PDA

View Full Version : [Armia 7.6] Arena

Sys3k
23-11-2008, 17:53
Witam.
Moja propozycja to wprowdzenie na arene potworkow zombi, poniewaz na saphire armor jest 2x zombi o ile sie nie myle i na paq tez jest wiec mozna by bylo brac te potworki i + 2x zombi wtedy bylo by zblizone do tego quest ; )

Pozdrawiam

@Vivek
Ale to by nie bilo czaly czas bylo by to jako potwor np jak ciagniesz za wajche i wyskakuje demon itd to by bylo tak tylko, ze wyskakiwalo by zombi
proste ? -,^

Silkroad
23-11-2008, 18:03
Zombi czy Zombie? Bo o ile się nie myle to jeden z nich wali 20k~~? Więc się zastanów ;p Można zrobić tak, że na nowym mieście zrobili by areny takie same jak w City tylko że z Zombi/e. I wtedy możesz się potrenować. Można by było też brać same zombie ale wtedy by to zajmowało czas i by cię wywalało z gry. Ale jestem na Tak!

Muflon
23-11-2008, 18:12
Idiotyczna propozycja po co te zombi? I tak Ci to nic nie pomoze bo na questach/respach sumonuje potowry cały czas a na arenie tylko raz i na arenie potwory sa nieco słabsze.. więc tak czy siak nic to nie da.

Vivek
23-11-2008, 18:19
Hmm nie zrobią tego bo zaraz po wejściu na arene ziombi zabijały by rata i ktoś by wziął wajchę. :D
Temat do zamknięcia.

@Edit
No to tak jakby było jako potwór to by goście trapowali arene mówiąc że sprawdzają czy go zabiją.
Chciało by ci się czekać 10minut? ^^

jacek3332
23-11-2008, 18:20
W sumie mogły by być. Ciekawe ile mają hp i jaki loot. Może by zrobili kilka expowisk z nimi? Ale tak żeby można je zabić.

Morfeusz
23-11-2008, 20:08
Owszem jestem za propozycja ale tylko wtedy gdyby zobbi bylo dodatkowym potworkiem, a dokladniej to mozna by bylo wziac sobie 2 demony i np 1 zombi

RaptoreczeQ
23-11-2008, 20:35
Bez sensu ta propozycja wg. mnie

Ja za nie.

ZNAKI ZNAKI ZNAKI