papa, chyba że potraktuje to jako żart, lub jest puszczalska -.- takie wyjście też jest,

Ishaus
19-11-2008, 15:49
taki główny błąd wielu chłopaków robi, ;/ chociaż sam wiem, że korci jak cholera ;D

Zwłaszcza, że teraz większość kobiet nosi kurtki / płaszcze :<<

#Topic
Po pierwsze, nie znamy stosunków między tobą a tą dziewczyną? Czy już jesteście parą, dobrze się znacie, a może dopiero ją podrywasz? Trudno jest Ci doradzić. Z jednej strony, większość dziewczyn lubi się pośmiać na komedi romantycznej, ale są i takie co kręcą je horrory X_x. Spacer / park raczej odpada,bo jest zimno (chyba, że lubi jak jej piździ w pizde ...). Kręgielnia odpada, chcesz żeby sobie paznokcie połamała? X_x Rower? Chcesz ją narazić na wypadek? :O Najlepszym rozwiązaniem jest zabranie jej do galerii (chodzi o centrum handlowe jakby ktoś nie wiedział X_x). Myśle, że tam gdzie mieszkasz jest coś takiego, pewnie ma multiplex'a w środku, przy okazji jest gdzie zjeść i przede wszystkim jest ciepło ;dd [A tak na marginesie, chyba nie musze przypominać, że dziewczęta kochają zakupy?]

Sorc King
19-11-2008, 15:59
Zwłaszcza, że teraz większość kobiet nosi kurtki / płaszcze :<<

#Topic
Po pierwsze, nie znamy stosunków między tobą a tą dziewczyną? Czy już jesteście parą, dobrze się znacie, a może dopiero ją podrywasz? Trudno jest Ci doradzić. Z jednej strony, większość dziewczyn lubi się pośmiać na komedi romantycznej, ale są i takie co kręcą je horrory X_x. Spacer / park raczej odpada,bo jest zimno (chyba, że lubi jak jej piździ w pizde ...). Kręgielnia odpada, chcesz żeby sobie paznokcie połamała? X_x Rower? Chcesz ją narazić na wypadek? :O Najlepszym rozwiązaniem jest zabranie jej do galerii (chodzi o centrum handlowe jakby ktoś nie wiedział X_x). Myśle, że tam gdzie mieszkasz jest coś takiego, pewnie ma multiplex'a w środku, przy okazji jest gdzie zjeść i przede wszystkim jest ciepło ;dd [A tak na marginesie, chyba nie musze przypominać, że dziewczęta kochają zakupy?]

Zakupy to wiem ale obecnie staram się ograniczać wydatki ponieważ zbieram na lepszy samochód ;d. Centrum handlowych to pełno jest ale chyba największe to SCC i to nawet jakieś 5 min drogi, lecz tam nie ma już praktycznie co robić ;d. Na obecną chwilę najciekawsza jest propozycja spaceru, lecz dziś ciągle pada deszcz ze śniegiem. Samochodem nie ma po co gdzieś jechać bo obecny nieźle bierze z baku ;d, a na wycieczki samochodem najlepsze jest chyba zima i oczywiście lato ;s.

Too Get
19-11-2008, 16:44
Zakupy to wiem ale obecnie staram się ograniczać wydatki ponieważ zbieram na lepszy samochód ;d. Centrum handlowych to pełno jest ale chyba największe to SCC i to nawet jakieś 5 min drogi, lecz tam nie ma już praktycznie co robić ;d. Na obecną chwilę najciekawsza jest propozycja spaceru, lecz dziś ciągle pada deszcz ze śniegiem. Samochodem nie ma po co gdzieś jechać bo obecny nieźle bierze z baku ;d, a na wycieczki samochodem najlepsze jest chyba zima i oczywiście lato ;s.

Najlepszą opcją tutaj jest kino i to ci polecam .

•Viseko•
19-11-2008, 16:48
Do parku, na spacer, wtedy można z dziewczyną porozmawiać, poprzytulać się etc.
Z resztą, joł.

Loveanall
23-11-2008, 22:10

PADAM ! Darmowy murzyn hahhahhah

osobiście to bym brał ją na rowerek i za miasto na jakąś łąkę ? las ? piknik ? spacer po lesie ?

•Viseko•
23-11-2008, 22:16
Weź ją na giełde, a potem sprzedaj .

Ernim
23-11-2008, 22:36
Proponuje do lozka ale jak to dla ciebie zatrudne to na spacer spokojnie porozmawiacie itp. w kinie tylko ogladacie wiec mozesz to na zmiane robic xD a po kinie do kawiani czy cos.

Techniks
24-11-2008, 00:30
Do łóżka....
Odpowiedzi będą na poziomie!
Rozwiążecie wszystkie wasze problemy.
XD
Poważnie .. Spacer w niedziele po miejskim parku ,oraz róża na dzień dobry będą najlepszym rozwiązaniem według mnie.
Do kina na jakiś romansik ;c byle byś nie usnął...
Rower i kręgle odpadają bo na to 'chodzi się z kolegami' xd

Kate a.k.a Kisse
24-11-2008, 14:30
jesli to poczatki waszego zwiazku proponuje ci isc na spacer.xd mozesz z nia pogadac itp etc.;]

Muflon
24-11-2008, 16:15
jesli to poczatki waszego zwiazku proponuje ci isc na spacer.xd mozesz z nia pogadac itp etc.;]

I to mówi trans hahaha hohoho rotfl!, nie moge zaraz je*ne :D

Lord Nightwish
24-11-2008, 20:33
Ja uważam, że najlepiej zabrać dziewczyna wieczorem do parku, czy jakieś wembleye itp. W każdym razie tam gdzie by wam nikt nie przeszkadzał i mielibyście czas do zwierzeń między sobą:), ale to wieczorami!

kino czy pizza przy tym wymięka:rolleyes:

Ales Thon
25-11-2008, 20:23
Do kina albo lepiej jej się spytać gdzie chce iść. ._.

gupi sempacz <3
25-11-2008, 20:25
@up
pierdolenie xd
powie ze jestes nudny i chuj z wycieczki XD

@topik
tak jak viseko
wez ja na gielde i sprzedaj XD

Tal
25-11-2008, 21:21
Ja zaznaczyłem 'inne'. Najlepiej swoją laskę zabierać do siebie na chatę... Jak jesteś ogarnięty to jej się nie będzie nudzić na pewno ^^
Jeśli nie do domu to na spacer lub do kina. Latem też na basenie może być fajnie... ;p

M.I.A Tric
26-11-2008, 15:29
a ja bym poszedł na Twoim miejscu do kina na jakiś horror, dziewczyny często się boją, więc mógłbyś wykorzystać motyw i potrzymać ją za rękę czy coś :)

Fifeks
27-11-2008, 17:32
Zaczyna się sezon zimowy więc polecam Ci iść na lodowisko na łyżwy ; p pouczycie się jeździć czy razem pojeździcie ; ) bardzo polecam ; )d

Wiele Miałem Kont
28-11-2008, 18:02
Dałem "do kina" gdyż pójście na spacer, a jest teraz zimno niezbyt jest ekskluzywne... co najwyżej przy całowaniu mogą wam na następny dzień zimna wyskoczyć lub usta popękać.
Rower- to już kompletna klapa, jest zimno!
Kręgielnia- yyy....
Park- yyy... jak masz zimno fajnie jest? ;o

PS: Ja zabieram dziewczynę aktualną do kawiarni i Tobie też bym to polecał. Spędzicie razem czas, pogadacie itp. A jak nie to zaproś ją do domu i zrób romantyczną kolacje( jak nie potrafisz gotować kup świeczki, zamów pizze, a do tego wino... jeśli dziewczyna ma 18+ :p

^Deduś
28-11-2008, 18:51
Zajebiście na lodowisku jest x d

rzet xD
28-11-2008, 19:06
ooo mam nowe miejsce każdemu sie spodoba

Gdzie najlepiej zabrać dziewczynę??

do CRAYONA !!! :D ewentualnie do Quika :P oni zaaopiekują sie twoja panną