View Full Version : Wasza klasa ;x
Cześć.
Mam pytanie do was bo chciałbym się dowiedzieć, czy to tylko w naszej klasie tak jest czy u was też.. np. wyzywamy się na lekcjach ( lecą niezłe bluzgi ) a nauczyciel nic z tego nie robi, albo wychodzimy w połowie lekcji i nauczyciel też nie.. o ucieczkach to nie ma co mówić, rzadko kiedy jest 20 osób w klasie ;o oczywiście o pisaniach wulgaryzmów na tablicy, rzucanie przedmiotami w nauczycieli itp. to jest u nas normalne.
Jak myślicie, czym to może być spowodowane? że nauczyciele za dużo pozwalają? I czy u was takie sytuację też mają miejsce? xd
Pozdro xd :*
Oxidosis**
19-11-2008, 14:59
Mimo że jesteś moim bratem, to muszę się zgodzić.. u nas dokładnie jest to samo, wyzywanie nauczycieli, malowanie bluzgów na tablicy, niszczenie różnych dekoracji no i oczywiście ucieczki z lekcji jak i podczas lekcji ;D nie no, ale czasem nie jest tak zle, wiadomo że każdy potrzebuje czasem spierdolić..
Dziś kolega rzucił ołówkiem w księdza.. według mnie zero szacunku i wychowania, ale co zrobisz ? ;x
Tyle że my się nie chwalimy czy coś, ale to jest zdeka dziwne.. ;P
My też jesteśmy fajną klasą, tyle że trochę nie grzeczną ;p
@Down
Ucieczki raz na rok, lol.
A i nie wiem do kogo piszesz, bo ja z Sedanem w jednej szkole, ale on w innej klasie bo ja w sportowej ;s
YY w mojej klasie to tak jest tylko z niektórymi nauczycielami, z takimi którzy nie potrafią zachować porządku na lekcji. A to co napisałeś co się u Ciebie dzieje to masakra z deka ;P
U nas się rzadko wyzywamy, ucieczki raz na rok, więc to nieciekawie wygląda :s
Pozdrawiam Twoją klasę ^^
U nas? Mamy problemy tylko z gadaniem na lekcji i przeszkadzaniem. Ale to tylko u niektórych nauczycieli... Mamy 1? Gościa w klasie który nie będzie klasyfikowany... A po za tym jesteśmy bardzo grzeczną klasą. Dzisiaj np. Były imieniny naszej pani od polskiego więc zaśpiewaliśmy jej sto lat. Oczywiście już o tym wiedziała bo zaśpiewaliśmy kiedyś wcześniej bo było też Elżbiety. Cukierki przyniosła. Niektórzy nas chwalą niektórzy nas tępią. Jak to w szkole. Wg mnie jesteśmy fajną klasą ; D
@Edit by mikiel
Ta , widać że podstw/gimnazjum...
U mnie w szkole 5 godzin nie usprawiedliwionych równa się wywalenie ze szkoły.
1 godzina nie obecna (nie usprawiedliowiona) równa się wzywanie rodziców.
O żadnym wyzywaniu/rzucaniu czymś nie ma mowy.
W każdej klasie tak jest, ucieczki z lekcji, wyzywanie sie, przeklinanie na lekcjach, nauczyciele nie reaguja bo po co? I tak to nic to nie da.
@Autor
Gratuluje własnie sie przyznałeś że jesteście poje***** Gratulacje :)
@topci
Raczej normalna klaasa nie wyzywamy pani. I nie robimy jej nazłość bo kur** jakby nie ona to byście ***** nic nie umieli nawet czytać i liczyc dosłownie nic !
Szkoła 50 % 50 % nie lubie SQL ale wkońcu żeby coś osiągnoć trzeba sie uczyć :/
•Viseko•
19-11-2008, 16:03
www.nasza-rasa.pl
Moja klasa jest najgorszą w szkole.Chodzę do 2 gimnazjum, mimo to, iż jest najgorsza, lubie ją.
U nas nie ma lekcji, na której by się nie odpierdalało.Miejsca na uwagi w dzienniku nie starcza, zeszyt uwag już zapisany, teraz następny zeszyt=*
U mnie w klasie jest 18 chłopaków i 5 dziewczyn, z czego jedna dziewczyna jest ładna.Tylko z nią się obmacuje;<
Oxidosis**
19-11-2008, 16:13
@Autor
Gratuluje własnie sie przyznałeś że jesteście poje***** Gratulacje :)
@topci
Raczej normalna klaasa nie wyzywamy pani. I nie robimy jej nazłość bo kur** jakby nie ona to byście ***** nic nie umieli nawet czytać i liczyc dosłownie nic !
Szkoła 50 % 50 % nie lubie SQL ale wkońcu żeby coś osiągnoć trzeba sie uczyć :/
Nom, mówisz że się uczysz, a nawet zasad ortografii nie znasz.
Ty jesteś pojebany? Czy Sedan napisał, że on tak robi etc? Napisał jaką ma klase, tak samo jak ja. Ofc, ja szanuję nauczycieli i stosuję się do ich zasad, ale czasami się ***** nie da wytrzymać.
W gimnajzum najczęściej mają miejsce takie sytuacje. Kiedy się wychodzi z gimnazjum i trafia do porządnego liceum lub technikum to takiego czegoś nie ma. Za takie coś mogą wyjebać ze szlo poprostu :P czego w gimnazjum nie ma. U mnie w klasie nic takiego się nie dzieje. Czasem mi aż tego brakuje :D.
Pozdro.
Cześć.
Mam pytanie do was bo chciałbym się dowiedzieć, czy to tylko w naszej klasie tak jest czy u was też.. np. wyzywamy się na lekcjach ( lecą niezłe bluzgi ) a nauczyciel nic z tego nie robi, albo wychodzimy w połowie lekcji i nauczyciel też nie.. o ucieczkach to nie ma co mówić, rzadko kiedy jest 20 osób w klasie ;o oczywiście o pisaniach wulgaryzmów na tablicy, rzucanie przedmiotami w nauczycieli itp. to jest u nas normalne.
Jak myślicie, czym to może być spowodowane? że nauczyciele za dużo pozwalają? I czy u was takie sytuację też mają miejsce? xd
Pozdro xd :*
Jesteś pewnie w podstawówce lub w gimnazjum, to się nie dziwię...
W szkole średniej za takie coś wyleciałbyś na zbity pysk :) No chyba że szkoła średnia jest na niskim poziomie ;s
Ale cóż... chamstwo się szerzy i nie ma co ukrywać.
#Do autora tematu
Jesteś kretynem.
#Topic
Nie, u mnie w szkole nie rzucamy niczym w nauczycieli i nie wychodzimy na lekcji z klasy. Chyba że klasy trzecie i czwarte, bo oni mają 18 lat i sobie sami mogą usprawiedliwić.
W gimnajzum najczęściej mają miejsce takie sytuacje. Kiedy się wychodzi z gimnazjum i trafia do porządnego liceum lub technikum to takiego czegoś nie ma. Za takie coś mogą wyjebać ze szlo poprostu :P czego w gimnazjum nie ma. U mnie w klasie nic takiego się nie dzieje. Czasem mi aż tego brakuje :D.
Pozdro.
I tu ci powiem , że nie masz racji... Ja chodzę do technikum mechatronicznego i atmosfera w klasie jest identyczna jak w gimnazjum wulgaryzmy , obelgi , obijanie sie na lekcjach .
jacek3332
19-11-2008, 16:52
U nas też tak jest, na forum ciągle się wyklinamy z innymi szkołami i klasami. Raz jeden z naszej klasy dał zdjęcie kupy i podpis "sram na nauczycieli" i ktoś podkablował. Ale były jaja :P
Elvanish
19-11-2008, 18:05
Jeżeli faktycznie cały czas przeklinacie na lekcji, wyzywacie nauczycieli i piszecie bluzgi na tablicy, oznacza to tylko jedno...
... Macie max 13 lat. Dorośnijcie, ludzie.
W liceum nie ma czegoś takiego, jak wyzywanie nauczycieli. Bynajmniej nie w moim. Wyzwiesz nauczyciela - nagana od niego albo od dyrektora i baj baj. Chyba, że idziecie do szkoły pokroju LO 23 w Szczecinie, gdzie wystarczy mieć 23 pkt. do najlepszej klasy z testów na koniec gimnazjum. Ale wtedy to tylko pogratulować ambicji.
@Up
Źle mówisz ja oraz moja klasa mamy po 17+ lat i żeby jednego dnia nie było przeklinania etc. to byłoby super. Moja klasa jest najbardziej pojebana w szkole, jak to powiedziała moja Pani z polskiego "2 AG? Czy to... Dyrektor: tak to oni Pani z polskiego: o Boże, czy dostane podwyżke?" byłem przy tym. Niestety mam debili w klasie ale jakoś zdążyłem się przyzwyczaić ich pomysły są po prostu nie możliwe wrzuciłbym film jak np. rozpuszczają w 1 litrze sody 1kg sody co miało ciekawy efekt, rozwijanie papieru toaletowego po całej szkole, a najlepsza była bójka pod szkołą 7 osób zaczęło się bić a zaczęło się od całowania pary lesbijek przez co jeden chłopak zaczął gwizdać drugi się na niego rzucił i tak doszło do ostrej rozróby.
Kiedyś dwaj z mojej klasy zaczęli się obrażać odczywiście doszło do bójki podczas której żaden nie odważył się uderzyć drugiego skończyło się na słocwach "zostaw moją kurtke!" xd.
U mnie? Nie.. Gimnazjum ma 170~ uczniów i nauczyciele mogą podejść do ucznia bardzo indywidualnie. Ktoś ucieknie nawet ze świetlicy oczekując na autobus szkolny - dostaje od dyrektorki, wychowawczyni, pedagog + krzywo na niego patrzą. Ogólnie na przerwach czy lekcjach jest całkiem spokojnie - to że ktoś kogoś długopisem rzucił na lekcji to codzienność - jak wszędzie. Ale co do Twojej szkoły Sedan, to nie będę komentował. Dzwonek o 8:00 i 'róbta co chceta', bo tak właśnie zrozumiałem twoją wypowiedź.
Jeszcze powiem coś o swojej. Wszyscy się znają bojki raz na.. wcale się nie biją i git:) nie ma o co się kłócić. Fajnie jest. Jak przyszedłem do tej szkoły z podstawówki, mogłem to skomentować tylko dwoma słowami: 'ale rygor'.
U mnie w gim jest ponad 2 tys. uczniów xd. U mnie w klasie jest 27 ludzi. Jak ktoś coś odwali to idzie do innej klasy. Ja jestem w 2i. Chyba u nas jest 2 gim do 'h' o_0. Więc jest do kogo iść. Na razie nikt nie poleciał. Czym spowodowane ? Na pewno tym, że nauczyciele za dużo sobie pozwalają. Nie podoba Ci się? Idź do innej szkoły ;]
TrikoBanned
19-11-2008, 19:26
U nas sie takie cos niedzieje. Wiekszosc nauczycieli mowi , ze 3C gimnazjum to najfajniejsza klasa w szkole(nie chwale sie xd).
Ale jest taka jedna od matmy. Pizda , franca i ***** - tyle o niej moge powiedziec. Odpowiedzi na zadne pytanie nie uzyskasz , pierdoli glupoty , obraza uczniow czasami po czym ja besztaja , a potem sie skarzy dyrektorce.
W poniedziałek mam wolna 3 lekcje bo nie chodzimy na wdż z kolegami i nie mam jeszcze żadnej obecność. Ostatnio dostałem uwage za to że śpiewam na leckji muzyki. ^^ gz nauczycielowi ;]
U nas? Takie coś jak u Ciebie? Nigdy xd. Nie chodzi o to, że nie mam w klasie takich co robią przypałów, tylko, że od razu do dyrektorki albo wychówy, a rzadko, zdarza się żeby ktoś chciał z nimi zadzierać xd.
*^Fran3q^*
19-11-2008, 19:49
U mnie w klasie sa 32 osoby ale i tak jest spokojnie. Jedyna wada mojej klasy to brak zgrania i lojalnosci. Ktos cos zrobi - grupa psow leci do wychowawczyni. Ta "grupa" i wychowawczyni caly czas podkresla brak zgrania w klasie. Ja osobiscie nie uwazam grupy osob z ktorymi mam nieprzyjemnosc sie uczyc za klase. Dla mnie to tylko ja i pare ziomkow xd Jest to totalne nieporozumienie. Zaluje ze trafilem na taka "klase". Co do wyglupow to nie raz sie trafi cos ciekawego np. szpilka w zamku od drzwi xd
Btw. moja pseudowychowawczyni ostatnio uznala to ze zrobilem falszywe konto na nk za przemoc w sieci i postanowila mi obnizyc zachowanie xd No coz moze w liceum trafie lepiej : D
Sepaczus <3
19-11-2008, 20:04
uciekniesz - zawieszenie
przeklniesz - zawieszenie
napijesz sie i wpadniesz do szkoly - wydalenie
obraza nauczyciela - wydalenie.
przejeba ale ok xddd
cze
Mc Arhflamausst
20-11-2008, 13:31
my to odpierdalaliśmy dopiero xD
kiedys to było, mialem kumpla w klasie co ojcu samochód kradł i pod szkołe podjezdzal xddddddddd
w ogole szydera była szynką z kanapek sie rzucaliśmy xddd
kiedyś to bylo ;d
Oxidosis**
20-11-2008, 13:55
Jakie leszcze, OMG!
PRZECIEŻ SEDAN WYRAŻNIE NAPISAŁ, ŻE ON SIĘ TAK NIE KONIECZNIE ZACHOWUJE TYLKO MA TAKĄ KLASE, A TO CHYBA RÓŻNICA, WIĘC PO CO TE KOMENTARZE? Czytanie ze zrozumieniem..
Btw to 2 gimnazjum
Aha i najciekawsze jest to, że gimnazjum jest naprawdę dobrę względem nauki.
6 miejsce we Wrocławiu na ok. 50 gimnazjum o.o
Ja chodze do męskiej klasy tylko 1 mamy panienke wiec zawsze jak szydzimy to tylko z niej ;D ale tez niezle bluzgi leca czasami niektory nauczyciel cos przyhuczy ale to zadko :P bo jest nas w koncu 25 chlopa a czasami to nawet z nauczycieli smiejemy a oni z nas :D:D
U nas jest jakaś specjalna buda. Ostatnio się ktoś nawalał i skończyło się tym, że była szyba do wymiany, jeden ziomuś miał cały rozcięty łep, a 15 minut pózniej z 5 plastrów. U nas raz takie mleka były rozdawane <lol2>. Wziął mój kumpel i rozlwał w kiblu. Lał tym po oknach, a drugi wychodzi na kibel i wynikło tym, że cały kibel pękł. Brak kultury.
Kate a.k.a Kisse
20-11-2008, 20:12
u nas tak nie jeste w technikum ekonomicznym trzeba juz troche kultury z siebie dac..nie ma chaosu na lekcjach ani nic w tym stylu teraz mamy praktyki w banku fajnie jest ;d
ponad 95% odpowiedzi to bajki wyssane z palca
@up# Wszystkich postów: 33
# Postów dziennie: 33
ostro jedziesz !!!11111111111 ;o
@topic... bo 5 warn xd
w szkole raczej tak jak u was ;s sa klasy ktore odwalaja a sa klasy "cichutkie" >.<...
chociaz na przerwach mozna cuda zrobic w kiblu itd xd
BerafitoPilnieNabijaPosty
20-11-2008, 20:43
U mnie w klasie sa 32 osoby ale i tak jest spokojnie. Jedyna wada mojej klasy to brak zgrania i lojalnosci. Ktos cos zrobi - grupa psow leci do wychowawczyni. Ta "grupa" i wychowawczyni caly czas podkresla brak zgrania w klasie. Ja osobiscie nie uwazam grupy osob z ktorymi mam nieprzyjemnosc sie uczyc za klase. Dla mnie to tylko ja i pare ziomkow xd Jest to totalne nieporozumienie. Zaluje ze trafilem na taka "klase". Co do wyglupow to nie raz sie trafi cos ciekawego np. szpilka w zamku od drzwi xd
Btw. moja pseudowychowawczyni ostatnio uznala to ze zrobilem falszywe konto na nk za przemoc w sieci i postanowila mi obnizyc zachowanie xd No coz moze w liceum trafie lepiej : D
HAHAHA !!! U mnie to samo ;x.. Wychodowała się (tak, wychodowała bo kiedys czegos takiego nie bylo) się grupa konfidentów, jebanych psów. Jednak bywają w klasie ludzie normalni ;]. Ostatnio wycha na mnie wjeżdża, że coś odjebalem na matematyce, a tu 70% klasy jak zaczelo mnie bronic to aż łezka się w oku zakręcila ;o tak sie zdziwilem, ze szok.. ale to tylko 70% klasy taka jest.. ;). Bronic i chronić potrafią, są fajni, na sprawdzianach niektorzy boją sie podpowiadac, a niektorzy nawet jak się pytam "Moze ci cos powiedziec?" to "nie nie, pani uslyszy jeszcze" xd.. Ale jak juz mowilem, to wlasnie ta 70%~ klasy taka jest, może idealni nie są ale starają sie byc zgrani, jednak reszta psów jebanych to bydło zasrane ;x. Uciekam z historii, "proszę panii, Mateusza nie ma".. Uciekam z geografi, baba sprawdza obecnosc a kumpel za mnie pwoiedzial "jestem" i sie nie kapnela, i zaraz "pszęm pani, Mateusza nie ma, a Dawid to oszust i krętacz" heuaheusa xD. Kiedys cos tam bylo ze 3 dni do szkoly się nie chodzilo, tylko trzeba bylo do kosciola chodzic, więc ja nie chodzilem a potem jak baba się pytala kto chodzil a kto nie, to pare osob, ze ja stalem kolonich (co bylo nieprawdą, ale bronili mnie zebym nie obecnosci nie mial) i wtedy moja kolezanka po której nigdy bym sie niczego nie spodziewal jebnela do kogos tam "co? ja chodzilam 3dni, a on nie musial i nic z tego nie ma" i nagle do baby "proszę pani, to wcale prawda nie jest bo Mateusz nie chodzil do kosciola ; x"...... No Boze to jest taki żal, ze wpieniam się na mysl o tych kurwiskach zasranych ;x. Teraz do tych buraków nikt nic nie ma, bo w piewszej gimnazjum nawiązaly sie miedzy nami stosunki przeciez, i kazdy sie przyzwyczail kto jaki jest, a teraz poprostu .. no chyba rozumiecie sami xd. Ale jak te krety zasrane pójdą do liceum/technikum (o zecie nie mowie, bo to osoby ktore dobrze się uczą), to tam pewnie zostaną pojechane ;].
Hmm.. Jesli chodzi o zachowanie, u nas przeklnie moze ktos raz na 2tygodnie albo miesiąc, i to raczej jest juz "coś".. Jeszcze mamy takich kretynów, nie wiem czy to psychiczna choroba czy co to jest, ale gdy np ja niechcący przeklnę i baba uslyszy co powiedzialem ale tylko po części to buraki niektóre zaczynają się ziac na całą klase i powtarzają to co powiedzialem ;x. Nie ogarniacie tego zbytnio, ale pewnie tez tak czasami macie w swoim srodowisku, wygląda to tak - ja mówie "*****".. a zaraz kto "hehe dobre, ***** hehe dobre to bylo" i rozumiecie chyba ;o.
Oj sie opisalem xd. Wiec jak mowilem, jedynym problemem w mojej klasie to konfidenctwo, a jesli chodzi o zachowanie to jedyne co to łapanie "zawiechy" xd.. Nauczyciele strasznie o to chapią, i tylko o to ;].
Thus Astud 2.0
20-11-2008, 21:01
Wasze klasy ssą. :P
Na przyrodzie kumpel z ławki rzucil w tablice cyrklem i się wbil w tablice. A pani sie odwrocila Pokazala ..|..
I powiedziala
Spierdalaj!
Hehehe moja klasa jest też nieźle pogrzana :D
Na lekcji codziennie przeklinamy na cały głos ,a nauczyciele nic sobie z tego nie robią.To samo na przerwach nauczyciel stoi za kumplem a ten kur** itp.
Kilka dni temu przyszła policja do szkoły.Gościu (glina) wchodzi do szkoły ,a kumpel szedł tyłem i "Co kur** pierdolisz?"(Nie widział go).Gliniarz przeszedł dalej xD
W ogóle u mnie takie brechty są w szkole i klasie :)
Np. ostatnio kumple rozwalili mur od kibla i jazda była na całą szkołę :D
Wszyscy którzy byli w pobliżu kibla byli przesłuchiwani ;p (W końcu zrzucili wine na niewinnego kolesia xP )
Było też coś takiego ,że wrzucili kolesia przez okienko do sklepiku xP
Albo rzucali się kanapkami po szkole(raz też była zdechła mysz XDD )
Pełno jest u mnie takich sytuacji mógłbym długo wymieniać. ;p
Dziadek Zabujca
20-11-2008, 21:31
u mnie jest tak ze kazdy sie drze a nauczycielka mowi dzieci błagam was przestancie i zaczyna płakac osttnio palilem szluga na lekcji to babka tylko mowila zgas to prosze cie ... normalna juz dawno wezwala by dyrke.. te nauczycielki tylko płakac potrfia
u mnie jest tak ze kazdy sie drze a nauczycielka mowi dzieci błagam was przestancie i zaczyna płakac osttnio palilem szluga na lekcji to babka tylko mowila zgas to prosze cie ... normalna juz dawno wezwala by dyrke.. te nauczycielki tylko płakac potrfia
Oh ale ty jestes fajny muj miszczu ; < prosze ucz mnie ; < jaki ty jestes twardy ! paliles peta na lekcji ! wowowowowowo
Dobra, skoncz.. myslisz ze ktos ci w to uwierzy?
@topic
Normalka, nie ma jakiegos przeklinania do nauczycieli czy czegos takiego.. w innym wypadku wydalenie ze sql ; <
Ja tam sie w miare hamuje... : s
I do wszystkich, ktorzy pierdolą niezłe farmazony. Komu checie zaimponować? Kumplom z neta?
No to niezłą macie patologie w klasie...
Skiba 1999
21-11-2008, 21:06
Hmm u mnie w klasie jest spoko dziewczyny się leja chłopcy na siebie wodą leją albo herbatą ja jak zwykle wole się nudzić niż dostawać uwagi i jest jeden koleś co jak idzie do szkoły zbiera kasztany i rzuca w all potem i wali po mordzie nauczycielką i jak by się ktoś pytał chodzę do 3 klasy w podstawówce :) i mnie to nie obchodzi że się ktoś śmieje
@up:
Przecież ty masz 9 lat? to wy możecie co najwyżej słoneczka malować albo uczyć się dodawać xd. Ja nie mam tak pogrzanej i patologicznej klasy jak wy. Nie ma debili takich mega bo to szkoła średnia, ale i tak są najlepsze texty że wyzywacie nauczycieli od takich i takich. Sami w to nie wierzycie : >
Mi sie wydaje ze nauczyciel siedzi cicho poniewaz sie boi ze jak sie odezwie do mu kosz na smiecie na leb zaloza lub cos w tym stylu....
U mnie w szkole to tylko sie kulkami z papieru rzucamy :D
No mnie stara 3 lata temu zapisala do integracyjnej tz wyrazila zgode bo myslala ze beda tam jakies dzieci niepelnosprawne czy cos a tym czasem 4 osoby maja adhd xD
Np. Dzisiaj w szkole jeden wziol dziennik i z fizyki dopisla sobie 2 piatki xD
Jeden dostal Ndst za przeklinanaie na lekcji i wtrwal sobie to zwinol w kulke na oczach pani i niczym prawdziwy koszykasz jebnol do kosza xD
Caly czas jest beka u mnie w klasie lubie to...
W szkole mamy monitorig chlop chcial sie popisac jaki to z niego kozak i pokazal nam fajki xD bo zapomnial ze kamery sa i go wyjebali ze szkoly...
JA mam tak zjebanego typa w klasie, że szok. : o Babka od polaka wchodzi do klasy,a ten ***** wypierdala przez okno. ^_- Wraca i tak ze 3 razy. Wyskakuje 4 raz a babka mu drzwi zamknęła ;D. Ale to i tak mało jak na niego! Dziś go wypierdoliła z sali stoi chwile na korytarzu i zaczyna w drzwi napierdalać i uciekać. Poprostu talent ;P
P.S. Jego stałe oceny to minimum 2 BoMByy {1} na 1 lekcji roXor
@Up
U nas tak dużo osób ma. ; s Też czasami zachowuje sie nie odpowiednio...
@Topic
Szczerze mówiąc to mi w 2 klasie nie zależy na ocenach, tylko na wiedzy, którą z niej wyniose.
Rook.Men.Mariusz.
22-11-2008, 11:22
Moim zdaniem są to dzieci,które można porównać do "przedszkolaka".
W gimnazjum owszem czasami odbijało niektórym osobom,ale nie w lekcje w lekcje :).Np była lekcja Fizyki to ani mru mru,bo nauczyciel nie pozwalał sobie na takie coś,ale są też tacy nauczyciele,którzy w ogóle na to nie reagóją.
Ludzie w Ohapie się nawet lepiej potrafią zachować.W liceum powinni z tego wyrosnąć.
@Up
No są nauczyciele, którzy ostro jadą. Nie pozwalają sobie na takie coś, to wtedy nikt sie nawet nie odezwie. A jeżeli widzą, że nauczyciel jest słaby to to wykorzystują.
@Topic
Ja przyznam, czasami też sie zachowuje nieodpowiednio, ale znam granice. Jeżeli zrobiłem taki temat, to oznacza, że ja w tych wszystkich przypadkach zachowuje sie tak samo? NIE!
@Down
Do nas psycholog lub pedagog.
U nas w klasie jest 14 osób (k. hokejowa), na prawie każdej lekcji coś się dzieje.
Np. na angielskim, mamy takiego "lewego" nauczyciela, że do nas przychodzi pani dyrektor, abyśmy się uspokoili, i siedzi całą lekcje.
*MiszczÓ*
25-11-2008, 22:38
Zeby nie było 2 tech
U mnie w klasie jest taki koles co sie uwaza za Neo z Matrixa, gdy ktos wyczytuje jego nazwisko wstaje i mowi I'm Neo!, gdy ktos zaczyna z nim dyskusie koles wmawia mu ze jest wybrancem xd. Z reszta ja w swojej klasie to sie czuje jak z zoo albo w jakies szkole specjalnej. Naprawde tragedia, osob normalnych w klasie mam (w tym ja) xd i 3 chlopaków + 2 dziewczyny. na 30 osob ; D
Pandora_Banned
25-11-2008, 23:03
młodzi nauczyciele tak mają. Miałem taki przypadek rok temu. Wyzywali i takie tam a ona nic. Później wzięła się za siebie ;P Niemiecki RoX. Nawet wrzucili filmik na Youtubie jak się wygłupiam z kumplami na lekcji ;P Stare czasy. Dzisiaj już nie jestem taki jak wtedy. Troszeczkę spoważniałem.
اباペلはماPởzíớmếkءم
26-11-2008, 08:26
Nasza klasa jest zgrana. Zawsze jak ktoś coś zrobi to go bronimy itp. Na lepszą klasę nie mogłem trafić. No jest tylko taki jeden koleś którego by mogli wyjebać z klasy. Debil się wszystkich czepia i skarży. Wczoraj wychowawczyni kazała mi klęczeć pod tablicą z rękami do góry za to, że uderzyłem tego idiotę w twarz ;x
A raz na WOSie stałem na baczność przy szklanych drzwiach* na korytarzu xD
Dziwne metody wychowawcze ;s
W klasie mojego brata jak ktoś coś zrobi to od razu skarżą.
*-Oddzielają Gimnazjum od Podstawówki
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.