View Full Version : Samookaleczanie si?!-opinie.
Co o tym sądzicie.
Tutaj macie Emo.
http://www.wykop.pl/ramka/110768/to-emo-naprawde-potrzebuje-pomocy-piks-br
Ja do końca nie oglądałem bo mi się słabo już robiło i nie dobrze >.<
Pozdro,
SiMi.
Tre Cool
18-11-2008, 20:57
Wbrew powszechnej opinii emo to nie jest tylko łapanie za żyletkę. Żeby było śmieszniej, na mój gust 99% emo nigdy w ręku nie miało żyletki. Emo to przede wszystkim styl ubierania się, i coś jeszcze czego nie wiem, bo emo nie jestem : )
Kurcze, Tre cool gada dobrze;]
ja osobiście uważam że "cięcie się" to stereotyp, a w samym "stylu" to chodzi o ubrania ;](i te kolczyki, których jest często za dużo)
zadbane emo girls sa ślicccczne ;]
@down
Chciałeś być śmieszny? Nie wyszło Ci -.-
ile ty masz lat bucu? 12? na tyle się zachowujesz,
mówisz do kogoś że jest "Grubasem" ,tak napisałeś, nastepnym razem zastanów się zanim będzesz jeździł po ludziach, i jeb***ij się w łeb zanim coś powiesz -.- każdemu człowiekowi należy się szacunek, nawet takim zajebistym Emo Girlsom ;***
Sepaczus <3
18-11-2008, 21:05
Emo jest zajebiste xd,
zwłaszcza te laski, ktore tną sie jak sie je nawet przezwie debil xd,
powiesz jej grubas lub brudas to zaczna sie kompleksy i za 2 dni umrze
smiercia zyletkowa XD
btw. u nas w szkole jest taka emo ktora sie w szkole pocieła i jej sprawe do sądu dali XD
rotfl
ps. zajebiste rece tez chce takie miec.
Xd
cze
@edit
poogladalem do konca i zygam z tego xdd
@up
rotfl, emo to dzieci które tylko sie samookaleczaja czyli nie czerpia z zycia to co najlepsze.
powinny sie cieszyc z zycia a one je straca w 10 min ? ;|
btw. Ty chyba odrozniasz 2 rodzaje EMO, emo - piekne, emo - okaleczajace sie.
jest 1 emo : o
i jest zjebane xd
ta, ale nie mam szacunku dla jakichs najebanych szestatolatek ktore dostaly glana np. z matmy i oglaszaja to do wszystkich ahh ahh
ohhh aohoah ide sie ciac oheoha uratujcie plxplx ide sie ciac.. przeciez to zalosne jest, a jak sie niby idzie ciac to bierze cyrkiel zrobi mala kreseczke i pojdzie sie chwalic kolezanka oo jej pocielam sie jestem pro ifól! !!! jejejejej. żalosne i tyle xd
Lol ;o niezłe pojebusy, nie wiem jak można takie coś robic ;p aajjjjjjj
Silkroad
18-11-2008, 21:34
O mój boże... Gdy to zobaczyłem z lekka mnie odrzuciło... Nie wiem jak można tak się kaleczyć, przecież to jest straszne :( A tak wracająć do Emo, ludzie! Emo się nie tną, są wyjątki takie jak narysowane tam ale większość emo to poprostu styl ubierania się na czarno itd. itp. Jak autor tematu nie oglądałem do końca. Poprostu straszne...
Guildmage
18-11-2008, 21:36
Ej wiesz, pierwszy raz widze taki hardcore..:P
jacek3332
18-11-2008, 21:41
Ale wy macie jakieś uprzedzenia do emo. Każdy nawet nie emo może sobie podciąć żyłę bo to żadna filozofia.
Ej ale ja was nie rozumiem?
To jest temat o SAMOOKALECZANIU SIĘ nie o emo... ; O
Dziwi mnie i wkurwia fakt, że gdy ktoś słyszy o "cięciu się" od razu przychodzi na myśl EMO. : /
Tną się ludzie, którzy nie mogą sobie poradzić z problemami... Może to robić nawet Skejt : O. Nie tylko emo ;/
Co do tego linku...
Obrzydliwe:/
Jap***dole te emo są poj**ani.
Precz emo!
Za***ac ich!
LOL niedobrze mi jest:eek:
Ober Caster
18-11-2008, 22:21
daruj se takie rzeczy :D nawet pojeść człowiekowi nie dacie... emo to żall.pl ludziki który mi naprawde żal... ehh szkoda słów
Pie.dolicie że jak ktoś się tnie to jest Emo -.- omfg Ratujcie mnie od takich cepów.
Zresztą nie będę tego tłumaczył tym zje.om bo "żeby się zniżyć do ich poziomu, musiałbym się chyba ku.wa położyć na ziemi!"
Pie.dolicie że jak ktoś się tnie to jest Emo -.- omfg Ratujcie mnie od takich cepów.
Zresztą nie będę tego tłumaczył tym zje.om bo "żeby się zniżyć do ich poziomu, musiałbym się chyba ku.wa położyć na ziemi!"
Ja nic nie pisałem, że Emo musi się ciąć. To Ci, którzy tutaj się wypowiadają >.>
Kurcze, Tre cool gada dobrze;]
ja osobiście uważam że "cięcie się" to stereotyp, a w samym "stylu" to chodzi o ubrania ;](i te kolczyki, których jest często za dużo)
O rly? Ya rly!
Pierdole o tym od początku, od kiedy zaczęli mówić o żyletkach...
@Topic
Ten koleś to przypadek że, jest Emo jest po prostu masohistą, wyobraźcie sobie że, podnieca go to w pewnym sensie a pokazanie tych wszystkich zdjęć jeszcze bardziej. Jakby miał popełnić samobójstwo zrobiłby to już dawno temu on to lubi przestanie jak mu miejsca zbraknie.
Chociaż może to być zwykły fake, sztuczne rany :D, ale to tylko gdybanie.
Osoba ktora sie sama okalecza jest nazywana emo ? pff smiech na sali
Nawet nie wiesz ze wiecej sie okaleczyles sam niz nie jeden/a emo
prosty przyklad:
-pijac alkohol tracisz szare komorki
i to jest tez samookaleczanie wiec przestan pierdolic ok? :)
przestan pierdolic ok? :)
Nje . =[
Oj kiedy wam się to znudzi :] Te tematy to już są stereotypy :D:D:D ... Oczywiście mówię po raz 100, ja też się tnę nożem do masła :** Hah =d
To jest masochizm, a nie bycie emo ...
Chłopak naprawdę potrzebuje pomocy, a najlepiej już na mydło go X_x
Okaleczanie się to jest choroba psychiczna :) nikt normalny nic takiego nie robi chyba że jest wstanie głębokiej depresji... Po przecięciu żył w pierwszych chwilach czuje się euforię. :>
Kate a.k.a Kisse
19-11-2008, 21:57
nie wiem dla czego sie tak przyjelo ze tylko emo sie tnal >,> wkurza mnie to juz coraz bardziej moze 5 % emo sie tnie.........eh szkoda gadac n/c
nie wiem dla czego sie tak przyjelo ze tylko emo sie tnal >,> wkurza mnie to juz coraz bardziej moze 5 % emo sie tnie.........eh szkoda gadac n/c
Na fotce.br można zobaczyć parę osób tzn. dziewczyn, które ubierają się w style 'Emo' i się tną. Np. na nasza-klasa było, że ownerka profilu 'Rocznik 94 the best' pokazywała swoje zdjęcia, w stylu 'Emo'. Było widać żyletkę i krew ;O. Pisała również, że życie nie ma sensu blah, blah ...............
DrahMaster
20-11-2008, 12:28
Nic nie mam do samookaleczenia się jeżeli to nie jest nic specjalnego,
golenie się to również samookaleczenie ja mam termin na tatuaż niebawem i to również jest okaleczanie się, wszystko jest dla ludzi ale to co jest widoczne na tych zdjęciach to gruba przesada i takich jak ta dziewczyna powinni trzymać w klatkach chociaż pachną mi te fotki photoshopem.
Pozdrawiam,
DrahMaster.
Mc Arhflamausst
20-11-2008, 13:12
a ja tam lubie sobie czasem palec upierdolic i nie widze w tym nic zlegp
Kate a.k.a Kisse
20-11-2008, 16:32
haha dobre lecz nie zbyt smieszne : <
topic
fake........
Duffenzho_bżdonc
20-11-2008, 16:44
O ***** naprawde to jest nienormalne.. To sie powinno leczyc.. Po zobaczeniu tych zdjec to masakra..
xxXTibiomanxxX
20-11-2008, 16:58
Ja tak samo jak Knoox nie oglądałem do końca bo mi się słabo zrobiło...
To jest okropne , ja niektórych zdjęciach widać kości :(
To się powinno leczyć!!!
ABSDUhasbuhdbaUHSBasUHBDasuhd Spadłem z krzesła BASUdBASuhd
A co do tematu, to zdjęcia bardzo fajne. Idę coś zjeść.
TrikoBanned
21-11-2008, 09:55
Zaniedlugo serce sobie wytna -.-
Pojebane.
Udalo mi sie do konca obejzec ;s
Ochyda.
BerafitoPilnieNabijaPosty
21-11-2008, 12:34
O ***** naprawde to jest nienormalne.. To sie powinno leczyc.. Po zobaczeniu tych zdjec to masakra..
Leczyc to sie powinno bycie EMO, poniewaz ciągłe "o nie, moje zycie jest do dupy nie mam sensu zyc" jest rzeczą o której powinno sie porozmawiac z lekarzem - psychologiem. ;) A to co te zdjęcia przedstawiają, to takie osoby powinno się trzymac w zakladach zamknietych, albo karnych - poniewaz jak oni sa tak pojebani to ten ich zjebany mózg moze kogos zabic czy cos :X .
Szkoda, ze jeszcze sobie mozgu nie wycieli ; /
Napisze tam komenta, zeby sobie "musk" wycieli ; /
Zdjecia sa przerabiane na 100 % nie wszystkie ale niektóre tak.
Sam sie dziwie dlaczego oni to robia.
Maja tylko 1 zycie ktore dal im Bog...
Ehh -,-
PozZzdr0o
Wiele Miałem Kont
28-11-2008, 20:37
sadomaso ---> idiotyzm
Jak można być takim idiotą i się okaleczać, bo tego nie rozumiem... jak się komuś ból podoba niech sobie wbije nóż w brzuch i bb...
PS: Idiotyzm :*
Styl ubierania, styl bycia to indywidualna sprawa każdego. Nie powinno się w to ingerować. Każdy na swój sposób jest człowiekiem dlatego wolę wyznawać zasadę ,, I just do not care''. Bo po co? Już wystarczająco świat się zdążył skomplikować a może jak kto woli uprościć. Kwestia definicji.Emo czy nie emo, co to za różnica. Chce się ciąć niech się tnie oby nie wkraczał w moje życie z butami.
Wbrew powszechnej opinii emo to nie jest tylko łapanie za żyletkę. Żeby było śmieszniej, na mój gust 99% emo nigdy w ręku nie miało żyletki. Emo to przede wszystkim styl ubierania się, i coś jeszcze czego nie wiem, bo emo nie jestem : )
sry znam emo i jak coś jej sie nie podoba tnie sie więc nei wciskaj mi tu kitu ok ?
@up
Ciąć się w wieku 11, czy tam ile masz [bo inni ludzie zapewne nie chcą mieć z tobą nic wspólnego (wyjątek - przymus)] to naprawdę poważny problem (pominąwszy, to, że cały post jest zmyślony i niedorozwinięty).
@topic
Aaa! Imou! Dej ar katin dejselw!
Czy wy nie widzicie piękna photoshopa?
Żadne emo nie napisałoby krwią na podlodzie "zombie" (zauważmy również, że większość emo to zwykli goci; i tak, nie tną się -.-)
Skoro część sztucznych ran jest pozaszywanych, to dana osoba powinna wylądować w zakładzie psychiatrycznym.
Drogi autorze, oraz reszto ludzi uważających te zdjęcia za prawdziwe - pozdro&poćwiczcie.
PFU!
Moja najlepsza przyjaciółka, inteligentna babka - Nie jest EMO. A ostatnio się pocieła.
Why?
Bo ją boli pewna sprawa już ponad rok...
Ja również nie rozumiem , jak można się ciąć dla czegokolwiek.. mimo tego, staram się po części to zrozumieć ( ich motywy )... a większość z tego forum ( idioci ) potrafi tylko mówić jakie to ,,zuy emo i chuj im w dupe"
Pzdr .
Mnie tam huja emo ale te fotki to ...
Japierdole zygac sie chce...
Te blizny sa oblesne jak i te rany...
Zal mi jest takich ludzi.
Pampalini
03-12-2008, 09:40
OmG masakra<Rzygi> jak to zobaczylem to spadlem z krzesla jak mozna byc takim idiota i tak sie okaleczac ?? Nie rozumie Emoo tna sie zeby pokazac jacy sa
super xD?
DannRook
03-12-2008, 13:04
Ludzka głupota nie zna granic...
Nic dodac nic ujac...
Tylko psychiczni ludzie sie tną, którzy nie wiedzą co może z tego wyniknąć, czy to ma sens uspokajają się od tego, wyładowują stres ?. Do specjalisty z tym! xD. Jednym słowem Idiotyzm
~~~Shadows~~~
03-12-2008, 22:00
Patrol Patrol Patrol
po 1
czy ja mówie kutasku ze 11 lat ? poznałem typiare na koloni 14+ i ***** daje mi foty itp i sam widzałem jak sie na koloni tneła więc wypierdalaj i swoja stara jebie kałem ! :O
gupi sempacz <3
03-12-2008, 22:03
Lubie sobie czasem upierdolic ręke .
dziekuje .
Zabij się.
Jedenaście :P jebać to każdy przecierz miał tyle lat !! :D
btw.
Twierdziłeś w swoim 1 poście, że będziesz grzeczny, a już w 2 jedziesz po rodzicach? Kup se musk.
pozdro&poćwicz
~~~Shadows~~~
03-12-2008, 23:03
@up
tak na mnie działasz :( bo po 1
Zgapiłeś mi nick (Patrol32111) kokosq
udajesz fajnego bo lizesz pupie veriusowi cały czas ;(
każdego krytykujesz jak Verius i myślisz ze jesteś fajny...
a zara mi wyjedziesz z tekstem (a może ty jestes fajny)
uprzedze cie. Nie jestem normalnym użytkownikiem forum który nie lubi trolli :( jakby Claned w tibi kasował nooby to by cie nie było
Pzdr&uspokuj sie ^^ bo do nikogo prócz ciebie nie prycham ;)
Wiem, że nabijam posty, ale przestań pierdolić, że to ja ukradłem twój nick. To, że ty spamowałeś i miałeś więcej postów ode mnie, to nie znaczy, że masz dłuższy staż na forum.
Moją datą dołączenia na to forum jest Kwiecień roku 2007, a twojego patrola32111 Czerwiec 2008 roku. Na starym forum zarejestrowałem się w czerwcu, 2 lata wcześniej niż ty.
Widzę również, że nie skomentowałeś mojej odpowiedzi na twoje "a ja nje napisiałem zie jeśtem dzieciaćkiem któjy ńe fje cio to jeśt kompiutel i do cego słuzy ;(" co oznacza, że dojebałeś.
Przy okazji jakbyś nie zauważył, to jest to VERUIS a nie jakiś tam verius.
Jednym zdaniem - chuj ci w dupę.
@edit
Ach, jeszcze coś. To się nazywa clean, a nie żaden claned; to po 1.
Po 2, pojęcie cleanu istnieje tylko na otsach.
I po 3, nie gram w tą gównianą grę. ^_^
Nie rozumiem jak sobie mozna robic krzywde!!!
Trzeba byc choro popi*rdolonym...
Nie rozumiem takich ludzi i w ogole nie chce zrozumiec...
To sa ludzie w stylu Emo...
Srac na nich...
Ej wiesz, pierwszy raz widze taki hardcore..:P
Kiedys na forum byly ss jak chlop sobie odciol kawalek czlonka ;p ale jakis medatro chyba to usunol xD
Turbo Sorc
05-12-2008, 09:07
@ktoś tam up
Popieram to choroba.
Ale do !@##$%^&*(()&^$#@@#&*() tam było widać stawy !!!!!!!!!!!!!!!!
Wkońcy przetnie tętnice i
YOU ARE DED :(
Więc...
Przecinała się do kości.
Jest anorektyczką i ćpunką.
Daje jej 5 miesięcy.
PoZdRo
Elfozord
05-12-2008, 15:25
emo rox, ale bez przesady (np niektóre ubranka, czy czarny kolor włosów pasujący do osoby)
Co do tych zdjęc to mnie lekko odrzuciło. A co do cięcia się to myślę że te tnące się typki mają za dużo w dupie i za bogatych starych. Moje zdanie wiecie co kładę na wasze :>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.