PDA

View Full Version : [Armia 7.6] 2 propozycje

Ernim
21-11-2008, 16:55
Pierwsza to wprowadzenie nimfy i krasnoluda na rooku bo moze rooksteyerzu tez chca fajnie wygladac (jakas cena za to np. 100cc czy cos nie wiem). A druga propozycja to wprowadzenie sw. mikolaja takiego jak jest na rl tibi bo jest fajny xD i pierwsza osoba dostawala byc cos zajebistego... a pozostale losowy item ale nie owoce (tak jak na rl) bo one sa do niczego niepotrzebne)

Nakomi takahata
21-11-2008, 16:59
podoba mi sie ten pomysl ale lepiej bylo by 150cc za krasnala lub nimfe na rook :p pozdrq

Kuosa
21-11-2008, 17:10
E Mikolaj jest .W swieta daje ci itemy lub truskawki zalerzy od poziomu!

Marik
21-11-2008, 17:20
mowie ci wez przestan probowac byc madry ! Grasz na rooku z miesiac moze dwa i zaraz chcesz wprowadzic tyle zmian ze zajelo by to pare lat roboty ! wez idz z tego forum albo zaprzestan dawac propozycje

co do propozycji

outfitty ! Nie dlaczego ? bo to juz bylo omawiane chbya zw 100 tematach !

sw mikolaj ! Nie dlaczego ? kazdy chyba moze zarobic na itemki troche chceci i sa !

Kate a.k.a Kisse
21-11-2008, 17:22
dwa dobre pomysly...sw mikolaj napewno bedzie a krasnal na rooku watpie : <

Gpiotras
21-11-2008, 18:51
Po 1. Roqq nie podoba mi sie to i tak roqq jest juz super hiper mega extra ;]
Po 2. Sw jest xD na senj jak cos pisz na pw to cie zaprowadze ale tylk w wigilie jest
Po 3. Daj sonde ;]

Tal
21-11-2008, 19:07
Nie słyszałem, żeby był mikołaj na Apo... Może dlatego, że w zeszłym roku na Wigilie jeszcze nie grałem xDDD
Co do outfitów na rooku: patrząc na rozwój rooka na Apo to myślę, że w końcu się jednak pojawią... ;/
Św. Mikołaj- tak
Outfity- niepotrzebne
To tyle, baj
Peace...

Ernim
21-11-2008, 20:09
Jesli chodzi o rook to nie gram na nim tak dlugo az 2 dni xD i dostalem bana xD ale nie o to chodzi, jest to propozycja a ty sapiesz jak niewiem. Wiem gdzie jest mikolaj ale nie wiem czy cos daje bo niegralem w tamtym roku bo mialem paru miesieczna przerwe.
A i jak dodac sade bo zapomnialem jej dodac w trakcie pisania i jak deje edit to nie pisze noc o sondzie wiec prosze o pomoc.

~GrulixBaned
21-11-2008, 20:27
Powiem szczerze. Pomysły są do bani. Lepiej by było, że za 1 osiągnięcie 300lv na roku otrzymamy dowolny outfit (nimfy, dwarfa) outfit by był w runce. Moim zdaniem to jest dobry pomysł, ale mój.

Muflon
21-11-2008, 21:42
K***a kolejny debilny pomysł debila co ty chcesz k***a zrobic z rooka main? Zapamiętaj sobie o tym debilu ze rook to nie main rook służy do nauki gry main jest od wbijania haj lvli a nie rook więc jestem na NIE! na rooku w ogole nic nie powinno byc żadnych nowych questów itp bo niedlugo beda 0.5k lvle po rooku chodzic.

Ernim
21-11-2008, 22:01
@up
Co ty sobie myslisz ze bedizesz mnie obrazal? na rl tez tak kozaczysz? ciekawe.

damianpia
21-11-2008, 22:49
K***a kolejny debilny pomysł debila co ty chcesz k***a zrobic z rooka main? Zapamiętaj sobie o tym debilu ze rook to nie main rook służy do nauki gry main jest od wbijania haj lvli a nie rook więc jestem na NIE! na rooku w ogole nic nie powinno byc żadnych nowych questów itp bo niedlugo beda 0.5k lvle po rooku chodzic.

http://scienceblogs.com/ethicsandscience/upload/2006/09/sad_puppy.jpg

nie rozumiem, biją Cię w domu czy w szkole, że się tak wyżywasz? Idź krzesłem matke pobić. Każdy ma prawo do wygłaszania swoich próśb, a jak coś to on nie prosił o żadne nowe questy, tylko o urozmaicenie gry i sposób na wydanie pieniędzy na rooku...

Muflon
21-11-2008, 23:00
http://scienceblogs.com/ethicsandscience/upload/2006/09/sad_puppy.jpg

nie rozumiem, biją Cię w domu czy w szkole, że się tak wyżywasz? Idź krzesłem matke pobić. Każdy ma prawo do wygłaszania swoich próśb, a jak coś to on nie prosił o żadne nowe questy, tylko o urozmaicenie gry i sposób na wydanie pieniędzy na rooku...

Poprostu wkurwiają mnie nooby które grają tydzien na apo i chca wprowadzac chuj wie jakie zmiany niech on to w reszcie rozkmini czy abó, neko, skocio pisza na forum beznadziejne tematy jak twój kolega? Że nimfa na rook exori max na rook softy na rook?? Więc zamknij ryj.

Morfeusz
21-11-2008, 23:17
No chociażby niech mikołaj bedzie wyglądał jak krasnolud biało-czerwony. A tak po za nawiasem to od kiedy będzie stał?? i jak chodzi o prezenty to niech bendą dobre itemy zaczynając od demon armora kończąc na klapach i oczywiscie rozdawane losowo.:P

Lord Nightwish
22-11-2008, 08:53
Mikołaj to dobry pomysł....
Dobrze było by gdyby dawał itemy od sca po warlord sword.
I niech o wyborze itemu zadecyduje kto byl grzeczny a kto nie :D
Chodzi mi tu o ilosc zmarnowanych fragów :rolleyes:

Metalsider
22-11-2008, 08:56
1. outfit - pomysl dobry a nawet lepszy :)
2.Takie bo to nie da dobrych itemow.. wiec szkoda zamieszania...
ale powinni tez cos robic dla rooka :)

Silkroad
23-11-2008, 12:18
Oufit ? Tak tylko, że za 500k cc żeby nie mniał go każdy.
Św. Mikołaj ? Tak tylko, że na wyspie z pacc żeby Mortiis dostał kase. A tak na serio to można go wprowadzić w mniejscu gdzie jest zazwyczja hoinka w city. NAciskasz i ci wylatuje losowo ;P Zgadzam się

jacek3332
23-11-2008, 18:27
Mi się podobba propozycja z mikołajem :P. Mógłby dawać jakieś przyzwoite prezenty. A co do outfittów to myśle, że raczej to nie wypali.

Darknesss
23-11-2008, 18:46

Dobra ty k.urwa chamski klocku, przymknij jape i out...oke?

Topic@ Z outfitami może być, tylko przelicznik main-rook musi być zachowany. Co do mikołaja to stary temat, mikołaj był w zeszłym roku bodajże na Senji, rozdawał itemy, było też coś z choinką która "rozdawała" Stalagmity ;]

Ernim
23-11-2008, 20:44
Mikolaj by stal np od 6 do 12 grudnia tak zeby kazdy mial czas odebrac prezent.

Vivek
24-11-2008, 16:58
Hmm. Św. Mikołaj był w tamtym roku i mam nadzieje że będzie.
Krasnal i nimfa mogłyby być ale np od 100lvla na rooq i za dużo więcej niż na mainie. Chyba że Tygrys będzie miał chęć na zrobienie questa na dostęp do npc doctor :D No nic, nawet jak powstanie taki npc to już ich wybór czy będą marnować kasę :D

Asar Rook
24-11-2008, 17:15
Sw. Mikolaj pewnie bedzie.
Wiele osob proponowalo tez swiateczny wystroj np. City.
Zobaczymy co to bedzie, chodziaz nie wiele mozemy sie spodziewac, bo podobno Tygrys i Mortiis sa zajeci tworzeniem APO 8.+.
Nie robmy z rook'a maina.

xD Lukki xD
24-11-2008, 17:43
Nie macie co się martwić o Mikołaja :) Tylko żeby był chÓjny jak w tamtym roku bo dostałem softy :X btw a mój rl na 11 postaci dostał 11 life crystali :D

Nemiksiol
27-11-2008, 09:16
Tak to jest dobry popmysl jak ludzie chca grac na rooku to mozna im tez mozna zrobuic gre lepsza JESTEM NA TAK!!!!!

Guildmage
27-11-2008, 12:29
Po pierwsze co mnie to obchodzi że rokstajerzy chą byĆ fajni niech wypierda***ą na maina.

przypominam Ci ze to jest twoj wybór czy idziesz na maina czy zostajesz rookslayerem !

Wam się coś popieprzyło w tych głowach macie trainery to sie cieszcie chociaz dla mnie to i tak przesada:)

Do ŚW mikolaja nic nie mam fajny pomysl ale powinien rozdawaĆ jakiś item, który jest osiągalny, np. bag z podstawowym EQ dla początkującym (moze meic taki system ze 1 lvlom daje eq) a reszcie jakies owoce, nutki, rozen starlight moglby mortiis zrobic :P )

Nickname
28-11-2008, 19:48
przydało by sie zrobić coś takiego żeby można było uhy i runki w hoty ustawiać

Muflon
28-11-2008, 20:13
przydało by sie zrobić coś takiego żeby można było uhy i runki w hoty ustawiać

LOL co ma twoja wypowiedz wsólnego z tematem?

@topic
Zgadzam sie ale tylko na mikołaja
ROOK słuzy do nauki gry tam nie powinno byc nic oprócz potworów potrzebnych do wbicia 15 poziomu doświadczenia :D

DannRook
28-11-2008, 23:25
Powiem szczerze. Pomysły są do bani. Lepiej by było, że za 1 osiągnięcie 300lv na roku otrzymamy dowolny outfit (nimfy, dwarfa) outfit by był w runce. Moim zdaniem to jest dobry pomysł, ale mój.

Idź się schowac, mikołaj jakoś zawsze jest i nikt nie narzeka-.-
Weź skończ nabijac posty bo aż głowa boli od tych bzdur...
Fajną masz składnie O.o
@topic
Mikołaj zawsze jest a co do outfitów to jak chcesz outfit to ściągnij TBI gg i masz za darmo albo jakąś skórkę.

.Kapitan Alkohol.
01-12-2008, 16:19
Co do rooka i wygladów jestem na nie. Czemu ? Bo z rooka teraz juz całkiem robia maina.
A co do mikołaja, to jestem na tak - było by to miłe urozmaicenie gry :)

Takarji
02-12-2008, 23:20
Te outifty na rooky to na NIE jestem bo jak powiedział .Kapitan Alkohol. to rook staje się jak main a napewno wygląda prawie jak main na RL TIBI
a mikołaj może być bo każy lubi prezenty ;]

Medix
08-12-2008, 22:39
Niby fajnie gdyby był dwarf albo nimf na rooku ale i tak już jest tak rozmaicony że bez przesady

NewEra
10-12-2008, 18:58
Nie chciał bym tutaj nikogo zwyzywac ale kolejne propozycje co do rooka o outy czy inne pierdoły nikomu nie potrzebne są wynikiem waszej głupoty i chęci zrobienia z rooka 2 maina. Nie podoba się na rooku, zapraszam na mine!