View Full Version : Pomocy
Wita mam problem ... a dokladnie z tibia... W wakacje zmienilem miejsce zamieszkania. Tam mialem internetr 512 podlaczony kablem do kapa i bylo wszystko ok. Tutaj mam internet radiowy (sprzed nadajacy sygnal w pokoju obok a antena w 2 pokoju) i jak wchodze to mam straszne lagi .. jak patrze na inne postacie (innych graczy) to sie poruszaja normalnie obok mnie a ja sie laguje czemu ? w cs amialem ping zawsze 30 teraz mam 120 .. Nawet jak w lineage gram to sie straszbnie laguje ... dodam ze internet jest od tego samego hmmm nadawcy? tak sie nazywa ? moze firmy ? niewzne w kazdym razie mnie laguje jak znacie powog to pomozcie
Bo radiówka to jest gówno jedyne co możesz zrobić to zmienić neta... Załóż neo jak 90% graczy xD
wbrew pozorom nie jest takie złe. poprostu czesto sie psuje xd ale chyba lepiej juz grac neo niz wogule ;] no nic nie ma innego wyjscia jak zmiana neta. jaki masz lvl? bo jak niski to nie ma sensu zmieniac neta dla tibii ;>
Gpiotras
20-11-2008, 13:22
Sorobuj wylaczyc wszykie programy typu bit comet emule gg skayp itd...
A jak to nie zadziala to wejdz na ta stronke http://www.speedtest.net/ i napisz dokladnie jaka jest predkosc
Mój kumpel miał podobne problemy z radiówka z tego wynika , że radiówka jest do kitu sam napisałes , że przed zmianą miejsca zamieszkania było wszystko ok więc....
Kate a.k.a Kisse
23-11-2008, 13:41
wielu ludzi boryka sie z takim problemem .proponuje ci kupic neo lub netie ;d
Bull aka Bullet
01-12-2008, 18:28
Internet radiowy to badziew nie polecam tego huj.... to jest najgorsze raz jest dobrze a raz zle zależy od pogody :P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.