View Full Version : [Armia 7.6] Czar
Mam propozycje moze by tak zrobic czar na rooku utana vid od 5mlvl i kupowal by sie go za kase u jakiegos npc oczywiscie czar by kosztowal parnascie cc. Co wy na to?
Metalsider
20-11-2008, 14:45
mi sie nie podoba ... ludzie najlepiejn wychodzcie z rooka jak najszybciej mozecie...
Gpiotras
20-11-2008, 14:52
A naczym ma polegać ten czar??(Tzn. co on ma dawac??)
Ja bym to zrobil tak. Jakiś czar cos w typie utani hur (predkosc x0.5 x1) był dostepny od 6 mlv i od 80 lvl. Qest by był na na platinum key'a?(jak nazwa wolna na rooq) I by sie szlo do Npc a po drodze jakies potworki typu vampiry bk itd. Czar by kosztowal 20 cc. Do qestu potrzebne 3 osoby.
To tyle Pozdro
@Undead Pall nie gram w tibie bo to gowno na kolkach
Nakomi takahata
20-11-2008, 15:29
mi sie nie podoba ... ludzie najlepiejn wychodzcie z rooka jak najszybciej mozecie...
Zgadzam sie z Toba niech wychodza z tego jebanego nudnego rooka.POmysl glupi jest do tego pierscien a nie czar ;P aha i od 4 m lvl jak cos
Silkroad
20-11-2008, 16:00
Tak ok ale od 200 levela 6 magica i 100 cc to wpłaty i masz ten czar. Bo inaczej to bezsensu jedząć food wbijasz 5 magic płaicsz pare cc i expisz sobie na slimach bez niczego?? Nie zgadzam się. Jestem na nie.
Utana Vid daje niewidzialnosc na jakis czas. I nie mowicie zeby wychodzic z rooku bo 100% rookstyerow ma postacie na main i maja hlvl. Ja na rooku gram jak dostaje bana lub jak na main jest nudno i np. nikt z moich przyjaciul niegra.
xxXTibiomanxxX
20-11-2008, 16:03
Wątpie żeby to weszło :/
Przecież mortiis czy tam tygrys powiedzieli że nie będzie nic więcej na rooku.
Może kiedyś :rolleyes:
Undead Pall
20-11-2008, 17:16
A naczym ma polegać ten czar??(Tzn. co on ma dawac??)
hahahahha co za leb hahahahhaha o lol!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaki tepy typek widac dlugo grasz w tibie i sie znasz bardzo owned..
@topic jestem przeciw rook to rook :|
Rook.Men.Mariusz.
20-11-2008, 17:28
Mimo to,że gram na rooku jestem na NIE.Na rooku teraz i tak jest full wypas i chciałbym nawet stracić postać za to,że był by taki rook jak 2 lata temu.
The best palladin
20-11-2008, 18:07
nastempny glupi pomysl
rookmasterzy chca zrobic z rook maina
jak chcecie wiecej czarów npc itp idzcie na main
@up
Jak nie umiesz pisać poprawnie w swoim własnym języku to używaj pomocy. Np słownik....
@topic
Po co coś takiego skoro są stealthy. Są nawet lepsze, bo widzisz za ile staniesz się znów widzialny. Jestem na nie.
To tyle, baj
Peace...
Debilizm powraca, na rooku utana vid? Moze jeszcze chcecie exori max od 7 m lvla? OMFG wez nie denerwuj ludzi idioto, rook to nie main
glupi pomysl ! od tego sa strath ringi zeby je uzywac ...
ergim ile grasz na rooku ? miesiac ? i juz chcesz tyle zmian na rooku wprowadzic !
Kate a.k.a Kisse
20-11-2008, 20:20
NIE! jest juz tutaj stanowczo za duzo spellow na rooku .xd
jacek3332
20-11-2008, 20:23
Mówiłem to już wcześniej ale powtórze jeszcze raz. "Nie róbcie maina z rooka", i tak na rooku macie dobrze, nie powinno się zmieniać czarów.
AvalanchE
20-11-2008, 21:06
Od 5 mlvl? Aushauhsuahsua ok a tak serio najpierw wbij 5 mlvl po 2 wskaż mi monsters które nie widzą niewidzialnych dla 50-200lvli do expienia na rook'u. Żal jestem na nie
Guildmage
20-11-2008, 21:44
Ta wiadomo UE zróbcie.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rock of Golden
20-11-2008, 22:14
Zgadzam się z Guildmage, niech UE zrobią i bedzie gitens.;/
Może jeszcze Max,Mas Mort,Vita Vis,Erex ?
Rook to Rook.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.