View Full Version : KRS vs NLN Warto Obejrze? :>
Witam. Przedstawiam Filmik z PVP gildii KRS i "nie lej nas"
Osobiście mnie tam nie było, lecz zostałem poproszony przez Lukasza o wrzucenie go na 4um, aby pokazać por evil pvp nln.
Oto filmik
http://www.sendspace.com/file/su9dt2
~GrulixBaned
23-11-2008, 15:38
Ajj dostali w dupę. Jeden idiota dał loga. Czyli 9 dedów i 1 log.
Jak KRS takie kozaki to zapraszam na solo :)
@up
teraz solo? a pvp to dostali i boją sie przyznać, a władca sutów kozak lognął na pvp <lol2> widać ze bez sio to się kuli... a z sio to cwany
Kate a.k.a Kisse
23-11-2008, 16:00
zal mi naprawde ludzi z nln tyle jechali na krs a tu co?;]
a najbardziej zal mi woder bona 1.5k rp a tak sie bal pasc ze szok...... map click jeden
down
jak juz zaczales to powiedz -.- xd
Gratuluje całemu KRS. Prawda, daliśmy ciała, ale śmieszy mnie jedno w KRS, zostawię to dla siebie :)
@down
To, że mają lepszy skład to już nasz problem. Przegraliśmy i pogodzić się z tym musimy.
Obrońcy jak i Członkowie KRS jakbyście rozumowali chociaż trochę to byście skminili o co chodzi.
Po 1 zobaczcie jakie lv na tej ustawce były u nas a w KRS
W KRS
Abu Hamza al Muhadzir - może i leci na spama ale walnie 2 hity i wiekszość od nas leży gdyż pozostali dobijaja.
Darkrose - 1.5k rp wiadome vita map click i ostre hity ,ciężko go zabić.
Arcon Shooter -następny 1.5k rp opis ten sam co u darkrose.
Assasin Knight - 1.5k ek dużo hp , mocne hity , uha sie dość dużo.
Arounder -1.5k rp - ten sam opis co u darkrose i arcona.
Antygona - 1.3k ms - to samo co z abu.
Sunrise Hope 1.1k - łatwo zabić na spam ale hity klepie ostre.
To taka podstawa tej walki nie wspominając o innych członkach. średnio 700-900lv.
A tu skład NLN
Baczeq 1.2k ek - dużo hp , ciężko zabić
Wykopek 1.2k rp - vita , map click , dość ciężko zabić
Wulfgar von Cookie 1.3k ek - dużo hp , ciężko zabić
magnus kaktus 1.3k ek - dużo hp,ciężko zabić
Reszty uczestników w wojnie z krs nie wymieniam bo to Nawet nie 900lv w tym ed.
Także pomyślcie jak my mieliśmy wygrać ?? Sama ta Ekipa z góry potrafi narobić szkód a co dopiero jeszcze z innymi.
JEDNO WAŻNE ZDANIE : NIE ZROZUMCIE TEGO JAKO MEJ WYMÓWKI , PO PROSTU PRZEDSTAWIAM JAK SPRAWA WYGLĄDA.DUŻO OSÓB Z KRS ZABIJE SAM SOLO NA ISLAND LECZ PRZYZNAJĘ KRS MA MOCNIEJSZY SKŁAD.OCZYWIŚCIE WBIJAM W TEN KRS I NAPEWNO NA KAŻDĄ WALKĘ MOGĘ IŚĆ.
To byłoby na tyle.
Sram na wasze wrzuty :)
@up
Zgadzam sie z Toba, fakt ze KRS wygrało, dlatego mówie zeby było fair moge wyjsc na solo 1380 ek'iem nawet z Abó, moze byc wszystko przy gm jak im cos nie pasuje :) Gratulajce KRS, Srednia KRSu 1350~ a srednia nln 1000, piszcie sobie co chcecie ale taka prawda
Zgodzę się ,że mieliśmy silniejszą ekipe i nikt temu nie zaprzeczy .
Zapomniałeś dodać jeszcze u Was Woder 1,6 rp map klik i tez vita.
Ale to Magnus proponował ustawke Lukasowi 800 ek na pvp a tam już czekała wasza ekipa i wyszła z tego nie zapowiedziana wojna.
Haha mnie sio? Przeciez mnie na tibi nie było o 16:)
I o tej godzinie już dawno było po starciu
Duffenzho jak cos robisz rób to z głowa.
Nie no NLN sie popisalo i to w ch*j. Mieli 1,6k rp i nie dali rady zalosne zero zgrania zamiast wejsc i spam to oni pojedynczo. Zero Zero i jeszcze raz Zero. Dlatego NlN Sux
sebo14_92
23-11-2008, 17:05
@up
Napinaj sobie jak chcesz... dobrze ze Ty jestes taki kozun bo wbijesz pk i spieprzasz map clickiem... spojrz na siebie
@2up
To Lucas cos sapal bo padl na cod -.-
@topic
Nie mielismy szans i przegralismy co tu duzo mowic. Ale chociaz potrafimy sie ustawic <rotfl>
Nie no NLN sie popisalo i to w ch*j. Mieli 1,6k rp i nie dali rady zalosne zero zgrania zamiast wejsc i spam to oni pojedynczo. Zero Zero i jeszcze raz Zero. Dlatego NlN Sux
Haha padłem piszesz do nas , że mieliśmy 1.5k rp jednego dodam...i , że nawet z nim nie wygraliśmy haha
A KRS było tych rp trzech z 1.5k lv
Więc zastanów sie Sciex zanim coś napiszesz :)
U nas było 2 ed 700lv + którzy praktycznie sie w tej wojnie nie liczyli , ja 760+ ek ( praktycznie też się nie liczyłem) i ktoś tam jeszcze
A w krs była dość ładna średnia lvelova.
Sram na waszą opinie na mój i całej gildi temat :)
Duffenzho_bżdonc
23-11-2008, 17:19
16:41 Sunrise Hope: sio piane
To chyba wszystko wyjasnia......................
Ps:
Doszly mnie sluchy, ze za pierwszymi 4 razami orka dala loga ;<<<
Royal back xD
23-11-2008, 17:49
no coz nln nie mialo szans i tyle, wiec nie ma z czego sie cieszyc;] Zamulacie z ta nazwa "nie lej nas". Twierdzenie sie najpierw interpretuje a dopiero sie go uzywa;] Bo nie widzialem nigdy zeby ktos z nas plakal zebyscie nas wy bili z krsu;] Ale co moga wiedziec gimnazjalisci z otyla orka na czele;)
Benek Kox
23-11-2008, 17:59
Duffenzho jak cos robisz rób to z głowa.
Ty robisz zawsze z mordą wpierdalajac 2 kurczaki na śniadanie busahuas żal mi cie masz 23 lat i u rodziców na utrzymaniu hsuahuas orka xD
Scix
Oo ***** odezwał sie ten co ma takie pvpe ze mnie chuj strzeli na rsie padles jak cipka i teraz placesz za swoim eq :<
To tak orka pisze 16 bo on oglądał ten filmik o tej godzinie -.- Oglądnij sobie filmik i jeden z pierwszych zdań napisanych to siohać piankę..
Co do tematu pvp nigdy nie pokona allegro bo tak:
z krs:
Assasin- przynajmniej 3 owner
Pih- to samo
Lukasz- nie wiem
Sunris- tez przynajmniej 2
a w NLN
To wolf chyba 2
Magnus 1 owner
Wladca 1 owner
Paint 2owner (konto dostal od rocka ale zawsze to 2)
Na temat wodera nie będe się wypowiadał powiem tyle ze miał lukasza na 2 hity ale go nie zabił bo uciekał :d
Nln miało szanse wygrać gdyby kupowanie charów na allegro groziło kasacją konta.
Zawsze znajdzie się parę noobów które będą mieli nadzieje na wysępienie od alegro kidów jakiś itemów bo myślenie wiekszości graczy jest taki "kto ma kasę ten wymiata" ale czy opyla się marnować sobie gre na zadawanie się z takimi graczami co nawet sami 300lvl nie wbili..
Edit:
No i jeszcze to że krs miało tyle 1k lvli ze magnus 38k hp w 1 sec padł.
Pozdrowienia dla cierpiącej Orki :D
@down
Właśnie lepiej jest przez 2lata wbić 200lvl niż kupić 1000lvl i wbić 100lvli :D
Krs to taka gildia jaką był Kazadum. Założycielowi skończy się kasa i gildia się rozpadnie.
@Sciex
Mieli 1600rp ale przegrali. Tak przegrali ale ten rp robił to samo co ty w city goni cię 3 osoby i uciekasz. Woder uciekal bo go goniło 5x 1k lvli a nie tak jak ciebie 3x 800lvl :d
Jeśli chodzi o kasę to wkur...ja mnie tacy co mają po 12 -13 lat dostają kasę od rodziców i kupują chary.
Później kox bo co to nie on :) na apo połowa to allegro
Np.Taki vrael dostał sevipera 1.3ek chyba i lata po city z pk i szpanuje.Rozumiem jest to już duży lv można sobie na to pozwolić ale zrozum ty nigdy byś do tego lv nie doszedł.
Ja muszę sam zapracować jeśli coś chcę kupić wy dzieci tylko potraficie brać kasę od rodziców i jeszcze ich później cisnąć.
Nie zazdroszcze wam tylko mówie jak sprawa wygląda.
A co do kasy to ona na apo dla niektórych najbardziej się liczy.
Np taki Hogart był w KRS mial inva do chatki pianki wielce kolega a gdy Pianka Rs wbiła to pierwszy ją bił.
To byłoby na tyle.
Nie tarcza ani zbroja czyni rycerza rycerzem tylko jego dusza :) dobre tibijskie powiedzonko
kruszynka
23-11-2008, 18:30
a co mielismy robic jak chyba 2 ek bylo szczerze myslalem ze padniemy wszyscy zebyyscie mieli zgranie nie padlibyscie tak szybko ; ) sioha cpianke bo ek a wy penwie ja debile byscie sie rzucili na nia sami i padli na spamie mniejsze lvl by dobijaly yellow red lepsze zgranie i nie bylo by tak latwo .. Dodam ze nie bylo fair jak mnei sam wsuwales wulf zeby tp mnie na siland tak samo jak druid fox pzdr ; )
gupi sempacz <3
23-11-2008, 18:35
wszyscy jestescie pojebani
xd
jak to pianka napisala do kogos tam
kup arcona albo wodera
a zappa
a ty kup rl zycie
proste
jeden nie ma tego, drugi tego ..
xd
koniec napinki przez neta blz
19Blacksmith64
23-11-2008, 19:49
Ty bys poszedl z KRs to pewnie bys sie pierwszy zlozyl :) a tutaj wielki kozak tak twoja Orusia wygrala tylko ze ona sio miala bo inaczej nie mogla hahahaah bo zlozyla by sie najszybciej :)
@Topic
No trudno :) Ale przynajmniej poszlismy na pvp ja tez bym poszedl ale trenowalem mlevel na bocie i dostalem bana :( Szkoda :) I tak jeb*c KRS :D i Scixa tez i Scixa tez!
A ty sciex nie wiem co tutaj w ogóle tworzysz w tym temacie.
Po 1.. poszedłbys z nami sam bys padł. Z KRS nie pojdziesz bo nawet oni maja jakies zasady i nie przyjmuja sprzedawczyków :)
Po 2 przed chwila w city sie poskladales w 10 sek?
Po 3 w ogole wypier.. zz forum :)
Po 4 napiszesz do mnie np chodz solo i co myslisz ze koks jestes? No tak niema to jak 1,1k lvl vs 740 :) gz!
Po 5 wypier... z forum i z gry :)
Co do tematu...
Nie da sie ukryc ze KRS mieli lepsza ekipe.. ale coz.. nie sfrajerzylismy i poszlismy... szkoda ze nie było całej ekipy naszej.
Ale mysle ze niedlugo ukaze sie na forum pewien filmik :) narazie tajemnica :)
I cóż dodac pozostaje nam nasza najlepsza bron:) Ale to wszyscy powinni wiedziec o co chodzi.. tyle w temacie :)
Ty robisz zawsze z mordą wpierdalajac 2 kurczaki na śniadanie busahuas żal mi cie masz 23 lat i u rodziców na utrzymaniu hsuahuas orka xD
Oo ***** odezwał sie ten co ma takie pvpe ze mnie chuj strzeli na rsie padles jak cipka i teraz placesz za swoim eq :<
Za eq nie placze bo juz je odrobilem ;o A pvp mam jakie mam. pozdro
A ty sciex nie wiem co tutaj w ogóle tworzysz w tym temacie.
Po 1.. poszedłbys z nami sam bys padł. Z KRS nie pojdziesz bo nawet oni maja jakies zasady i nie przyjmuja sprzedawczyków
Po 2 przed chwila w city sie poskladales w 10 sek?
Po 3 w ogole wypier.. zz forum
Po 4 napiszesz do mnie np chodz solo i co myslisz ze koks jestes? No tak niema to jak 1,1k lvl vs 740 gz!
Po 5 wypier... z forum i z gry
Ty bys poszedl z KRs to pewnie bys sie pierwszy zlozyl a tutaj wielki kozak tak twoja Orusia wygrala tylko ze ona sio miala bo inaczej nie mogla hahahaah bo zlozyla by sie najszybciej
Szkoda na was klawiatury czaicie ? Maffer koxie ani razu nie chcialem isc z Toba solo to po 1 po 2 w 4 jak bijecie to nie mam szans i sam dobrze o tym wiesz a po 3 juz nie raz magnusa wolalem na pvp to piesek nie chce przyjsc ;o NLN SUX. Pozdro
Sciex byłeś ze mną na island chciałem ci udowodnić ,że mnie nie zabijesz :)
I tak oto się stało nie mogłeś noobie zabić to odrazu od bota :)
Bota nie używam i nie mam zamiaru..
Dla mnie jesteś ofiarą życiową której wogóle nie powinno być , jakoś inni co mnie potrafią zabić nawet o bocie nie wspominaja :)
Masz pvp -999999999999
A i jeszcze jedno tylko nie mów do mnie "czemu sie tylko uhasz" jakbyś rozumiał i nie miał tibi zamiast głowy to byś sam sobie na te pyt odpowiedział
Sry!! zapomniałem , że ty kompletnie nie myślisz otóż ci powiem
Ja 770ek bijac spam w tym samym czasie co ty leże jak pies.A czemu to już chyba powinieneś wiedzieć.
A i 3 sprawa to taka : do tych wszystkich co pierd..ą , że na pk bijemy w 5 osób.
Otóż czego SCIEX sie możesz spodziewać odpalając pk w środku city ?
To wiadome , że każdy twój wróg będzie cię bił.
Chętnie bym ci pysk w rl life przestawił kozaku przez monitorek.
PZDR NLN
Dede Lionheart 2
24-11-2008, 06:45
Ogólnie to ludzi z NLN coś mało było, albo wszyscy dali loga. Wladca luku nagle tak przepadł pozostał Woder Bone.
Powinniście to powtórzyć, bo to było więcej bieganiny niż samego bicia. :<
Undead Pall
24-11-2008, 09:49
shuAshu zal prawie wszystkich z krs... bo nln mialo szanse loool zal i bol niech all beda na rownych lv to ok ;] wtedy sie lac mozna lol a nie... co to ma byc ...
rotfl...
A ty scix jestes najbardziej przegrany :D nie wzieli cie bo jestes pier... sprzedawczykiem i nigdy nie wiadomo czy nie sprzedasz 2 raz ;] pzdr psie
@topic no moze i nln przegralo ale to nic nie daje krs'om :o bo lvle duzo wieksze...
1387 ek vs 1750 ed + (2:1) <znaki><znaki>
Scix przecież wiesz że NLN będzie cię biło jak odpalisz pk. Widzisz że jest 5gości z NLN to odpalasz pk -.- a potem się srasz że cie 5 z NLN biło i padłeś, wiadomo że sam 700ek nie będzie cię bił bo masz większy lvl ale jak cie bije 5 to mają szanse ale ty masz ich na 3 hity.
Jak według ciebie "NLN sux" to ciekawe na jakim miejscu u ciebie jest Krs? Pewnie na 1 bo allegro trzyma ze swoimi kolegami, przecież wiadomo że np Abu niedojdzie do nln bo oni nie mają 1300lvli z allegro.
Jak krs ma iść na pvp to niech idzie do 1000lvl :D To zobaczymy kto pierwszy padnie. Bo tu był prosty przykład pvp vs allegro oczywiście allegro krs :d
Szczerze chciałbym zobaczyć pojedynek 10 vs 10 na ots all 1000 lvle :D
Dla NLN to nie jest porażka ten filmik udowodnił jak allegro jest silne, ale oczywiści mortiisowi to nie będzie przeszkadzało bo raz na jakiś czas wystawi na allegro 700lvl i ma zysk. I w pewnym sensie apo podupada przez to allegro, bo jak 80 członków krs kupiło na allegro chara to inni gracze sobie pomyślą że nie mają szans ich dogonić i poprostu nie grają. Czy to aż tak bardzo by przeszkadzało mortiisowi jakby za sellanie charów na allegro dawał kasacje konta? Po prostu nikt by nie kupował tam i tyle.
A tak po za tym scix widząc ilość użytych przez ciebie słów w poście, wyobrażam sobie twoją wiedzę i płaskie myślenie.
Jak niema pvp to apo zrobiło sie non-pvp? jupi mamy 2 harmoniie.
Proponuje ci zająć się nauką ale to twoja sprawa jeżeli dla ciebie tibia to zajęcie na przyszłość powodzenia. Za 5lat będziemy mieli 2 orki :d
Bardzo dobry filmik :P polecam wszystkim !
Jaszczur 2.0
24-11-2008, 19:36
@Vivek
powiedz mi kto z krs ktorzy byli na tej wojnie to allegro kids , jestem ciekaw :cool:
@topic
nln nooby i tyle:)
Ale to Magnus proponował ustawke
Przepraszam Pani Moniko ( albo Panie Monik? ). Otóż to nie ja proponowałem tą ustawkę.. Tylko osoby wierzące w kult "wielkiego assasina", i inva do "magicznej tibijskiej chaty" sprowokowały ta całą napinkę... I w dodatku poprzekręcały to tak, że " co źle to nimy"..... Może zacznę od początku... Ten wasz ukochany, najznakomitszy Pixelomaniak, Master Lucas wbił na kidy i rozpoczął tę waszą wysłużoną prezentacje krssowskiego zachowania ( stanie, wkurwianie, tiefowanie) Prośby nie pomogły, wiec frag poleciał... Zwołał całą ekipe z kultu assasina i bóm. Zameldowałem się obok domku. Przed oczyma ukazał się błękitny napis... A jego autorem był ni kto inny tylko Master lucas. A teksty jakie do mnie puszczał :
14:15 Master Lucas: idziecie
14:15 Master Lucas: ??
14:16 Master Lucas: 5
14:16 Master Lucas: na was 5
14:16 Master Lucas: dawaj choc teraz cho
14:16 Master Lucas: piez psuw
14:17 Master Lucas: gogog
Mówią same za siebie....
Dziękuje za uwagę. To tyle co chciałbym powiedzieć co do początku napinki z dnia 23.11.
Co do samego wara. Owszem przegraliśmy.... z 10 000 zł wydanymi na tą głupią grę.... A dodać można jeszcze że przy pierwszych 2-3 warach ktoś z kultu "magicznej tibijskiej chaty" logał sie.. To tylko tak na wspomnienie.... Dziękuje...
Duffenzho_bżdonc
24-11-2008, 20:35
@Jaszczur 2.0
Wszyscy.. Wymien mi jedna osobe ktora byla na wojne ktora jest 1 ownerem ;>.. Oprocz Lukasza ;]
Hogart 2.0
24-11-2008, 21:48
Powiem tak nie mam nic do Pianki,ale pamietam war Pk Team vs KRS dostali 5:2 w dupe i jeszcze co chwile gadali,ze "oszustwo,przegrali i wogole"
Dali na nastepny dzien filmik jak przegrywaja jak psy i jeszcze mowia ze wygrali to bylo zalosne;]
Jednak KRS jest to zaje*** nawet,ze slabszym skladem;]
Ogolnie mielismy gorszy sklad;<
Unich jeszcze Abu byl i jakies inne thiefy;]
Ale i tak przegrali ;<
Wiec mam nadzieje ze NLN kiedys dojebie KRS;]
lemoneek
24-11-2008, 22:03
Gratuluje całemu KRS. Prawda, daliśmy ciała, ale śmieszy mnie jedno w KRS, zostawię to dla siebie :)
@down
To, że mają lepszy skład to już nasz problem. Przegraliśmy i pogodzić się z tym musimy.
KRS zawsze było do dupy assasin team żal.pl byli w innych gilldiach (angels) to bili swoich...
Guildmage
25-11-2008, 00:18
KRS zawsze było do dupy
Nie zawsze chociaż jestem nastawiony anty do nich to stwierdzę że gdy orka nie miała kupionego assa i siedziala cicho i ktoś musiał za nią manewrowac pvp (zawsze ja chcialem chodzic i prawie wiekszosc tych pseudo wojen na pvp ja zaczynalem propozycja) a teraz kupili za pierwszą wypłate brata (28 lat) assasina to pianka nagle palma do bani i wojen sie zachcialo... forumowi fajterzy nie wypowiadajcie się bo większośc z was nie osiągneła tutaj 500lvla a gadacie TAKIE NIESTWORZONE RZECZY że mi się chce płakac;)
większośc pekerów pod depo czyścilismy my czyli ekipa z teamspeak za czasow 07' byli to winiak, chaosruler, seviper, drako, guildmage( 1 owner wtedy ja), doktor dziaslo, kajutan chociaz nie byl w krs z wlasnych checi.. pianka zawsze wychodzila i padala jak pies.. kazdy wie jak to bylo..
w koncu sie odlaczylismy i powstalo kgb na ktorym te lata sie skonczyly bo pianka dostala postac ;D ave. milego zarabiania i wydawania hajsu na postacie z OTS'a ktory postoi 5 lat a tych TYSIĘCY nikt wam nie odda..
A WIECIE ŻE BRAT PIANKI ZA ZDANĄ POPRAWKE W PIĄTEJ KLASIE DOSTAŁ POSTAĆ OD TATUSIA Z ALLEGRO ? Luko the master'a ..
Myślicie ze klamie ? mam ss z rozmowy z drakiem jak to pisal :D
No szanse nie były do końca równe ale prawda jest taka że Woder składa solo tego cwela abu :> Abu padł wczoraj 5x od skocia i odemnie to sie potem chłopak bardzo napinał żeby szedł z nim solo bo ma tylko 900 lvli więcej :* Jest chyba bardzo dumny że mama kupiła mu chara w top 1.
Nie lej nas SUX.
@Hogart
Pamiętam ten war ^^ to był war z Exlusive czy jak to sie zwało ^^ a tak pozatym gdyby NLN mnie sluchalo to bysmy sie bili taka sama taktyka jak wtedy, a NLN kazdy sam w przod i poszli, a tak pozatym to na war orka dala invy dla wiekszych lvli zeby doszli do gildi, my nikogo nie zapraszalismy tylko same NLN, wiec to bylo troche nie fair, tyle, pozdrawiam
kruszynka
25-11-2008, 10:43
@Hogart
Pamiętam ten war ^^ to był war z Exlusive czy jak to sie zwało ^^ a tak pozatym gdyby NLN mnie sluchalo to bysmy sie bili taka sama taktyka jak wtedy, a NLN kazdy sam w przod i poszli, a tak pozatym to na war orka dala invy dla wiekszych lvli zeby doszli do gildi, my nikogo nie zapraszalismy tylko same NLN, wiec to bylo troche nie fair, tyle, pozdrawiam
a z kim woder wszedl ? tez nie byl od was
Woder chciał pójść ale on tam nic nie zrobił, orka pozapraszała takich co potrafią się bić i nie boją o sl'a jak to zrobił woder on więcej zaszkodził niż pomógł.
@BroxiQ
Co wy ***** macie do NLN, to jest najlepsza gildia do której nie przyjmują allegro, kazadum też tak samo robiło i jak na tym wyszli? Kazadum już niema :( To samo będzie z KRS. Większość graczy na Apo odchodzi bo nie chce grac z takimi graczami co kupią chara na allegro i to przez takie krs apo powoli upada. Bo wy nie umiecie grać jak w każdą grę tylko to jest tak jak nie kody to boty i allegro, itak połowa charów kupionych na allegro pa jakimś roku przestaje grać bo chyba lepiej jest wbić od 0 1000lvl niż kupić 1000lvl wbić 1200lvl i skończyć grę.
Mi troszkę orki żal u mnie w klasie też jest taki grubas co go nikt nielubi :D i żeby go lubili rozdaje cukierki dobry sposób co nie? W podobny sposób powstało KRS :D
NLN było, jest i będzie, 4ever :D
Woder chciał pójść ale on tam nic nie zrobił, orka pozapraszała takich co potrafią się bić i nie boją o sl'a jak to zrobił woder on więcej zaszkodził niż pomógł.
@BroxiQ
Co wy ***** macie do NLN, to jest najlepsza gildia do której nie przyjmują allegro, kazadum też tak samo robiło i jak na tym wyszli? Kazadum już niema :( To samo będzie z KRS. Większość graczy na Apo odchodzi bo nie chce grac z takimi graczami co kupią chara na allegro i to przez takie krs apo powoli upada. Bo wy nie umiecie grać jak w każdą grę tylko to jest tak jak nie kody to boty i allegro, itak połowa charów kupionych na allegro pa jakimś roku przestaje grać bo chyba lepiej jest wbić od 0 1000lvl niż kupić 1000lvl wbić 1200lvl i skończyć grę.
Mi troszkę orki żal u mnie w klasie też jest taki grubas co go nikt nielubi :D i żeby go lubili rozdaje cukierki dobry sposób co nie? W podobny sposób powstało KRS :D
NLN było, jest i będzie, 4ever :D
Jak najbardziej popieram.
W NLN może nie ma wysokich lv tak jak w KRS.Ale to wynika tylko i wyłącznie z tego iż w KRS większość dostała bądź kupiła te postacie.
Nawet podczas loterii były chyba 3 postacie z KRS wymienione "który to owner"
Jestem ciekaw jakby Mortiis delete dawał za kupno chara z allegro , wtedy to KRS byłby mocny haha :)
Było mineło nie ma co wspominać tej walki.
Pozdro , Fightter
Guildmage
25-11-2008, 14:25
Jak wy ludzie do ERY venta nie doszliście a co wy chcecie o planowaniu akcji, słuchaniu was gadaĆ... ?? :D
Dobra zamknijcie ten temat bo już mi się niedobrze robi..
Ale na koniec małe zdanko z filmu "piła 3" nie wiem czy 3 ale coś takiego:
"Jesteś tym kogo jesz" To Pianka Zjadła Orkę..
W Nln jest najlepsze zgranie na Apo i tyle, tą walkę rozwalili ci co solo szli do przodu.. Gdyby szli tylko ci co są zgrani to by to wygrali. Magnus poleciał do przodu, Władca uciekał, woder biegał jak szalony to chyba tylko paint zachowywał się jakoś normalnie chociaż miał najmniejszy lvl. Walka do 1000lvla powinna załatwić sprawę ale znając krs będzie że nieuczciwie..
ZRÓBCIE SERVA ALL 1k LVL I SIĘ TAM BIJCIE :D
Jeśli chodzi o kasę to wkur...ja mnie tacy co mają po 12 -13 lat dostają kasę od rodziców i kupują chary.
Później kox bo co to nie on :) na apo połowa to allegro
Np.Taki vrael dostał sevipera 1.3ek chyba i lata po city z pk i szpanuje.Rozumiem jest to już duży lv można sobie na to pozwolić ale zrozum ty nigdy byś do tego lv nie doszedł.
Ja muszę sam zapracować jeśli coś chcę kupić wy dzieci tylko potraficie brać kasę od rodziców i jeszcze ich później cisnąć.
Nie zazdroszcze wam tylko mówie jak sprawa wygląda.
A co do kasy to ona na apo dla niektórych najbardziej się liczy.
Np taki Hogart był w KRS mial inva do chatki pianki wielce kolega a gdy Pianka Rs wbiła to pierwszy ją bił.
To byłoby na tyle.
Nie tarcza ani zbroja czyni rycerza rycerzem tylko jego dusza :) dobre tibijskie powiedzonko
Ty 1 ownerem Fighterra? O rl'y?!
Siemanero powracam całkiem nową postacią Simple Zimp. Wczesniej znaliscie mnie moze z postaci Fightter/Pro xim/Altron ... Tymi postaciami juz nie gram i na 100% grać nie będe, ponieważ mają już X właścicieli lecz gry beda mieć duży lvl będe mógł się poszczycić ze ja ową postać
założyłem. No cóż wiele z was pewnie mnie nie zna i zapyta: "Kim do cholery jest ten Fightter?!!"... Lecz Ci co mnie znają będą pamiętali współne godziny spędzone przed monitorem ;q ;f wzieło mnie na jakąś dłuższą wypowiedź więc już koncze. Pozdro600 dla wszytskich ;pp
To duzo mówi x) Wiec skończ pierdolenie 'sam musze na wszystko zapracowac', bo albo dostales albo kupiłeś postać zreszta w poscie wyzej widac X ownerów wiec niewiadomo ktorym tak naprawde jestes ownerem,
aa i nie nazywajcie mnie psem krs'u bo tez nie trawie tej gildii.
topic$
Gz, ale szkoda ze w KRS doszły osoby na sam war, zreszta do nln tez..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.