View Full Version : [ARMIA 7.6]Rook, czar waste?
damianpia
21-11-2008, 17:53
Przydałby się czar na rooku, którym można by było wastować mane, tak z 100-300 many by spalał, od 0 mlvla, nic by nie dodawał, wkońcu komu chce się klikać hota co pare sekund, na utevo gran lux ? Nie widzę nic przeciwko niemu, nie ulepszy to graczy na rooku, że ktoś wbije szybciej mlv etc. ale powiększy komfort rookstayerom.
Pozdrawiam!
Damian.
#down
czyli rook ma być katorgą i karą? Tak na prawde to wielu graczom to właśnie rookgaard daje ludziom satysfakcje z grania.
Dobra, jeżeli tak, to czemu dawali tam dodatki typowe dla rookstayerów? Sami się wkopali w bagno i wszyscy będą chcieli więcej, a ja tak wiele nie wymagam
Właśnie o to chodzi żeby gra rookstayerem nie była zbyt łatwa i konfortowa bo praktycznie nie powinniście dostawać nic ani trainerów, ani broni tego typu... powinno być katana, studded legs, chain armor, legion helmet/viking helmet i wio na Minotaury i Rotwormy.
Jeżeli chcesz takich rzeczy idź na main, nikt Cie na rooku nie trzyma i sądze że, to tylko strata czasu.
#down
czyli rook ma być katorgą i karą? Tak na prawde to wielu graczom to właśnie rookgaard daje ludziom satysfakcje z grania.
Nie. Ale to jest tylko wyspa nowych ona ma Was przygotować do wyjścia na main.
Pozdro
Daaron
Właśnie a jeśli decydujesz się na niej zostać musisz dostosować sie do warunków jakie tam panują a nie oczekiwać na ułatwienia bo Ty sobie tego życzysz.
Z całym szacunkiem, ale uważam to za tylko stereotyp... Nikt nikomu nie zabraniał nigdy zostawać na rooku. Jeśli jednak już ktoś zdecydował sie na nim pozostać i tam kontynuować swoją grę to nie znaczy, że nie powinien mieć żadnych ułatwień. Zauważcie wszyscy, że gracze umilający sobie czas grą na rooku nie gadają o ciągłych nowych questach, itemach na mainie, a jeśli gadają to nie sądzę żeby przywiązywali do tego wagę.
Drogi Daaron, Jak nie grasz na rooku to nie udzielaj się łaskawie w tematach z nim związanych.
@topic
Uważam czar waste za niepotrzebny. To nic przecież trudnego nacisnąć kilka razy hotkey z utevo gran lux.
To tyle, baj
Peace...
Co jak co ale nic z tego ja juz dalem sobie spokuj z propozycjami dotyczacymi rooka bo jezdza tylko po mnie ze po co im to...
tobie radze to samo
~GrulixBaned
21-11-2008, 20:20
Można by było zrobić taki czar jak "down mana", gdzie spalało by całą manę. Oczywiście tylko użycie tego czaru by było można na 1 min. Chodzi mi o skillowanie mlvl.
damianpia
21-11-2008, 22:47
Co jak co ale nic z tego ja juz dalem sobie spokuj z propozycjami dotyczacymi rooka bo jezdza tylko po mnie ze po co im to...
tobie radze to samo
Wiesz, jak się pisze "spokuj" i "tobie" z małej litery, to się im nie dziwię.
Silkroad
23-11-2008, 12:15
Jeżeli takie coś powstanie to pierw na mainie potem może na rook'u czy to problem wciskać utevo gran lux ? Tak boli rączka? To włącz bota zrobi to za Ciebie... Jestem na nie. Rook i tak ma już bardzo dużo, trainery? Bk? Dragon Lordy? Crown Set? Powinno być tak jak na Rooku RL.
DannRook
28-11-2008, 23:33
Jeżeli takie coś powstanie to pierw na mainie potem może na rook'u czy to problem wciskać utevo gran lux ? Tak boli rączka? To włącz bota zrobi to za Ciebie... Jestem na nie. Rook i tak ma już bardzo dużo, trainery? Bk? Dragon Lordy? Crown Set? Powinno być tak jak na Rooku RL.
Jakby było tak jak na rooku na Rl to by tutaj nikt na Rooku nie grał bo po co, jak na Rl to samo i pobotowac idzie -.-
I co niby dają, te potwory? Owszem bk daje 8k expa ale za ten czas co go zabijesz to zabijesz spokojnie 10 slimów co również daje 8k expa, na slimach nie ma waste a na bk jest-.-
Co do dragon lordów to, nikt tam nie expi bo na 1 dla schodzi 1 gbp lfów czyli 36 pc, a zanim wypadnie rh to możesz zwastowac 100 cc -.-
Nawet jak założysz full set to będziesz obrywał tak jak z tym knight setem, bo arm czy def jest dla picu -.- Potwór zawsze przebije Ci się przez shield czy arm i wali zawsze takie szamy hity czy masz 100 arma czy 80 -.-, to tak jakbyś druidem ubrał blue set i c set i mówiłbyś, że mniejsze hity obrywasz w c secie -.- na 7.6 oczywiście.
Nie potrzebne bo mlevel i tak jest dla picu -.-
Moim zdaniem wprowadzenie w ogóle czarów na rook to całkowita porażka.
Rook - czyli kraina przejściowa... Moim zdaniem na rooku najlepszy potwór to powinien być ghost, a nie Black knighty i inne...
3 m lvl na rooku, powinien być porównywalny z najlepszymi czarami na main.
Jestem na nie!
Może jeszcze UE co? Nie pojebauo was z tym rookiem? Za mało macie?
Jestem na nie i zawsze bede na nie widząc nowe propozycje na rooka...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.