Zaloguj się

View Full Version : Delete konta ---co???

kamilloo8
22-11-2008, 09:25
Witam. postanoilem napisac ten poradnik gdyz bardzo bylem przywiozany do swojej postaci a mianowicie do Khamatov. Postacia gralem ostatnio we wrzesniu ale gdy poszedlem go szkoly to pare dni( okolo 3 tygodni) nie moglem grac. Gdy sobie nie dawno weszlem na APO chce sie zalogowac i pisze ze taka postac nie istnieje. mam jednoczesie prosbe do gm-ow aby w miare swoich mozliwosci przywrocili mi ja gdyz chce dalej grac. w razie czego postac to :
Khamatov- nick
profesja- palladyn
lv- o ile dobrze pamietam to okolo 245lv

Ps. jesli jest to w waszych mocach to prosze o jej przywrocenie.

SOry za bledy ale sie spieszylem xD:)

Rokix
22-11-2008, 09:28
i gdzie jest ten poradnik???????? Nie odzyszkasz postaci Cya

Adzik
22-11-2008, 09:41
Nie "weszłem" a wszedłem, to po 1
Po 2 konta nie dostaniesz
Po 3 nie wierzę, że tak ciężko było ci się zalogować, nawet po lekcjach na sekundę, żeby bylo last logout niedawno. -.-
Pozdrawiam

SedaN*
22-11-2008, 11:05
Witam. postanoilem napisac ten poradnik gdyz bardzo bylem przywiozany do swojej postaci a mianowicie do Khamatov. Postacia gralem ostatnio we wrzesniu ale gdy poszedlem go szkoly to pare dni( okolo 3 tygodni) nie moglem grac. Gdy sobie nie dawno weszlem na APO chce sie zalogowac i pisze ze taka postac nie istnieje. mam jednoczesie prosbe do gm-ow aby w miare swoich mozliwosci przywrocili mi ja gdyz chce dalej grac. w razie czego postac to :
Khamatov- nick
profesja- palladyn

No tak spieszyłeś się, ale te błędy to jakaś żenada. Dobrze, że poszedłeś do szkoły? Skąd? Z przedszkola? Miło. Odpal sobie wikipedie i znajdź definicje słowa 'poradnik'. To chyba nie ten dział. Postaci w ten sposób nie odzyskasz. Cu.

PewienTaki
22-11-2008, 11:14
Ale Wy jesteście popierdoleni :D To nawet śmieszne jest, jak się jakieś buce wypowiadają ze swoimi mądrościami, nawet nie wnosząc nic do tematu ...

Może powiedzielibyście mu gamonie, że nie odzyska postaci, jak nie zna do niej hasła i numeru konta, bo tylko w tym wypadku jest to możliwe. Jeżeli zaś postać została w jakikolwiek skasowana z bazy postaci lub wystąpił jakiś błąd, że nie można się na nią zalogować, bo serwer jej nie widzi (a było ostatnio kilka takich przypadków, jak czytałem, że wiele postaci 'zniknęło' ale było to spowodowane jakąś cofką), więc nie wykluczam tej opcji.
Napiszę to tak:

Mortiis może Ci pomóc tylko wtedy, kiedy znasz numer i hasło do konta. Oczywiście jeżeli z postacią dzieje się coś nieoczekiwanego. Nie wspomniałem, że jeżeli została Ona usunięta z wyjaśnionych powodów, np. jeżeli czymś zawiniłeś to nie sądzę, że zostanie udzielona Ci pomoc.

@SedaN*, ok - ale czemu żenada? Powinieneś powiedzieć 'żal'(wasze ulubione słówko), bo żenada nie pasuje w tym kontekście, głąbie.

Benek Kox
22-11-2008, 11:21
No tak spieszyłeś się, ale te błędy to jakaś żenada. Dobrze, że poszedłeś do szkoły? Skąd? Z przedszkola? Miło. Odpal sobie wikipedie i znajdź definicje słowa 'poradnik'. To chyba nie ten dział. Postaci w ten sposób nie odzyskasz. Cu.

Umiesz tylko jeździć po młodszych 13 latku? Ty na pewno sobie kupiłeś słownik a może dostałeś za darmo od Pani z języku Polskiego , gdy zobaczyła twoje dyktando. Udajesz yo elo melo 3 2 0 kozaka. Cya 13 latk-u.

Lechista92
22-11-2008, 11:29
Khamatov- nick
profesja- palladyn

Wątpie żebyś odzyskał konto.
Ale próbuj :)
Pozdrawiam.

Muflon
22-11-2008, 11:30
Po 1. Musisz napisac e mail do Mortiisa bosh@o2.pl jaki był acc, hasło, e mail, nick itp.
Po 2. Jak przywróci to pewnie bedzie pusta.

[Mc Maciek] Poprawny e-mail to bosch@o2.pl