PDA

View Full Version : ?enada?B??d?Pomy?ka?Niezorganizowanie?Dexoti wejd?!!

Torpedo II
21-11-2008, 18:27
Witam, chciałbym przedstawić ciekawą historie, która miała miejsce 20.11.2008 około godziny 15-16. A więc tak wszedłem sobie na moją postać Torpedo, aby pograć, gram, gram, aż tu nagle koleś do mnie pisze na prv, że ma już kasę na domek i za chwile będzie go kupował. Po jego wypowiedziach wywnioskowałem, że jest nubem i nie ma pojęcia o co chodzi, więc nie ukrywam oszukałem go na chwyt z domkiem, pobiegłem szybko po parcel z wielkim uśmiechem na twarzy, bo miałem pieniądze na spłacenie długu koledze z bloku, kupiłem parcel zacząłem pisać karteczkę, a tu nagle logut i postać zbanowana. Z tym to się zgodzę, bo ban był 100% słuszny, chociaż, gdy mi skradziono 710ek nikt, ani palcem nie kiwną, ale to już przeszłość i nie mam zamiaru znów Mortiisowi tego udowadniać. Irytuje mnie jednak to, że na mojej postaci pisze, że jest zbanowana lecz gdy próbuje wpisać pasy pisze, że są one złe, hack to nie jest lecz zmiana hasła przez team APO, natomiast mój kumpel z bloku też nie może wejść na postać gdzieś od tego samego momentu i również mu pisze, że pasy złe, hack to również nie jest, a na stronce nie pisze, że postać zbanowana. Tak na moje oko to poleciał ban na ip, a co za tym idzie uniemożliwienie gry na APO innym osobą z mojej sieci ponieważ mamy radiówke i jedno ip. Możecie mi to wytłumaczyć?? Dexoti Ty chyba będziesz wiedział najlepiej w czym rzecz bo to od Ciebie dostałem bana, Mortiisa też proszę o wypowiedź na ten temat. Nie chodzi mi o to żeby mi ściągnięto bana z postaci, bo do tej kwestii nie mam żadnych wątpliwości, tylko żeby mogli inni z sieci grać bo są na mnie delikatni mówiąc źli. Najciekawsze jest to, że kumplowi pisze, że złe pasy nie pisze, że to jakiś ban czy coś, a na postać nikt się nie wlogowywał(wnioskuję to po zapisywanych logach na stronce). Odpiszcie i nie lekceważcie tej sprawy.

Jaros Jaroz Jaro
21-11-2008, 18:34
A moglbys napisać za co dostales bana ?.Do mortiisa nie pisz nawet..bo to taki... że nic nie pomoże ani nawet nie odp...

Ale sie zachowałeś

Rokix
21-11-2008, 18:45
Torpedo dostales bana za oszukiwanie ludzi, sam chciales mnie oszukac na ten myk z domkiem jeszcze sam do mnie napisales czy chce kupic domek za 1kcc zgodizlem sie wzialem zrobielm screena jak dajesz jakis papier i wyslalem :)

Aversus
21-11-2008, 18:48
Ojebales goscia - dostales delete.

Latwe? Dlatego passy nie dzialają. Bo skasowano Ci konto :)

Ziomus
21-11-2008, 19:10
Profesja: Knight
Poziom: 110
Experience: 21252558
MLVL: 9
Typ konta: Standardowe
Ban: Zbanowany !
Recovery-Key: brak
Ostatnie logowanie: 01/01/1970 01:00:00
Ostatnie wylogowanie: 20/11/2008 15:46:18

I wszystko jasne zobacz na ostatnie logowanie - delete ;p

Torpedo II
21-11-2008, 19:10
Dobrze ban był słuszny nie kłucę się z tym, lecz nie pisze, że postać nie istnieje bo takowa jest, i postać kumpla też jest, a wejść nie może. Jeżeli by był to nawet delete to dlaczego on też dostał niech mi to ktoś wytłumaczy, bo tak logicznie myśląc to on nie powinien dostać, źle mówię?
@Ziomus
Ale na postaci kumpla nic takiego nie pisze, a zalogować się nie może. Z tym moim banem to się zgadzam w 100% i nie mam zamiaru kłamać, wymawiać się jak 90% tych co dostali bana "pomyliło mi się i źle sprzedałem", "kolega mnie uhal" itp. ale powiedz mi dlaczego on nie może wejść? Sprawdzaliśmy też u 2 kumpla czy da się zalogować, zrobiliśmy nawet nowe konto i 0 efektu to samo wszędzie.

Orange CooL
21-11-2008, 19:14
[20/11/2008 15:46] Dexoti -> Torpedo was banished because of Swiadome wykorzystywanie bledow gry

Niemasz Delte tylko bana , przynajmniej troche odpoczniesz od tibii ;>

Aristes
21-11-2008, 19:15
[20/11/2008 15:46] Dexoti -> Torpedo was banished because of Swiadome wykorzystywanie bledow gry.

Może powiesz jak wykorzystałeś ten błąd gry? Pamiętam swego czasu na respach Giant Serpentów ludzie dawali stoły i trapili GS'y a gdy pojawiło się na czerwono "Za blokowanie Giant Serpentów stołami w Expgard jest ban" ludzie z tym skonczyli.

Torpedo II
21-11-2008, 19:16
[20/11/2008 15:46] Dexoti -> Torpedo was banished because of Swiadome wykorzystywanie bledow gry

Niemasz Delte tylko bana , przynajmniej troche odpoczniesz od tibii ;>

Zobacz 2 posty wyżej co kolega napisał, weź pod uwagę to, że pisze mi "złe pasy" po 1 próbie logowania pisało, że ban na pół roku co jest równoznaczne z usunięciem konta, a teraz pisze, że nie ma takich pasów. Najbardziej ciekawi mnie uniemożliwienie gry mojemu kumplowi i to chce wyjaśnić.

Brain :)
21-11-2008, 19:20
I dobrze, że dostałeś deleta szujo :D. Jebać oszustów. Temat zbędny, ban słuszny, nie trzeba było oszukiwać : >.

Torpedo II
21-11-2008, 19:31
I dobrze, że dostałeś deleta szujo :D. Jebać oszustów. Temat zbędny, ban słuszny, nie trzeba było oszukiwać : >.
Weź może przeczytaj dokładnie, to co piszę, a później się udzielaj publicznie:)

Bastek10
21-11-2008, 19:58
A więc tak wszedłem sobie na moją postać Torpedo

I dobrze że zbanowali cie nobie jebany,a z kupowaniem od ciebie domku to okradasz wszystkich pierw dajesz pizdo jebana document a potem jakiś jebany śmieć,Sam mnie chciałeś oszukać i lepiej żeby nic nie było zmieniane.
SPIERDALAJ Z APO NUBIE