Zaloguj się

View Full Version : Pandora :P

Pandora_Banned
22-11-2008, 15:46
Chciałem napisać że nie chce być gorszy niż Elvan i postanowiłem powrócić na forum. Wiem że dużo osób za mną nie przepada ale jest jakaś tam garstka osób które jednak darzą mnie sympatią ;)
Pozdro dla: Elvan, Angel Death, Johny, Expert, Mechu, DrahMaster, Tett, KodeX ;** i Oxidosis. Jak ktoś mi się przypomni to dopisze ;) Do zobaczenia.

@Muflon: tylko na forum (jak na razie).

Mechó
22-11-2008, 15:48
Wysłałeśmi link i mnie nie napisałeś ? No wiesz co ..

Dobrze, że wracasz, szkoda tylko,że modka nie odzyskasz. >: Powodzenia w niszczeniu analfabetów . :)

Oxidosis**
22-11-2008, 15:50
Czesc, dobrze ze wracasz, ale ELVAN SMIERDZI :) spoko ziomus jestes, pozdro ;P

Zaxu$ <3
22-11-2008, 15:51
Witaj............................................. ................

Muflon
22-11-2008, 16:46
Siema.
Powracasz tylko na forum? Czy też może do gry? ^^

Mc Arhflamausst
22-11-2008, 16:55
SIEMA PANDORA :D
Zajebiście że wracasz, w końcu ktoś normalny <3

Fifeks
22-11-2008, 16:58
Jeden z najnormalniejszych dawnych moderatorów powraca... Szkoda, że moderatora nie odzyskasz.

Bless

^Deduś
22-11-2008, 17:05
"męszczyna" powraca?xd
jakoś nigdy nie przepadałem za tobą... nie robiłeś wiele błędów, ale jak już zrobiłeś to TAKI ZJEBANY, że omg :<

Ober Caster
22-11-2008, 17:09
Nie znam Cie, wiem tylko, że byłes moderatorem. Cóz moge powiedzieć? Witaj spowrotem! Napewno to ściema że, Cie tutaj nie lubia :D Mam nadzieje, że bedzie sie nam dobrze współpracowało :)

Pozdro 4 you!

Silkroad
22-11-2008, 17:46
: ) Dobrze, że wracasz. Byłeś ogarniętym modem. Może i moda nie odzyskasz, ale fakt że go mniałeś. ;P Witaj ponownie.

Elvanish
22-11-2008, 18:14
ELVAN SMIERDZI :)

Tak, wiem. Ostatnio jak chciałem się umyć, to wypiłeś mi całą wodę tłumacząc, że w domu sam nie masz. Nie moja wina.

@Topic
No Pandzia ! Hello again. :D

@Edit

To miało być śmieszne ?

kiedyś byłeś spoko, ale to było kiedyś. Przynajmniej tak uważałem . xd
A ten Twój tekst miał mnie obrazić? Nie wyszło. Też cię kiedyś uważałem za normalnego, ale zlamiłeś i teraz mam Cię głęboko w ... Tam gdzie słońce nie dochodzi. Chociaż może u Ciebie dochodzi, bo jesteś tak przetkany że mała bania.

Tetti
22-11-2008, 18:16
O siema. Mamy dużo "żeczy" do omówienia. xD !

Kate a.k.a Kisse
23-11-2008, 13:12
elo elo milo cie widziec po dlugiej lub krotkiej przerwie.(zalezy dla kogo) xd
szkoda tylko ze moda nie odzyskasz :/

DrahMaster
23-11-2008, 15:25
Siemano,
nie wracaj, szkoda się tutaj marnować i szargać nerwy ; ] nie pozdrowiłeś mnie...

Pozdrawiam,
DrahMaster.

Ohroniasz
23-11-2008, 16:06
Wiesz co? dziwi mnie jedno..
jeżeli pozdrowiłeś kolesia o nicku ~Johny to ***** coś tu jest nie tak..ten pies po Tobie jechał, że jesteś pierdolonym niemcem, publicznie Cię obrażał, a Ty go pozdrowiłeś..widzę, że jednak ten pionek ci dupę obrobił, bo zobaczył, że znasz paru 'elitarnych użytkowników'.

@topic
nic do ciebie nie mam, ale to co napisałem wyżej mnie dojebało..
witaj na forum i strzeż się idiotów którzy tutaj użytkują.

Busst
23-11-2008, 20:12
Więc witamy.

Walnę prosto z mostu, nie nadawałeś się na Moderatora. Miejmy nadzieje, że będziesz lepszym użytkownikiem bez możliwości moderacji, niż z nią. ;)

Oxidosis**
23-11-2008, 20:19
Tak, wiem. Ostatnio jak chciałem się umyć, to wypiłeś mi całą wodę tłumacząc, że w domu sam nie masz. Nie moja wina.

@Topic
No Pandzia ! Hello again. :D

To miało być śmieszne ?:)

kiedyś byłeś spoko, ale to było kiedyś. Przynajmniej tak uważałem . xd

DannRook
23-11-2008, 20:34
Więc witamy.

Walnę prosto z mostu, nie nadawałeś się na Moderatora. Miejmy nadzieje, że będziesz lepszym użytkownikiem bez możliwości moderacji, niż z nią. ;)

Ale ty Busst jesteś żałosny...
Może to ty się nie nadawałeś na moderatora?
Zawsze moderatorzy tworzyli zgrany team, dopiero gdy pojawili się nowi modkowie, którzy myślą sobie nie wiadomo co to się wszystko spierdzieliło -.-
@topic
Fajnie, że jesteś, w końcu ktoś porządny wrócił.

[Edit by Busst]
Szanuję to, co napisałeś, jednak każdy ma prawo wyrazić opinie na temat innej osoby. ;)

Pandora_Banned
24-11-2008, 07:19
dzięki wam za pozytywne komentarze. A co się stało z Cinkiem i Gromem ? bo ja nie w temacie... dużo osób poodchodziło...

Wiliks
24-11-2008, 08:54
Grom odszedł.. Cineq siedzi na forum... :O.

/topik

Hi.

Tre Cool
24-11-2008, 14:30
Dostałem od Ciebie bana, foh s przytupem : //

Mam nawet twoje gg, a Ty moje masz? : O

Drako o.o
24-11-2008, 15:47
szkoda ze to dziecko znow wraca

nie wychowane a do tego jakis internetowy napinacz, dal sie shakowac na forum no nie;<

Pandora_Banned
24-11-2008, 17:08
@pan up: dałem się i co z tego ?Ja cię rozliczam z tego że srałeś kiedyś w pieluche?To było kiedyś. Dzisiaj już jest inaczej. Nie jestem już taki naiwny. Zakończyłem kontakt z kilkoma osobami które były niby spoko a za plecami robiły swoje. I jak zwykle po napisaniu swojego posta znowu się "stasujesz" przed ekranem komputera ? Nie będę dyskutował z Pr0 Drako ;o bo jeszcze mnie znajdzie w rl'u i dostane ojojojooj. Nie chce tu mówić kto ma kumpli, kto jest ok bo to i tamto. Nie chce i nie mam zamiaru się z T*obą ( *duża litera = szacunek ) kłócić bo to nie jest odpowiednie miejsce i czas.

Jeżeli masz zamiar pisać jakim to jestem dzieckiem i w ogóle to lepiej nic nie pisz. Daruj sobie zbędnych komentarzy. Ja nigdy nic do ciebie nie miałem ale widzę że lubisz się przypier***ać do ludzi. Jak na razie dobrze ci to wychodzi. Pozdro ;P

Rocky Balboa
24-11-2008, 17:27
Więc witamy.

Bo za to Ty sie placku nadajesz ;d haha ;]

[Edit by Busst]
Tak twierdzi 90 % forum, moderatorzy i Mortiis. ;)

@topic

Witaj :* ale nie wracaj ;p Tak jak Drah naisał ;)) Szkoda nerwów.

Jak tam steam?:P

Jaros Jaroz Jaro
24-11-2008, 22:34
Witam,A czemu wcześniej odszedłeś ? Jak możesz to napisz...bo widze że chwalą cię tutaj ^^

BroxiQ
25-11-2008, 07:46
Pozdro :) Witamy ponownie fajne orty robiłeś :0. Chwile mnie nie było na forum powie mi ktoś dlaczego nie jesteś już moderatorem ??.
Pozdrawiam.

Pandora_Banned
25-11-2008, 20:45
Grom i Cineq dowiedzieli się jakoś o moim haśle, wbili mi się na konto Moderatora, wypisywali różne głupoty i wyszło że jestem nieodpowiedzialny i nie mogę pełnić dalej funkcji moderatora... Tak wyszło trudno. Nie wiem skąd znali moje hasło ale dzisiaj już nie chce wiedzieć. Niech pozostanie tak jak jest. Wydaje się niby że Modek to sprawa prosta ale jak pilnujesz forum, warnujesz, ostrzegasz w słusznej sprawie to jesteś narażony na różne wyzwiska ze strony "mądrzejszych 13-latków" i pamiętajcie że oni wiedzą najlepiej bo im mama wszystko mówi i nie należy się z nim kłócić. Jak kogoś wyzywał i pisał zbędne posty to znaczy że miał powód. Taa... i tak postanawiałem już wtedy zrezygnować z funkcji Moderatora. Logowałem się na forum przez pewien okres co 2, 3 dni a później nastąpiła ta cała sytuacja. Prędzej czy później i tak bym stracił Moda ;P Bywa. Wg. mnie lepiej jest być zwykłym szarym ownerem niż osobą która ma pilnować ten cały... ee...bałagan :P Mam coś jeszcze wyjaśnić ?? :)

@Jaroz: Zielona Góra i Gubin RoX xD ( Ostatnio byłem w Focusie. 3 grudnia jadę do Zielonej do teatru w ramach wycieczki i znowu do Focusa xD )

VisekoBanned
25-11-2008, 23:32
Powodzenia w 'buszowaniu' na forum;d .

FritO
26-11-2008, 17:18
omg weś spierdalaj jebany czicie, nawet w csa nie umiesz grać dziecko :<

Pietro
26-11-2008, 21:13
'omg weś spierdalaj jebany czicie, nawet w csa nie umiesz grać dziecko :<'

popieram XD.

Nie no, fajnie, że wracasz. Tylko błagam Cie, nie rób już takich błędów jak kiedyś.

btw. pamiętam jak Pandora wkurzał się jak ktoś lagował na serverze, na którym była rekrutacja do klanu.