View Full Version : [Armia 7.6] Potwory i Najazdy
Zaczne od potworow proponuje zmienic cos zeby kazdy potwor mowil po polsku tak jak np. hero mowi "Gdzie jest moja Krolewna?" lub Ghost "To ja twoj pra dziadek". Po angielsku mowi np. Necromancer i Dracule i jakies inne potwory wiec proponuje by zmienic to na polski ladniej by to wygladalo.
2 propozycja co do Potworow to zrobic tak zeby dracula nie mogla byc niewidzialna (utana vid) bo jest to uciazliwe bo nie wiem jak expie ile dracul leci za mna.
A 3 propocyzja to najazdy.
Prponuje zrobic najazdy dla mniejszych lvl np. Elder Demony, Demon Lordy, Orshe i jakies inne hero czy cos. Chodzi mi o to ze np. taki 150lvl moze tez by chcial uczestniczyc w obronie miasta a jak najazdzaja bally albo ots kingi to polowa apo siedzi w dp i sie lampi na hlvl jak sobie spedzaja czas.
Postawcie sie na ich miejscu.
Uwaga jest to tylko propozcyja wiec prosze o niepisanie zlosliwych komentarzy np. "I co nie mozesz grac jak potwory mowia po angielsku?"
Lost Girl
23-11-2008, 22:32
1 - Tylko dodatkowa robota dla ekipy
2 - Dobrze tak jak jest i tak jest za łatwo na tym serverze ;>
3 - może być a nawet jestem za, tylko wątpie czy by zaden z wiekszych lvli nie wpad i za 2,3 hitami rozwalil caly najazd
Moja opinia na temat tego.
Punkt 1. Angielskie napisy moim zdaniem niech zostaną. Jak napisał kolega wyżej, jest to tylko robota dla ekipy. A po za tym komu to przeszkadza i kto zwraca na to uwagę.
Punkt 2. Jeśli chodzi o to, wydaję mi się że raczej nie wejdzie w życie ponieważ będzie to wtedy za łatwe. Gracze będą mogli atakowac z broni co zwiększy szybkośc zabijania.
Punkt 3. Hmm. Moim zdaniem powinni zrobic specjalne miejsce do tego.
Bramka lvl od (np.) 30-300 żeby żaden większy lvl nie mógł wejśc i powybijac.
Wtedy taki mniejszy lvl będzie czuł się bardziej potrzebny na serverze, ponieważ będzie mógł bronic specjalnego miasta.
1 - Tylko dodatkowa robota dla ekipy
2 - Dobrze tak jak jest i tak jest za łatwo na tym serverze ;>
3 - może być a nawet jestem za, tylko wątpie czy by zaden z wiekszych lvli nie wpad i za 2,3 hitami rozwalil caly najazd
Cała wypowiedź.
p.s
Nawet nie próbujcie mi pisać tekstów typu: "jeżeli Twoja wypowiedź to wypowiedź Lost Girl, to po co się wypowiadasz?".
Od razu mówię, że tematy tego typu, są po to, aby jak najwięcej osób wyraziło swoją opinie.
1. Raczej to nie przeszkadza w grze. A robienie tego, to tylko dodatkowa praca i strata czasu. Wolę już coś innego robić, niż poprawiać jakieś napisy ;s
2. Tak miało być. Specjalnie dane zostało Draculom niewidzialność i tak też zostanie. Jak to ktoś napisał up, jeśli nie będą miały invisible, to będzie się graczom łatwiej na nich expiło, a chyba nie o to tu chodzi?
3. Owszem, nie ma sensu np. dawać Demonów, bo i tak znajdzie się jakiś h-lvl, który wpadnie i kilkoma hitami rozwali cały najazd. Jak już, to właśnie zrobić specjalną nową bramkę lvlową, do jakiegoś lvlu. Nie od, ale do :)
możliwe, że taka bramka powstanie - zobaczymy ;)
Kate a.k.a Kisse
24-11-2008, 14:20
1 pomysl bardzo dobry ;d nie wielu tutaj zna angielski .wiec chcieli by sie dowiedziec o co placze necro ;d
2 pomysl .z tymi draculamijest to spelcjanie zrobione na utrudniena gry....
3 pomysl
no zdecydowanie jestem na tak.sama mam 300+ lvl a chcialabym czase obronic miasto ;d a nie patrzec na neka :/
1. No nie wiem mi to obojętne
2. Taki urok gry niech tak zostanie
3. To jest forma nagrody umiesz grac masz h lvl masz najazd mozesz bronic miasta a nie jakies nooby z 300 lvlem jak pan up!
xxXTibiomanxxX
24-11-2008, 15:40
1.Wisi mi to :D
2.To niech zostanie.
3.No tak przydało by się takie coś , i nie że ja mam maly level i chcę obronić miasto bo nie gram na apo ale w ogole , tak jak napisal Tygrys zeby byla jakas bramka levelowa :D
@Muflon
A żeby mieć h level trzeba umieć grać przecież jest allegro!!!!!!!!
Napisy nie przeszkadzają ci w grze ale jak napiszesz je dla każdego potwora tygrys na pewno znajdzie 5minut aby je wkleić.
Dracule po to śa niewidzialne żeby się na nich gorzej expiło bo na 250lvlu posiadając big respa na ank można wbić 20lvi na loozach. Najazdy hmm, tak jak powiedział tygrys, bramka do 100lvla i można dać najazd. Tylko z tą bramką trzeba też pomyśleć ze np na tym najeździe mogą wbić ten 100lvl w takim wypadku można by zastosować teleport :d
Nawet te najazdy teraz kończą sie takim czymś że wbija allegro i po najeździe i w pewnym sensie nowe potwory zostają zrobione tylko po to aby położyć takiego neka z uherami.
jacek3332
24-11-2008, 16:49
To dość dobre pomysły, zaznaczyłem, że wszystkie mi się podobają ale nie dokońca, trochę bez sensu jest 2 gdyż dracule to już trochę lepsze potwory i muszą mieć swoje silne strony.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.