Zaloguj się

View Full Version : I ty mo?esz wygra?!

Zimmer
18-11-2008, 18:57
Witam, po dlugim czasie spedzonej gry postanawiam wszystko to co osiagnolem oddac w dobre rece! Tylko czyje? Dobre pytanie! Zastanawiajac sie doszlem do wniosku ze niema co wnioskowac, zrobmy konkurs!

Na czym ten konkurs polega?
Zeby nie owijac z grubsza w bawelne powiem jasno!
Do oddania jest 739 kcc + rzeczy o wartosci 200kcc~ , dla jednych nic, dla drugich wiele.

Aby wygrac wystarczy napisac w tym temacie dlaczego ja?
Kazdy winny jest opisac dlaczego to On powinien otrzymac to, uwazam ze taka forma konkursu jest najbardziej odpowiednia..

Ile jest miejsc? - Trzy

Jak sa nagradzane?
1. 300kcc + Full Set
2. 239 kcc + Full Set
3. 100 kcc

Wyniki zostana ogloszone 10 grudnia, do tego czasu kazdy ma szanse, z racji tego ze zadko czytam forum mozna kontaktowac sie poprzez dobrego mail!
boss@ots-list.pl

Pozdrawiam, Akananto.

#Bronix
Uwiez, niektorzy wiedza ze to posiadam, nie wystawiam na allegro gdyz niema to sensu, wystarczajaco sie dorobilem na rl , pozatym wole to oddac, taki moj dobry gest.

Undead Pall
18-11-2008, 19:00
bo ia iestem fajowy i iestem lepszejszy ot ćebje

BroxiQ
18-11-2008, 19:03
Strasznie naciągana ta Historia :* Kochany nikt na apo nie ma 700+kcc. Gdybyś tyle miał nie robił byś takiego konkursiku tylko poszło by na allegro :). Mógł byś to sprzedać spokojnie za 1400 zl po 2 zł za 1kcc rozeszło by się bardzo szybko.
Żeby nie było offtopu.
To ja chcę coś dostać ponieważ długo tu gram miałem dużo haków itd :>

Is'KiSii
18-11-2008, 19:10
Dlaczego :) ? Bo ostatnio straciłem 83 kcc +eQ i jestem zły ;( przynajmniej jak bym dostał tą 3 miejsce ;p to by się choć trochę zwróciło ;p

pOzdro ;x

xXx Magson xXx
18-11-2008, 19:20
Ja chce :) mam troche kasy ( nie dużo ale mam :P ) ale zawsze by się troche więcej przydało :) pzdr xd

Knoox
18-11-2008, 19:23
nikt na apo nie ma 700+kcc
Taa. Tylko to jest Akananto =O. pr0. >.>

Ja chce ! \o/ Why ? Because my english is bad and u can help me :<

A tak rly, to po co komu to ? XD Możesz mi dać 10kcc bo nie mam ochoty na grę ma moje osiągniecie to 150 pal >.< a jestem na tym forum od 1,5 roku. No i na APO też. ;d

Arigori IksDe
18-11-2008, 19:23
Dlaczego ja ? hymmm, nie gram na razie na apo bo mi sie chwilo przejadlo ;p a tak to mialbym chociaz jak i po co grac :> dawalbymm noobom troche kaski na poczatak. PS Koffam cie ;*

Poleq
18-11-2008, 19:24
Bo tak, nie mam za wysokiego lvla i bardzo przydala by mi sie pomoc finansowa, pozwolilo mi to na dalsze i szybsze expienie...
Staram sie trzymac regulaminu, notorycznie nie robie bledow ortograficznych i ogolnie jestem soba...

Rokix
18-11-2008, 19:25
Dlaczego ja? Bo mam wielkiego pecha w tibii. Raz mnie hakneli, raz stracilem cala swoja kase. Teraz gram na pozyczonym eq:/.

Mc Maciek
18-11-2008, 19:27
12 - Zakazanym jest rozdawanie przedmiotów za darmo, lub sprzedawanie ich za zbyt niską cenę.

http://www.armia.toproste.pl/regul.php

Chyba wszystko jasne...?