View Full Version : Pytanie.
Benek Kox
20-11-2008, 17:25
Mam małe pytanko brzmi ono tak że chce sie dowiedzieć około których godzin Mortiis sprawdza konta bankowe? I około ile trzeba czekać na otrzymanie (Ja wysłałem z Banku Spóldzielczego do Inteligo)
Czekam na konkretne odpowiedzi.
Is'KiSii
20-11-2008, 17:31
Mortiis sprawdza konto prawdopodobnie kilka razy dziennie, lecz gdybyś mniał jakieś wątpliwości, że Pacc nie doszedł to pisz do niego na E-mail
Bosch@o2.pl <--- Nie wiem czy dokładnie dobry e-mail albo Bosch@o2.pl lub Boche@o2.pl i wyślij skan przelewu 10 zł na Pacc ;)
Benek Kox
20-11-2008, 17:39
#Up
dzięki Ci za odpowiedz ale mam na myśli około których godzin sprawdza te konta... I ile musze około czekać aż pieniązki dotrą na konto?
Is'KiSii
20-11-2008, 18:03
Nikt tego nie wie...tylko i wylącznie Mortiis wie :d ale napewno sprawdza pare razy dziennie więc jeżeli nie otrzymałeś dziś pacca to kasa nie wpłyneła..Poczekaj 3-4 dni dopiero potem możesz się denrwować
Mc Maciek
20-11-2008, 18:04
Ten temat był już tyle razy poruszany, że wystarczy poczytać inne tematy w tym dziale...
Pieniążki przez bank idą maksymalnie 3 dni. Mortiis sprawdza konto maksymalnie dwa razy dziennie - o której godzinie? Nie ma reguły.
Nie dostaniesz PACC przed dojściem pieniędzy na konto.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.