View Full Version : [ARMIA 7.6] Logi
Witam.
Kilka razy zdażyło mi się że ktoś hacknoł mi postac.
Dlatego też wpadłem na taki pomysł aby Mortiis lub ktoś inny zrobił logi na parcele.
Pliki były by do wglądu po zalogowaniu sie na stronie.
Wtedy będzie można gdzie powędrowały nasze itemy.
Jest R-K ale co z tego skoro itemów nie będzie ?
Proszę o rozważenie tej propozycji.
Pozdrawiam.
Michcio <3
Gpiotras
21-11-2008, 21:08
Też kiedyś założyłem taki temat xD
I powiem tak taki pseudo hacer zalozy sobie noob chara na innym acc i zrobi sobie ten 15lvl i tam przesle itemki a pozniej na swojego chara;<
Ps nigdy nie mialem hacka ;]
Hmm... z przykroscia musze stwiardzic ale mi sie wydaje ze pomysl nie wejdzie w zycie =/
Mortiisowi na pewno nie bedzie sie chcialo tego robic tak samo Tygrysowi....
Po prostu nie maja czasu.....
Ale pomysl mi sie podoba
Powiem tak, z tym było by cholernie dużo roboty ;/
a zresztą, jak Wy to robicie? Ja nigdy nie miałem Hacka, Trzeba poprostu lepiej pilnować konta, nie ścągać pseudo botów z pierwszych lepszych stron, itp,(bo wątpię, że wejście na stronę cokolwiek zaszkodzi, trzeba coś pobrać, passy same z siebie się nie wysyłają) Ustawcie sobie blokady w przeglądarkach i wgrajcie Nortona, który blokuje automatyczne uruchamianie programów ;] Firewalle i takie tam, Włąsnie zabezpieczyliście kompa ;D
na własnym przykładnie powiem, że Norton uratował mi z 400 k na Harmonii, zablokował odpalenie OwnTibii ,po prostu spytał się czy uruchomić Proces"lssas.exe" który okazał się owntibia ;]
Nie wykrył jej jako wirek, tylko jako niechciany proces ;d Jak wydajecie kasę na te Black Proxy czy NG, to radze zainwestować także w Antywirusa ;] Zwróci się jak sellniecie kasę na allegro ;D
pozdrawiam Jaco.
Po co ci to co ci da ze bedizesz wiedzial kto ma twoje itemki????
Może i nie wejdzie w zycie ale przydaloby sie.
Nawet jak taki ,,hacker" zalozy sobie postac na 15 lvl i potem przesle dalej to przeciez Mortiis lub ktos inny moglby sprawdzic gdzie poszlo dalej.
Àrmia Fansite
21-11-2008, 22:46
Może nie wiecie ale Mortiis ma coś takiego :)
Ale tylko on może to sprawdzać. Wiem bo kiedyś znałem kogoś kto hakował wysłał wszystkie itemy do swojego kolegi ale i tak Mortiis wiedział kto ma itemy :)
PS. Co by Ci to dało że wiedział byś kto ma twoje itemy? Nic!
Sorc King
21-11-2008, 22:50
Może nie wiecie ale Mortiis ma coś takiego :)
Ale tylko on może to sprawdzać. Wiem bo kiedyś znałem kogoś kto hakował wysłał wszystkie itemy do swojego kolegi ale i tak Mortiis wiedział kto ma itemy :)
PS. Co by Ci to dało że wiedział byś kto ma twoje itemy? Nic!
Ale pomyślcie. Gdyby haker wysyłał itemy do jakiejś przypadkowej osoby??? To by pomogło w banowaniu praktycznie każdego kto by się hakerowi naraził. Powstał by taki dylemat, że w końcu sam haker udawał by poszkodowanego. A nawet jeśli to by coś dawało.... to co w sytuacji kiedy haker po prostu poda jakiemuś kumplowi albo 2 harowi te eq??? Nigdy się nie dowiemy. Tak samo z parcelami. Jeżeli będziemy mieć napisane do kogo został wysłany to co nam to da jeżeli nie wiemy co było w parcelu???. To takie moje sugestie. Pozdrawiam
Metalsider
22-11-2008, 09:00
zal? nie czaje tego wogule o co chodzi.. piszcie jakos wytlumaczalniej...
ale i tak mi sie wydaje ze to glupi pomysl :D
Kate a.k.a Kisse
22-11-2008, 22:17
ale wiesz ile ludzi wysyla codziennie parcele :/ byloby duzo szukanie ale pomysl dobry nie powiem ;p
Silkroad
23-11-2008, 12:21
Zły. Idź sobie w jakieś mniejsce połóż plecak przybiegni drugim harem i weź. Po co takie coś? Na stronie by był haos. A zresztą, jeżeli dałeś się haknąć to twój problem. Cieszcie się, że macie R-k . Jestem na nie.
Duffenzho_bżdonc
23-11-2008, 14:31
@Up
'mniejce' 'przybiegni', pierw szkola, potem się wypowiadaj..
To samo autor tematu ;).
'hacknoł' ..
@Topic
Masz rec keya, Logi na stronie. Czego chciec wiecej? Nie chcesz hacków? Zmien avasta na AVG ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.