View Full Version : Screen Madafakabistego Pro Ivul Mastah'a
Tak sobie patrze ze jeszcze tyle dni pacca do wbiłem jaki¶ tam level.
http://i35.tinypic.com/21bnjnc.jpg
Pozdro dla:
Too Get, nie nerwusiaj sie
Rosstein, old Grass
Rybcun, ja i tak cie lubie :<
Sea Ranger
Alfir Mazir
Chelmianin
Radament
Bloody Pall, chcial byc ale nie mógł :(
Purel Knight, po co byles offline...?
Saint Lucas, nowa koleżanka :)
To by było na tyle!
P.S Ta ikonka to nie wosso, etc. Tylko jak pobralem skórke to tak wyszło.
DobraForma
23-11-2008, 12:24
No no ladnie;)
oby tak dalej ^^
Postac 10/10
Eq 10/10
Skili niestety nie pokazales ^^
No niech ci będzie te Gyy Zyy , dajesz teraz 300 , 400 , 500 etc. a pózniej 666 i klapy ;P
Duffenzho_bżdonc
23-11-2008, 12:27
Patrzac na nazwe tematu myslalem ze tu dasz moja fote.. No nic, gratulacje :D
Lost Girl
23-11-2008, 13:04
gz lvlu i było co¶ położyc na te table ;)
Taki se pazdzioszek
23-11-2008, 16:41
GRazaaaaaaaaatz libryx dobra wychodze z domu baj ;d
Lu$hOoOoOfy Cineq
23-11-2008, 16:56
¦miało można Ciebie nazwać Mistrzem Fake'ów, gz!
jacek3332
23-11-2008, 16:57
Wszystko ładnie, fajnie ale dlaczego prawie wszyscy robi± ss z awansów na Senjii?
@up
Bo tam najlepiej wychodza :)
znaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki
¦miało można Ciebie nazwać Mistrzem Fake'ów, gz!
Składnia.
@topic
Pogratulować. xd Lajtowe eq.
Rybcun, ja i tak cie lubie :<
Ja Ciebie nie lubie... Nie gz. xDD a może i gz? ;o gz zeby nie bylo
@Cash jestes zerem. A wiesz po czym to wniaskuje? Bo twoim Avatarze....0 szacunku dla Wielkich Ludzi...zapewne jedynym twoim autorytetem jest MDW, bo najwiecej razy mial pikselkowy napis "you advanced from lvl 69 to lvl 666", tak? Nie pozdrawiam, wrecz przeciwnie.
Tak palobo, wiemy ze jestes jebnientym dzieckiem które lampi sie w pixele, wszytko wporz±tku. Tak,tak a Cash to wielki noob 0 pvp itp <ironia>... gz, bo to moj byly char xd
@kanalia wulgaris
23-11-2008, 22:26
Twój screen jest przepiękny ponieważ występuje w nim w±tek lekkiego zabarwienia seksualistycznego. Bardzo lubie takie screeny. Pozdrawiam was szczerze.
RaptoreczeQ
23-11-2008, 22:31
Gz
Teraz wbij 300 i lecisz na saphire helmet questa : >
ZNAKI ZNAKI ZNAKI ZNAKI
@Jurasek
Widac, ze z mojego posta nic nie zrozumiales. Swoja droga, jezeli naprawde chcesz byc taki "pro", to przed "które" stawia sie przecinek : )
lópie byci Pro! ma¶ cu¶? aj em miszczó órtógrawi... No niestety nic nie zrozómiałem... Bo jestem 11 latkiem z dyslekcjom, i mama mi nie kce pokażać jak siie pirze... A nie pomyslałe¶ zjebie że może mu ise podoba taki avatar? Jak pół servera ma avki z golymi dupami, to oni sa pró i cóól, tak? Idz spac bez kolacji bo mnie juz wkurwiasz...
Zachar18
24-11-2008, 07:12
A ja Ci pogratuluje 2x ;)
Gratz wbicia 200lvl GouGou 300, a drugie...
GZ właczonego WOSO :) i doklejonego paska...
@Jurasek
twoje posty swiadcza same za siebie ; )
szkoda słów poprostu. Btw, mama wie, ze tak brzydko mówisz ? : o
@up
Tak wie.
@Zachar
To nie wosso :< Chcesz ss'ka prawdziwego? Jestem ownerem Casha do 200...
Miales odejsc a nadal grasz.
Wez wyjdz.
Bardzo dobre eq jak na ten lvl pandemka bardzo ci się ona przyda go go 300 ;)
Jbc To on już nie gra :P Tera ja gram Cashem :) I jest ciekawie, ciekawie :P SS na 300 lvl spodziewajcie się w sobote/niedziele :)
Jestem ownerem Casha do 200...
Jestes pro...wbiles 200 poziom!! ; o................................................. ..............
Nooo, podnieciłe¶ sie? Nawet gdybym był ownerem do 50 to co? Ty bys w swojim krócitkim życiu nie wbił takiego lvl :< Zal dzieci neostrady, idz spac bez kolacji, a najpierw wyjdz do Knurowa hahahha
Nooo, podnieciłe¶ sie? Nawet gdybym był ownerem do 50 to co? Ty bys w swojim krócitkim życiu nie wbił takiego lvl :< Zal dzieci neostrady, idz spac bez kolacji, a najpierw wyjdz do Knurowa hahahha
1) moje "króciutkie" zycie jest troszke dluzsze od twojego; ) nie wszyscy pisza w tym roku egz gimnazjalny jak ty
2) "wyjdz do Knurowa" ... nie zrozumialem sensu twojej wypowiedzi...o ile w ogóle jakis sens maja ; )
zreszta...szkoda klawiatury na 15-latka ; )
nie pozdrawiam, umieraj ; )
A wiesz co jest najlepsze? Ze jestes 'no life', który wbil 200 poziom..z czego to wniaskuje? z godzin, w których wypisujesz te swoje bzdury na 4um...5:30 AM, haha
1)
zreszta...szkoda klawiatury na 15-latka ; )
nie pozdrawiam, umieraj ; )
A wiesz co jest najlepsze? Ze jestes 'no life', który wbil 200 poziom..z czego to wniaskuje? z godzin, w których wypisujesz te swoje bzdury na 4um...5:30 AM, haha
Dobra umre według twojej woli miszczu! A wydawalo mi sie ze pisalem o 5:53? O tej godzinie wstaje do szkoły ;/ Jak bys chcial wiedziec mam na 7:05...
Dobra umre według twojej woli miszczu
Zrób do dla narodu!!
btw. chodzisz do szkoly?
a nie dajesz tego po sobie znac ; o
Moje gratulacje.
Szkoda że nie pokazałe¶ Skill ;D
A eq z 2 hara czy pożyczone ?
Eq moje :D Nie pożyczone, nie 2 char :D
znakkiiiiakaiai
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.